Nieuw

Wat moet ik hiervan denken?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Wat moet ik hiervan denken?

 1. Jezus, alle likes en retweets van die gast zijn tweet zijn, op twee na, door seksbots. Hij blokt ze kennelijk niet zoals ik.

  Like

 2. polderboy // april 25, 2018 om 07:59 //

  Wat te denken? Onder andere dat de US langer in Syrië blijft:
  “Emmanuel and myself have discussed the fact that we don’t want to give Iran open season to the Mediterranean, especially since we really control it,” Trump said. https://www.militarytimes.com/flashpoints/2018/04/25/trump-backtracks-on-syria-after-talks-with-french-leader/

  Liked by 1 persoon

 3. Frauke de Hond // april 25, 2018 om 09:57 //

  Like

 4. Als je niet op het hoopje van komplot theorie gasten terecht wilt komen zou ik me toch niet te veel met dit soort dingen inlaten houdt het bij feiten met bronvermelding kunnen mensen checken en je nooit van fake media betichten sites zoals deze staan al als hoax te boek bij Googe.

  Like

 5. templars2017 // april 25, 2018 om 21:20 //

  Wat macron daar doet is geen hocus pocus ,het is ook geen hype ,het is een zoniet dé satanische groet ,hij zal het wel niet zomaar gedaan hebben maar eerder als teken dat zijn missie die hij had voor zijn meesters geslaagd is ,een dubbele ramskop met de armen in de lucht is en overwinningsgroet .
  Ik begrijp dat velen het als larie bestempelen ,het is het niet , ook hier is ontkennen gemakkelijker dan aanvaarden.
  Er is genoeg materiaal te vinden om het te toetsen ,zeggen dat satanisme niet bestaat is echt struisvogelpolitiek ,en we weten allemaal hoe belachelijk de struisvogel zich daar bij maakt.
  Let maar op wat er gaat komen ,er zal wel duidelijk worden wat hij moest bereiken ,vergeet niet waar hij voordien heeft gewerkt en voor wie…….
  hij wil Europa en Afrika één geheel maken ,dat op zich zegt genoeg ,hij heeft ook gezegd dat de Franse indentiteit niet bestaat ,wat de Fransen er ook van denken…….
  Wie denk je heeft hem op de stoel gezet in het Elyseé?

  Like

 6. Ik zou de bewegende beelden wel willen zien. Als hij het satans teken maakt dan hadden zijn vrouw en Trump niet zijn ring- en middelvinger kunnen vasthouden. Denk dus dat Macron een grijze wolf is.

  Ik kan hier niet zoveel mee, als iemand god aanbidt dan is dat absoluut geen garantie dat het geen vals achterbaks moorddadig monster is. En btw, we hebben allang de anti-christ en duivel aanbidder nl ene mo uit de zandbak.

  Kan me herinneren dat tijdens een bijeenkomst de sterren op de VS vlag ondersteboven zouden staan en dat was dan het bewijs van satans aanbidding.

  Ik zeg niet dat duivel aanbidders niet bestaan maar er zijn genoeg monsters die god aanbidden, dus je zal ongetwijfeld duivel aanbidders hebben die heel lief zijn en goeie dingen doen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s