Nieuw

Dit zijn de drie hufters die 13-jarig meisje tot bloedens toe verkrachtten

Politiefoto van de drie veroordeelden. © Politie

De vier Somaliërs verkrachtten een 13-jarig meisje in Västerås tot ze begon te bloeden, om daarna de verkrachting voort te zetten. Nu zijn drie Somaliërs veroordeeld tot enkele maanden jeugdzorg en schadevergoeding. Geen van hen kan worden gedeporteerd met de huidige wetgeving – omdat ze ook Zweedse paspoorten hebben. De groepsverkrachting werd gefilmd en op sociale media verspreid, het meisje, wat zich vreselijk slecht voelt, en na de verkrachting zelfmoord probeerde te plegen, wordt op school uitgescholden.

Op 14 juni 2017, de dag na de schoolsluiting, werd een 13-jarig meisje groepsverkracht in een toilet in een appartement in Västerås.

De daders waren drie Somaliërs, die naar eigen zeggen alle drie in 2000 zijn geboren. Een vierde Somaliër die deel nam aan de groepsverkrachting ontloopt straf omdat hij op dat moment als minderjarige was geregistreerd.

Tijdens het politieverhoor heeft meisje aan de politie verteld dat de Somaliërs haar alcohol hadden aangeboden en dat ze erg beneveld was.

Een van de daders nam haar vervolgens mee naar het toilet en verkrachtte haar.

Daarna bracht een andere Somaliër haar naar het toilet om haar samen met een derde te verkrachten. Toen ze in het toilet waren, kwam de minderjarige Somaliër naar binnen en had gemeenschap met het meisje, wat ertoe leidde dat de vagina van het meisje scheurde en bloed begon te stromen.

Toen ze huilend naar het balkon vluchtte, kwam een ​​van de Somaliërs haar achterna en verkrachtte haar weer op het balkon – terwijl de anderen toekeken.

Na de groepsverkrachting heeft het meisje zichzelf in de polsen gesneden, is afstandelijk geworden en heeft angstaanvallen. Ze heeft veel schoolverzuim en ’s nachts heeft ze nachtmerries, en kan niet eenzaam slapen.

Ten minste twee van de Somaliërs hebben de langdurige groepsverkrachting gefilmd en de verkrachtingsfilm werd verspreid op sociale media. De filmsequenties waren een van de sterkste bewijzen van de officier van justitie en werden vertoond tijdens de rechtszaak, schrijft Sveriges Television (Zweedse staatstelevisie).

Op school en elders wordt het meisje uitgescholden. Ze is blootgesteld aan geruchtenverspreiding en ontving via sociale media berichten met waarschuwingen om de groepsverkrachting niet aan de politie te melden.

’s Avonds worden er stenen gegooid tegen het familiehuis van het meisje, vertelde de moeder tijdens de rechtszitting.

Ongeveer drie weken na het incident werd het meisje ook getroffen door de ziekte van Pfeiffer, een herpesvirus, wat volgens een arts waarschijnlijk veroorzaakt is door “seksuele contacten”. Ze had 40 graden koorts.

Publieke documenten tonen aan dat alle drie de veroordeelden een staatsburgerschap hebben in zowel Zweden als Somalië – en daarom niet naar Afrika uitgewezen kunnen worden, met de huidige wetgeving.

Nog in september 2017 werden twee Somaliërs veroordeeld voor een overval gepleegd in april 2017. Het vonnis was toen jeugdzorg.

Op 18 april maakte de rechtbank van het district Västmanland het vonnis in de verkrachtingszaak bekend. De drie vervolgde Somaliërs zijn veroordeeld voor kinderverkrachting en de straf is elk acht maanden jeugdzorg geworden. Samen moeten ze 186.000 kronen (17.850 euro) schadevergoeding betalen aan het meisje.

Twee Somaliërs zijn ook veroordeeld voor kinderpornografie.

Bron:

http://www.friatider.se/13-riga-flickan-b-rjade-bl-da-de-fortsatte-v-ldta-nd-och-nu-f-r-alla-tre-stanna-i-sverige

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

26 Comments on Dit zijn de drie hufters die 13-jarig meisje tot bloedens toe verkrachtten

 1. Alphons de Schrevel // april 25, 2018 om 23:02 //

  Zie je nu wel dat moslims heilig verklaard zijn.
  je ziet en leest het steeds weer.
  Overal ter wereld worden personen uitgewezen om de een of andere reden waarom dit moslimgespuis niet.
  O ja klopt die zijn nu eenmaal heilig verklaard door de EU en onze regeringen.
  Enkele maanden jeugdzorg ????….gevierendeeld hoort dat gespuis.
  Ze staan nog lager op de ladder dan dieren.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // april 25, 2018 om 23:55 //

  Ongelooflijk 13 jaar dat kind die is voor de rest van haar leven zwaar beschadigd en die asielparasieten komen er gewoon mee weg.
  Dit is echt absurd hier wordt geen recht gesproken Zweden ga je schamen jullie zijn echt een verrot ziek kk volk .

