Nieuw

Suggereerde dat criminele Afrikanen in Afrika moeten wonen – nu wordt de 74-jarige vrouw veroordeeld

© Stockholms rechtbank

Zweden – De 74-jarige vrouw in Stockholm vroeg zich op Facebook af waarom criminele Afrikanen in Zweden zouden moeten wonen in plaats van in Afrika. Nu is de gepensioneerde veroordeeld tot het betalen van 12.250 SEK (1.250 euro) aan boetes wegens het aanzetten tot haat tegen een minderheidsgroep, maar ontsnapt aan gevangenisstraf.

De bij de politie gemelde en aangegeven reactie is in april 2017 gepubliceerd in de Facebook-groep “Opkomen voor Zweden”.

Officier van justitie Katarina Bergström koos ervoor om  tot vervolging over te gaan en de 74-jarige vrouw voor de rechter te brengen.

Volgens het openbaar ministerie schreef de 74-jarige onder andere “Waarom gaan deze individuen niet weer terug naar huis in Afrika” en “afstammelingen van jungle inboorlingen”. Als commentaar op een artikel over criminele Afrikanen.

De 74-jarige vrouw ontkende de reacties te hebben geschreven, maar gaf toe dat ze lid was van “Opkomen voor Zweden”.

“Het door de officier van justitie aangehaalde bewijsmateriaal samen met het feit dat [74-jarige] behoort tot deze groep ‘Opkomen voor Zweden’, waarvan de geciteerde afschriften kunnen worden gelezen van gepubliceerde berichten die min of meer negatief tegenover moslims en immigratie zijn, vindt de rechtbank het in zijn geheel bewezen dat het [74-jarige] is die de betreffende posten heeft geschreven”, schrijft de rechtbank van Stockholm.

“De misdaad wordt niet als gering beschouwd”, vervolgde rechter Thomas Wallen en veroordeelde de 74-jarige vrouw tot een proeftijd en een boete voor de meningsmisdaad “haatzaaien tegen een minderheidsgroep”.

De rechter oordeelt dat de actuele meningsmisdaad “geen gevangenisstraf vergt”.

Bron:

http://www.friatider.se/f-reslog-att-afrikaner-ska-bo-i-afrika-nu-d-ms-74-riga-kvinnan

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7198 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Suggereerde dat criminele Afrikanen in Afrika moeten wonen – nu wordt de 74-jarige vrouw veroordeeld

 1. templars2017 // april 25, 2018 om 21:10 //

  Aanklager Katarina Bergström ,rechter Thomas Wallen ,namen om te onthouden ,een vrouw van 74 heeft een standpunt verkondigd die eer een vraag was dan een statement doch de policor muilkorf heeft zijn werk gedaan en weer is de vrije meningsuiting vakkundig de nek omgewrongen .
  “De misdaad wordt niet als gering beschouwd” Wat zeggen ze dan tegen een invasier die een vrouw verkracht of erger ,wat zeggen ze dan als een minderjarige het leven laat?

  Like

 2. antiislamnu // april 25, 2018 om 21:26 //

  Ze is negatief tegenover moslims en immigratie nou en dat is haar goed recht .
  En ze heeft nog gelijk ook ik ben ook negatief over moslims en immigratie en ik weet wel zeker nog velen met mij.
  Als ik haar was zou ik geen cent betalen en eindeloos door procederen hoger beroep en dan tot het Europees hof en de Verenigde naties aan toe.
  Laat het maar flink wat gaan kosten voor de staat.

  Like

 3. Scrutinizer // april 25, 2018 om 23:08 //

  Tegen welke minderheidsgroep is zij negatief?
  Tegen Afrikanen? Neen.
  Alleen tegen CRIMINELE Afrikanen.
  Moet je positief zijn over criminelen dan?
  Waarom?
  Is criminaliteit niet PER DEFINITIE iets waar de overheid zelf tegen is en behoort te zijn?
  Waarom is er anders ueberhaupt een wetboek van strafrecht?
  Is het geen discriminatie van pakweg een verkrachter dat ie een boete of celstraf krijgt i.t.t. een onschuldige burger? Hoe waagt de overheid het. Zet ze met haar WvS niet aan tot haat tegen een bevolkingsgroep door te stellen dat ze vindt dat die in de cel thuishoren?
  Tja, overheid en consistente logica: die 2 gaan nou eenmaal niet samen.

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // april 25, 2018 om 23:30 //

  De smerige verraders van eigen volk zullen spoedig dokken.

  Like

 5. JackvanderVeen // april 26, 2018 om 00:58 //

  En met haar zijn tientallen miljoenen, zo niet, honderden miljoenen in Europa het met deze vrouw eens.
  Maar ja, de gemigreerde bevolking waarvan ruim 80% zich in strijd met de Europese normen en waarden gedraagt, mag men toch niet als zodanig benoemen. Dat is heel erg zielig voor die zwarten.

  Like

 6. I am sorry to say that white Europeans don’t stand together for their rights and fight against the new dictators like Merkel and Macron and the oppression in Europe. No more freedom of speech will mean that we are dead meat. Guns, crosses and more bacon should be a good solution.

  Like

 7. Zweden is veranderd in een orwelliaanse staat.

  Like

 8. Fransdo // april 26, 2018 om 21:32 //

  De Nederlandse staat zet criminele Afrikanen ook ‘apart’ achter de tralies daarbij zeggende dat criminele Afrikanen ook niet in het vrije(!) Nederland mogen wonen. Dus als ik het dan goed begrijp dan discrimineert Nederland ook naar Zweeds recht.

  Like

 9. Sommige zaken kun je niet meer benoemen als normaal, zeker niet in deze zaak van de 74 jarige dappere vrouw die nu als crimineel veroordeeld wordt door eigen staat voor een invasie product.
  Mijn vader zei 30 jaar geleden, het moet stoppen deze mensen komen niet alleen om te werken, die komen om te blijven, en waarom moesten dan al die NLers weg omdat NL vol was met 10 miljoen?
  Ik schaam mij te zeggen dat ik hem niet geloofde en hem dat ook zei.
  Ja zo reageren mensen die niet WILLEN zien dat het fout gaat, ik was een struisvogel. En ja hij had en heeft volledig gelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s