Nieuw

Culturiaanse zefbediening

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Culturiaanse zefbediening

 1. Tijl Uylenspiegel // april 25, 2018 om 00:49 //

  Ach ze eten niet, ze testen hun voortanden….

  Like

 2. Die wil ik wel voor hun testen. Op een stoeprand.

  Liked by 2 people

 3. In eigen land wordt zo ook niet getest

  Like

 4. skeeter // april 25, 2018 om 09:11 //

  met een stalen pijp op de appel en adams appel.

  Like

 5. Frauke de Hond // april 25, 2018 om 11:17 //

  Liked by 1 persoon

 6. templars2017 // april 25, 2018 om 21:04 //

  Als je het goed bekijkt dan zie je dat ze het doen voor de kick, het wordt gefilm door de derde “dader” ,het is een provocatie ,en wij mogen niets zeggen ,stel je drie blanke gasten die hetzelfde doen ,het zou hommeles zijn .
  Blijkbaar zit de angst diep om dergelijk gespuis te stoppen of zelfs mar te someren om er mee te stoppen ,het is alsof ze iets speciaal hebben,en dat versterkt hun van natuur uit ijdele opstelling tegen alles wat niet hun kleur heeft……

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s