Nieuw

België: De eerste islamitische staat in Europa?

Door: Giulio Meotti

 • De leiders van de Belgische ISLAM-partij willen van België blijkbaar een islamitische staat maken. Zij noemen het een “islamitische democratie” en hebben een streefdatum vastgesteld: 2030.
 • “Het programma is verrassend eenvoudig: vervang alle burgerlijke en strafwetten door de sharia. Punt.” — Het Franse tijdschrift Causeur.
 • “De Europese hoofdstad [Brussel] zal moslim zijn over twintig jaar”. — Le Figaro.

De Franse afkorting van de Belgische ISLAM-partij staat voor “Integriteit, Solidariteit, Vrijheid, Authenticiteit, Moraliteit”. De leiders van de ISLAM-partij willen blijkbaar van België een islamitische staat maken. Zij noemen het een “islamitische democratie” en hebben een streefdatum vastgesteld: 2030.

Volgens het Franse tijdschrift Causeur “is het programma verrassend eenvoudig: vervang alle burgerlijke en strafwetten door de sharia. Punt”. Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 werd de ISLAM-partij onmiddellijk met indrukwekkende resultaten bekroond. De cijfers zijn alarmerend.

Volgens Michaël Privot, een islam-deskundige, en Sebastien Boussois, een politicoloog, zou het gevolg van deze nieuwe partij een “implosie van de maatschappij” kunnen zijn. Sommige Belgische politici, zoals Richard Miller, pleiten nu voor een verbod op de ISLAM-partij.

Lees verder:

https://nl.gatestoneinstitute.org/12216/belgie-islamitische-staat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on België: De eerste islamitische staat in Europa?

 1. Esperanza // april 27, 2018 om 00:29 //

  ‘Dat Frankrijk beter Molenbeek kon bombarderen dan Raqqa in Syrië ‘, gemiste kans.

  Like

 2. Esperanza // april 27, 2018 om 00:33 //

  Tien jaar geleden, Arthur van Amerongen.

  Like

 3. antiislamnu // april 27, 2018 om 00:56 //

  We worden met onze eigen wetten en regels geëlimineerd vooral de Verenigde naties en de mensen rechten regeltjes gaan onze ondergang worden.
  Erdogan heeft het openlijk gezegd we rijden mee op de trein die democratie heet maar als het ze uit komt springen ze er van af.
  Dan ook nog de totaal incapabele E.u die er niet is voor de Europeanen maar voor de moslim asielparasieten dan zie ik het somber in.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // april 27, 2018 om 01:11 //

  Grappig Esperanza, een man die zo fenomenaal kan schrijven maar verbaal niet uit de verf komt !

  Like

 5. Esperanza // april 27, 2018 om 01:17 //

  Nog maar een keertje Popper (paradox van de tolerantie) aan ’t woord laten:

  Onbeperkte tolerantie moet leiden tot het verdwijnen van tolerantie. Als we ongelimiteerd tolerant zijn, zelfs jegens hen die zelf intolerant zijn, als we niet bereid zijn een tolerante samenleving te verdedigen tegen de aanvallen van de intolerante medemens, dan zal de tolerante mens te gronde gaan, en met hem de tolerantie.

  Like

 6. Esperanza // april 27, 2018 om 01:42 //

  Ieder zijn talent, Tijl. Zou me zelf ook niet erg op m’n gemak voelen voor een tv camera..

  Like

 7. Het lijkt er verdomd veel op dat België en Zweden elkaar naar de kroon steken wie van de beide landen als eerste zich een volledig geïslamiseerd land mag noemen en zo de Juncker & Merkel prijs in ontvangst mogen nemen.

  Nou België of Zweden jullie kunnen geen gouden islamiseringsprijs winnen, want Kosovo was al het eerste, maar niet door officiële bronnen bevestigde islamitische Europese staat dankzij democratische ex president B.Clinton door NAVO-bombardementen op Belgrado.

  De enige conclusie die ik uit dit selectief verontwaardigde verhaal en moraal kan trekken, hoe men het ook wendt of keert dat de bijna volledig van soevereine ontdane staat der Nederlanden absoluut dezelfde weg inslaat als gidslanden zoals België, Kosovo en Zweden.

  Like

 8. Esperanza // april 27, 2018 om 15:05 //
 9. Ik lees hier heel veel wijsheid ,het soort dat in de msm ontbreekt, blijkbaar zitten er hier veel verlichte geesten die de realiteit niet als een of andere freakshow bekijken als zoveel anderen.
  Het is hier in België echt om bij te wenen, onze groep woont aan de kust ,en ook hier zien we de toename van die parasieten , en ook hier is er weinig dat gedaan wordt tegen de almaar stijgende criminaliteit.
  Het enige wat rest is je zo goed mogelijk voorbereiden en hopen dat het nooit zal gebeuren ,alhoewel de signalen aangeven dat het waarschijnlijk ijdele hoop zal blijken.
  We hebben met ons allen wel één voordeel ,we hebben de tijd gekregen om ons voor te bereiden ,velen zijn dat niet ,we hebben het gevaar zien komen ,of het aantal voorbereide burgers genoeg zal zijn is nog maar de vraag.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s