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // april 25, 2018 om 23:56 //

  Misschien is het een idee om een crowdfunding te starten waar mensen geld kunnen doneren om de vader van het meisje te bewapenen, te denken valt aan hoogwaardige pistolen en revolvers of assault rifles.
  Als de rechterlijke macht haar taak verzaakt moet iemand het toch doen nietwaar ?

  Liked by 1 persoon

 4. En dan voor de rest van je leven in de bak zitten voor hatecrime.
  Slecht idee. Dat kan anders.

  Liked by 2 people

 5. Swedes are dead meat balls. no solidarity at all and maybe they hate each other. That’s the price of materialism and that’s why all white Europeans should have a cross, a gun and eat more bacon.

  Liked by 2 people

 6. Aan de psychiaters die dit tuig moeten behandelen…………doe het even heel goed…….
  dwangbuis etc.

  Like

 7. Republikein // april 26, 2018 om 13:49 //

  Hamburg: Lampedusa vluchteling heeft zijn kind van één jaar daadwerkelijk het hoofd afgesneden

  Like

 8. josee bammens // april 26, 2018 om 13:58 //

  knijpen in het donker … zak er over en verrot slaan…… moet lukken zo !…maak ze bang .. doodsbang …
  dat ze van angst vanzelf terugkeren naar hun homelanden

  Liked by 1 persoon

 9. Zeg het maar. Moeten we andere culturen respecteren?

  Like

 10. moesten ze dat ooit gedaan hebben bij mijn dochter zou dat wel niet goed gekomen zijn ,, bak of niet

  Like

 11. Haksteeg Anton // april 26, 2018 om 21:25 //

  Is het niet de hoogste tijd dat we wederom de doodstraf invoeren? zodra dat één keer voor zulke misdrijven uitgesproken en uitgevoerd wordt zullen we zien dat het onmiddellijk afneemt en zelfs ophoudten dat is waar onze echte bevolking recht op heeft. Onze eigen cultuur volledig terug

  Liked by 1 persoon

 12. Wat een idioten nu al op zo een jonge leeftijd. Wat moet er van terecht komen als ze volwassen zijn.

  Like

 13. Als ik die Zweedse vader zou zijn……………en ik zou het ook filmen en op you-tube zetten.

  Like

 14. Een vrouw (meisje) is in de islam cultuur niets waard, en die cultuur wordt hier ook zo beleefd door de woestijn ratten.
  Ik kan met de beste wil van de wereld niet begrijpen dat deze gasten er elke keer weer zo gemakkelijk vanaf komen.
  Waar zijn de vaders? Broers? ooms? opa,s wat mij betreft.
  Moeders kunnen ook schieten leren.
  Deze drie zouden bij niet lang van hun uitkering genieten

  Like

 15. Schande!! Dat dit is gebeurt met een 13jarige Meisje.
  Zei is voor de rest van haar leven getekent!
  En zoals ik Las is er nog meer aan de hand.

  Sterkte voor de ouders van der😉 en Natuurlijk zei Zelf..

  Maar die 4 Somalische Beesten, zouden door mij zelf (( als Vader & Vriend. ))

  Stuk voor stuk worden geslacht😳
  Ze zullen Langzaam en een Pijndelijk dood tegemoet gaan!!

  (>> en ik zal het zelfs gaan Filmen voor die Ouders van hun!!!🤔

  Gewoon te erg dit!!

  Like

 16. Horatius // mei 2, 2018 om 11:49 //

  Hoe moreel ziek kan een samenleving worden?

  Hier wordt een meisje van 13 jaar aan de schandpaal genageld en de daders komen weg met een symbolische maatregel die er op neer komt dat zij eigenlijk de slachtoffers zijn van culturele misverstanden en een ‘sterke drang naar enige intimiteit.’

  Somaliërs zijn per definitie allemaal minderjarig al zijn ze inmiddels de dertig al ruim gepasseerd bij het plegen van hun misdaden. Onaantastbaar dus kunnen zij ongestraft verkrachten, moorden, roven en plunderen met stilzwijgende goedkeuring van de Linkse Goedmensen, die volkomen geschift menen het gelijk aan hun kant te hebben.

