Nieuw

Oostenrijk is de liegende immigranten beu – gaat mobiele telefoons van asielzoekers controleren

Foto: Ter illustratie. Bron: Unsplash / Auteur: Oliur Rahman

In de strijd tegen illegale immigratie zullen alle zogenaamde asielzoekers die naar Oostenrijk komen in de toekomst hun mobiele telefoons moeten inleveren.

Omdat steeds meer asielzoekers hun ware identiteit niet aangeven, heeft Oostenrijk nu besloten dat toekomstige asielzoekers hun mobiele telefoons moeten overhandigen. Door hun telefoons door te gaan, hopen ze te kunnen bevestigen of de persoon is wie hij beweert te zijn of niet.

Bovendien is het met behulp van de mobiele telefoon gemakkelijker om uit te vinden welke route de persoon naar het land heeft genomen. Als blijkt dat de persoon al een ander EU-land heeft gepasseerd, kunnen ze deze in overeenstemming met de Dublin-verordening terugsturen naar het eerste EU-land waar ze vandaan kwamen.

Bron:

http://www.bbc.com/news/world-europe-43823166

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Oostenrijk is de liegende immigranten beu – gaat mobiele telefoons van asielzoekers controleren

 1. Tijl Uylenspiegel // april 25, 2018 om 00:51 //

  Er zal vast wel weer een rechtbank te vinden zijn die dat verbied. Privacy en zo.

  Like

 2. skeeter // april 25, 2018 om 01:34 //

  Hier heel normaal bij de grens voor normale legale inwoners. Als ze vuil willen kan je nog voor de rechter komen als je de phone gewist hebt.

  Like

 3. Makkelijk toch geen ID weg er mee

  Like

 4. And the Austrian officers can read Arabian. Or they can thrust the Arabian translators. What a joke! Anyway the dirty muslims could throw their phones away and steal new ones in Europe. It should be better to kick the fucking illegal pedophiles in the ass.

  Like

 5. Dan flikker je toch je smartfoon in de sloot.
  Eenmaal binnen krijg je toch weer een nieuwe omdat je zielig bent.

  Like

 6. Discriminatie op liegen is heel goed. Als gastgever mag je toch op zijn minst verwachten dat je gast eerlijk is. Helaas is in geen enkel naburig land van Oostenrijk een oorlog aan de gang. Dus per definitie wordt het verdrag van Dublin niet gehandhaafd = overtreding = straf. Dus naar huis. Mensen die de wet willens en wetens overtreden zijn niet welkom.

  Like

 7. Oostenrijk heeft een voorbeeldfunctie. VAn de week zag ik ook een Oostenrijker haarfijn uitleggen hoe ze de financiering van mosketen aan banden proberen te leggen, maar dat daar door het vrije verkeer van geld binnen de EU weinig van terecht komt.
  Inmiddels hebben ze daar wel een verbod op importimams. Imams dienen in Oostenrijk te zijn opgeleid.

  Like

 8. Waarom heeft Oostenrijk ‘een voorbeeldfunctie?’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s