Nieuw

Groenlinks en Christenunie pleiten voor afschaffen Artikel 1 van de Nederlandse grondwet – ver weg uit een graf in Provesano klinkt een goddelijke kale bulderende schaterlach

Over twee weken is het 16 jaar geleden dat Pim Fortuyn vermoord werd door een Groen Linkser om de islam te beschermen.

Dus niet om nertsen te redden of andere onzin. De moord op Fortuyn was de eerste moord in Nederland (Nederlanders buiten Nederland werden al eeuwen omgebracht door mohammedanen) om een islamcriticus kalt te stellen, Van Gogh was de tweede.

Fortuyn zou Artikel 1 af hebben willen schaffen.

‘Allen die zich in Nederland bevinden worden in gelijke gevallen gelijk behandeld.’

GroenLinks en de ChristenUnie pleitten er gisteren voor een onderscheid te maken; misdaden tegen de één moeten zwaarder wegen dan misdaden tegen de ander:

Het is goed bedoeld, maar de weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen. Hier staat de hele uitzending van EenVandaag, en het voorstel is bedoeld om ex-moslims, homo’s, Joden en andere minderheden te beschermen tegen (islamitisch, dat wordt lafjes onvermeld gelaten) geweld. Het klinkt nobel, maar een homo, Jood, christen, ex-moslim, beroofd oud vrouwtje, overvallen juwelier, of een indiaan van mijn part, heeft niet meer recht op rechtsbescherming dan jij of ik. Dat is pleiten voor rechtsongelijkheid (van slachtoffers). En voor je het weet ontaardt dat in het omgekeerde van wat je hier betoogt, het wachten is op moslims die eisen dat vermeende islamofobie ook als ‘hatecrime’ wordt aangemerkt. Het simpelweg handhaven van de wet zou al een hoop ellende voorkomen, maar net dát gebeurt niet als er mohammedanen in het spel zijn. De voorbeelden zijn té talrijk om met linkjes te komen.

Veel effectiever zou zijn om de ideologisch geïnspireerde plegers van dit soort geweld ons land niet binnen te laten, waar zowel GroenLinks als ChristenUnie keer op keer ongebreideld voor pleiten (en dus zelf een enorme schuld dragen voor het probleem wat ze nu zeggen aan te willen pakken), en voor zover reeds aanwezig te repatriëren naar hun oorspronkelijke woongebieden.

Het komt elke keer weer omdat ze de Olifant in de kamer, die ze zelf elke dag voeren, niet durven benoemen. Gert Jan Segers wilde vorig jaar nota bene nog meer ruimte geven aan de daders.

Directe aanleiding voor de samenwerking van Segers en Buitenweg is het vandalisme bij het Joods restaurant HaCarmel in Amsterdam. Een man met een Palestijnse sjaal sloeg daar vorig jaar ruiten in. Volkskrant

Segers is van diezelfde ChristenUnie die vorige week pleitte voor een Paljastijnse jihadsnelweg om Israël in tweeën te delen. En GroenLinks liep vorig jaar nog de Stopera uit omdat een Jood er het woord kreeg.

Ze weten van voren niet wat ze van achteren doen of denken, of hoe die uitdrukking ook gaat. Ze hebben werkelijk geen idee. Als je de – islamitische en immigratie – grondoorzaak benoemt dan ben je een racistische nazi-fascist en bouwen ze er uit pure rancuneuze frustratie volgende week 5 moskeeën bij en starten een luchtbrug om half Mekka hier naar toe te halen.

Als dat dan gevolgen heeft gaan ze de grondwet slopen, omdat ze de werkelijkheid niet kunnen bevatten.

Wat GroenLinks en ChristenUnie hier doen is pleiten voor rechtsongelijkheid (die met onze wappie rechters grote kans heeft uit te draaien op volstrekte willekeur).

Tien jaar na zijn dood herpubliceerde de Volkskrant het geruchtmakende interview met Fortuyn dat het einde betekende van zijn carrière als lijsttrekker van Leefbaar Nederland.

Het is verbazingwekkend om te lezen hoezeer hij de vinger op de zere plek legde en hoe die zere plek alleen maar verder is gaan ontsteken en er niks aan gedaan is en hoe juist zijn analyses waren.

 • De grenzen gaan dicht.
 • We zeggen het Vluchtelingenverdrag op.
 • Ook Schengen wordt opgezegd.