  De rechterlijke macht is volkomen de weg kwijt. En niet alleen in Zweden maar ook in andere met name West-Europese landen waar moslims en Afrikanen een inderdaad onaantastbare status genieten in het kader van de Mensenrechten- en Vluchtelingenverdragen.

  Een samenleving die dergelijke gruwelijke excessen accepteert en het slachtoffer op een onmenselijke manier in de steek laat zal vroeg of laat een rekening moeten betalen.
  En die rekening zal bestaan uit een totale ontwrichting op ieder denkbaar gebied: epidemieën, verloedering, verpaupering, algehele onveiligheid in de openbare ruimte en als bonus een stapsgewijze Islamisering.

  Het Linkse sprookje van de nobele wilde die hier zou komen om arbeid te verrichten is allang doorgeprikt en de vele miljarden ontwikkelingshulp hebben totaal niets opgeleverd.

  En dan moet de hoofdmoot van de Afrikaanse asielzoekers nog komen en dan hebben wij het over vele miljoenen z.g. vluchtelingen die recht zouden hebben hier hun domicilie te kiezen.
  Als naweeën van ons koloniale verleden, waarbij we ook de slavernij niet mogen vergeten als een min of meer geldig excuus voor hun criminele gedrag.

  Allemaal sterk gedateerde excuses. Want de slavernij is tot op de dag van vandaag een Arabische uitvinding en de gewone arbeiders in Europa waren er niet veel beter aan toe met werkdagen van 12 tot 14 uur per dag, levend in krotten onder mensonterende toestanden.

  De eerste Somalier die een plek op de arbeidsmarkt heeft verworven en dus niet wil leven van een uitkering moet nog geboren worden.

  Alhoewel: het kauwen op een ondefinieerbare substantie zou men met enige goede wil ook als arbeid kunnen opvatten.

  Like

 17. benny bastianssen // mei 2, 2018 om 18:30 //

  dat meisje heeft er niet om gevraagd en steenen te gooien naar huis dat is ook kinderachtig schaam je bende kleuters

  Like

 18. Aangezien de kans op he bovenstaande gezien de huidige instroom slechts groeit lijkt het me verstandig dat mensen zich in verschillende gemeenschappen gaan organiseren en bekwamen in zelfverdediging omdat ze van hun overheden kennelijk geen bescherming en geen recht te verwachten hebben. Lukt voorkoming al niet dan kan in elk geval recidive worden tegengegaan.

  Like

 19. Mars020 // mei 15, 2018 om 12:17 //

  Zweden is nog erger, dan Nederland met het knuffelen en kroelen van indringers. Neem eens een voorbeeld aan Oost Europa!. Daar zijn die hufters niet welkom, want ze willen het eigen volk beschermen tegen moslims. De EU is daar niet blij mee, want ze willen graag, die landen dwingen om de grenzen open te zetten voor dat tuig. Het is natuurlijk niet eerlijk, dat er in Oost Europa geen aanslagen zijn en de rest van Europa ondergesneeuwd wordt door moslims en het over een zeer korte tijd levensgevaarlijk is om op straat te lopen.

  Like

 20. Joaquina // december 3, 2018 om 14:41 //

  Paspoorten afnemen bij wetsovertreding, zodat ze toch gedeporteerd kunnen worden.

  Like

 21. jo de la hi ti // januari 23, 2019 om 01:06 //

  ouders voed je dochters op met het besef blijf ver uit de buurt van asielzoekers thats all!!!!

  Like

 22. Stop met die dubbele nationaliteit af te leveren,dan kunnen ze worden uitgewezen, nu niet en die smeerlappen weten dat maar al te goed. 😡😡😤😤

  Like

 23. Js52xyz@gmail.com // februari 28, 2019 om 09:19 //

  En dit gespuis moeten we asiel verlenen, omdat ze “bedreigd” worden in het thuisland.
  Met dit soort streken lijkt me dat niet meer dan logisch. Het is niet geheel toevallig dat dit thuisland blij is dat ze verdwenen zijn, en ze zijn er niet happig op om ze terug te nemen. Laat ze maar naar die onnozelaars in Europa vertrekken

  Like

 24. Het uitschot dat op de laatste scheppingsdag ineen gezet is met de stukjes die er nog over waren.

  Like

 25. Klootzakken!! Snap het gewoon niet waarom ze nog leven. Ze zouden de doodstraf moeten krijgen. Hufters!!!

  Like

 26. het wordt hier ook tijd voor soldiers van odin, maar dan gewapend

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. These are the three hufters who raped 13-year-old girls to blood – Gjergj Shqipëria-Skender Jashari

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s