Werkelijke oplossingen waar GroenLinks en de ChristenUnie paars van aanlopen als je het maar durft te opperen, liever plakken ze ondeskundig gelegenheidspleistertjes.

–  U wilt veel minder asielzoekers toelaten dan 10 duizend.‘Wat mij betreft nul. Ik vind 16 miljoen Nederlanders wel genoeg. Het is een vol land.’– Dat mag u niet zeggen van uw partij.‘Nou, daar moest ik me maar eens niet zoveel meer van aantrekken.’

– U vindt dat islamitische organisaties in Nederland in de gaten gehouden moeten worden, zoals in de Koude Oorlog de CPN.‘Daar vind ik het goed mee te vergelijken, ja. Niet verbieden. Maar wel heel precies weten wat er in al die verenigingen en moskeeën allemaal wordt gezegd.

We hebben daar gisteren weer een ‘mooi’ voorbeeld van gezien, het blijkt dat in Turkse Diyanet moskeeën (in zeker 80) in Duitsland kleine kinderen militaire uniformen aankrijgen en met speelgoedgeweren oorlogshandelingen oefenen en voor ‘martelaar’ spelen. Het zal in Nederland niet anders zijn. Twee maanden geleden werd in Turkse moskeeën de jihad tegen Afrin opgehemeld. Er werd niet ingegrepen. Er wordt nooit ingegrepen. Niet tegen de Al-Fourkaan moskee in Eindhoven waar de Hofstadgroep samenkwam en drie latere 9-11 kapers overleg pleegden en ook niet tegen de moskee in Amsterdam-Noord waar aanslagen op Joodse instellingen beraamd werden en evenmin tegen de As-Soenah moskee waar tot de moord op Van Gogh opgeroepen werd.

Moskeeën genieten kennelijk een speciale overheidsbescherming, ook als daar subversieve activiteiten ondernomen worden. Gisteren hoorden we nog dat onze opeenvolgende regeringen zeer beslist geheim wilden houden dat moskeeën vanuit terreurstaten gefinancierd worden.

‘Een verbod op buitenlandse financiering van moskeeën zou feitelijk neerkomen op een verbod op Diyanet in Nederland’, aldus Asscher. En dat vindt hij te ver gaan, vanwege de vrijheid van godsdienst vijandelijke infiltratie. NOS >> En dat onderzoek naar Diyanet dat Asscher moest doen van de Kamer, daar heeft Asscher zijn hele ambtstermijn voor gebruikt om in onderste lades te houden door er onderzoeksbureautjes op te zetten die gerund werden door bevriende PvdA-ers.

Enfin, 16 jaar na de moord op Fortuyn, 16 jaar zonder ook maar één oplossing, 16 jaar na dat spraakmakende interview met Fortuyn, willen GroenLinks en ChristenUnie nu datzelfde Artikel 1 slopen, maar dan met de verkeerde reden. Waar Fortuyn er van af wilde om de vrijheid van meningsuiting er niet door te laten beperken, willen GroenLinks en de ChristenUnie er van af om rechtsongelijkheid in te voeren.

Wat zei Fortuyn daarover in dat spraakmakende interview ?

– U zet aan tot haat tegen buitenlanders.‘Nee. Ik gebruik het woord als wapen. Ik veroordeel elk geweld. Ik veroordeel elke discriminatie op grond van ras, godsdienst enzovoort. Hou nou op.

Voor GroenLinks was het reden hem dood te demoniseren.

En een paar regels later:

Ik sta achter wat Voltaire zegt: ik kan uw mening nog zo abject vinden, maar ik zal uw recht verdedigen om die te uiten. Ik ben ook voor afschaffen van dat rare Grondwetsartikel: gij zult niet discrimineren. Prachtig. Maar als dat betekent dat mensen geen discriminerende opmerkingen meer mogen maken, en die maak je in dit land nogal snel, dan zeg ik: dit is niet goed. Laat mensen die opmerkingen maar maken. Er is een grens en die vind ik heel belangrijk: je mag nooit aanzetten tot fysiek geweld.

En met dat laatste in de hand, hebben GroenLinks en ChristenUnie genoeg om te bestrijden wat ze willen bestrijden. Voer gewoon de wet uit. Iedereen die het filmpje van HaCarmel gezien heeft weet dat de aanval een vreesaanjagend effect heeft, zeker in deze tijd van toenemende geïmporteerde mohammedaanse Jodenhaat.

Laat een Hof dan niet wegkomen met bullshit als:

Het hof verwacht niet dat de strafrechter voldoende bewijs kan vinden dat de man „het uitdrukkelijke doel had om het ernstige vreesaanjagende effect te bereiken dat nodig is om de feiten als terroristisch misdrijf aan te kunnen merken.


Bonus leesvoer:

(Fortuyn en) Artikel 1 van de Grondwet van Nederland – https://hoeiboei.blogspot.nl/2008/04/artikel-1-van-de-grondwet-van-nederland.html

De demonisering van Pim Fortuyn – https://www.trouw.nl/home/de-demonisering-van-pim-fortuyn~aca42c5c/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on Groenlinks en Christenunie pleiten voor afschaffen Artikel 1 van de Nederlandse grondwet – ver weg uit een graf in Provesano klinkt een goddelijke kale bulderende schaterlach

 1. Duchesne // april 25, 2018 om 19:49 //

  ARTIKEL 1 IS AL OPGEHEVEN OP DE DAG DAT iSLAM ALS “GODSDIENST” IN NEDERALND WERD ERKEND.

  Willens en wetens een “religie” wiens doelstelling de vernietiging is van alle anderen religies bescherming geven binnen de wet op verdraagzaamheid om te moorden. Zo kun je een pedofiel op basis van gewetensbezwaren ook niet meer straffen…

  Liked by 2 people

 2. templars2017 // april 25, 2018 om 19:49 //

  Men is pas dood als de herinnering aan je is vergeten…………..

  Like

 3. antiislamnu // april 25, 2018 om 22:07 //

  Pim had gewoon gelijk en is vermoord door links ook jan maat was zijn tijd ver vooruit en ook wilders is allang weg genegeerd terwijl het de twee na grootste partij is dus scheit aan zijn kiezers.
  Politiek is gewoon kompleet verrot overal in West Europa

  Liked by 1 persoon

 4. Een van de redenen om islam te verbieden is cultuuraantasting en vernietiging. Omdat het water en vuur is.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // april 25, 2018 om 23:39 //

  Een degelijk artikel weer wat we onderhand wel gewend zijn van Fubar.
  + 1
  😀

  Liked by 1 persoon

 6. Toch worden dat soort stukjes nooit als beste gelezen, Tijl.

  Eigenlijk is het zonde van de tijd die er in gaat zitten.

  Like

 7. Esperanza // april 26, 2018 om 01:41 //

  Mooie titei ook, Fub.

  Like

 8. Je, twijfelde er aan het als headerfoto te nemen 😉

  Like

 9. Je = Ja (comments editen gaat kut sinds een tijdje, dus maar zo)

  Like

 10. Duchesne // april 26, 2018 om 10:00 //

  Misschein een actie door alle lezers om meer lezers te vinden?
  Een soort ; Hoi, in plaats van “ontbijt op bed waarheid en objectivieteit op bed”…

  Een soort: kies drie artikelen en mail ze aan een kennis, of kennissen met link naar website fenixx…

  ” Let us shake the people with truth, not just stirr them with stories…”
  (Duchesne)

  Liked by 1 persoon

 11. josee bammens // april 26, 2018 om 14:19 //

  Nu al 45 jaar EURABIA ….. TIJD OM EEN EINDE TE MAKEN AAN DIE WURGCONTRACTEN ;; schaamteloos en crapuleus opgedrongen onder economische bedreigingen door de OPEC landen … de politiekers toendertijd hebben nooit de bevolkingen op de reeéle gevolgen gewezen van die afspraken . De nieuwe generatie heeft het volste recht hier de afschaffing van te eisen , desnoods met geweld … hun toekomst hangt er van af … Europa hoort aan de Europese volkeren toe ..alleen wie zich aanpast en onze wetten respecteren is hier welkom .immigratie enkel indien legaal aangevraagd en gecontroleerd, geen massa invasie van uit moslimstreken ! !

  Like

 12. Na het memodebat is Klaver een tikje in mijn achting gestegen. Knap van Jesse.
  En Segers is heel diep gevallen. Wat een schijnheilige secreet is Gertjan.

  Like

 13. christ Kanters // april 27, 2018 om 14:33 //

  Jesse een wolf in schaapskleren ,maar zo zijn groen linkse mensen tenminste 70 % er van ze stemmen gr links maar weten niet waar het voor staat , bij mij om de hoek poosters voor het raam v Gr Links voor de verkiezingen , maar wel een eigen huis met nog steeds enkel glas , en een oude diesel voor de deur , dan denk ik verkeerde partij ,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s