Nieuw

Beieren verordent kruisen op alle overheidsgebouwen – pretendeert “culturele identiteit”

Pixabay

De conservatieve regering van Beieren heeft opdracht gegeven tot het plaatsen van christelijke kruizen bij de ingang van alle overheidsgebouwen.

De regionale regering zegt dat de kruisen niet als religieuze symbolen moeten worden gezien, maar zijn bedoeld om de ‘culturele identiteit en christelijk-westerse invloed’ van de Zuid-Duitse staat weer te geven.

Het Duitse persbureau dpa meldde dat het decreet van dinsdag de gebouwen van de gemeente en de federale overheid in Beieren niet zal aantasten.

Kruisen zijn al verplicht in openbare scholen en rechtszalen in het overwegend katholiek Beieren.

De regerende Christelijk Sociale Unie (CSU) – de alleen-Beieren-vleugel van bondskanselier Angela Merkel – hoopt op deze manier te voorkomen dat zij haar nationale meerderheid verliest aan Alternatief voor Duitsland (AfD), een rechtsgerichte partij wiens anti-moslimcampagnes een signaal hebben afgegeven aan een groot aantal Duitse kiezers.

Bron:

http://www.stltoday.com/news/world/german-state-orders-crosses-mounted-at-government-buildings/article_13e121c0-8ce8-5cec-9aa5-11ff9d8dc55c.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Beieren verordent kruisen op alle overheidsgebouwen – pretendeert “culturele identiteit”

 1. Als atheist heb ik daar moeite mee. Dat had ik ook met het “god zij met u” op de gulden. Maar als dat Beieren is dan is het geen slecht idee

  Like

 2. Wake up // april 25, 2018 om 06:07 //

  Misschien is dat de enige wapen tegen de islam, het heeft ook geholpen tegen Dracula. En de gulden was beter dan de euro. Het gaat hier om de identiteit en dat hebben de Europeanen verloren. Ik heb meer moeite met de Koran van de geitenverkrachters.

  Liked by 2 people

 3. Het begin van opstand tegen de islam is er eindelijk.

  Liked by 1 persoon

 4. Wouter Eenhoorn // april 25, 2018 om 11:33 //

  Nou zullen de Islamiten wel tegeneisen gaan stellen of is dat de bedoeling.

  Like

 5. Religie is een prive-zaak. En het zou verboden moeten worden om daar anderen mee lastig te vallen in welk zin dan ook. Als iemand in sprookjes wil geloven moet hij dat zelf weten. De mens kan al 6000 jaar schrijven alleen waren god en allah zo dom dat ze dat niet konden. Maar wel de hele wereld schapen? Stelletje schapenneukers.

  Liked by 1 persoon

 6. Ook christenen blijven je het geloof door je strot douwen, maar welk geloof doet dat niet.
  Een kruis hoort niet in een overheidsgebouw of rechtszaal.
  Je komt daar i.v.m. een wet of om iets te regelen, daar heeft geen godsdienst iets mee te maken.
  Een kerk is wat anders, die bezoek je vrijwillig.
  Een overheid hoort neutraal te wezen, vrij van fantasie wezentjes.

  Like

 7. polderboy // april 25, 2018 om 13:03 //

  In Beieren hebben ze er zelf voor gekozen, door op de CSU te stemmen en Seehofer.
  Trouwens, ik zie liever een kruis op een overheidsgebouw dan een moskee in de straat.

  Maar kijk ook eens naar dat slappe gelul bij Pauw:
  https://www.geenstijl.nl/5141743/groot-tekort-aan-afvalligen-ja/
  Over buitenlandse financiering van islam, en daarom dus wellicht imams die hier opruien tegen Joden en vinden dat de vrouw het kind is van de man, gelijk daarvoor van haar ouders.

  Dat heeft niks te maken met buitenlandse financiering.
  Maar het heeft alles te maken met de islam. Het staat in de Koran, dus het is het geloof van die vleermuizen. Trouwens, christenen zijn godslasteraars, dus die komen er ook niet goed vanaf, en atheïsten zijn helemaal verkeerd.
  Nee, timmer de boel maar vol met kruizen. Dat houdt die vleermuizen weg.

  Liked by 2 people

 8. templars2017 // april 25, 2018 om 20:00 //

  Bekijk het uit een voordeel perspectief ,een geloof is een vrije keuze ,maar bij de islam is dat niet zo ,daar wordt het gepromoot om de “ongelovigen te bekeren en/of te doden tot alles islam is.
  Andere geloven doen dat niet (meer), maar als het christelijke geloof de enige waarde en het desbetreffende kruisbeeld het enige symbool is waaronder de islam kan bestreden worden waarom niet?
  Ook tijdens de eerste kruisvaart was hun leger samengesteld uit al wat een wapen kon dragen ,er was zelfs een regel die stelde dat als je je taak in het heilige land had volbracht je volledige absolutie kreeg voor hetgeen je had mispeuzelt voordien.
  Als je dus streed onder het kruis dan was de beloning een tabula rasa en een nieuwe kans in je leven.
  Iemand een idee hoe groot dat leger was? waren het allemaal devote christenen ,? bijlange niet
  Hebben ze de islam verslagen ? jawel en hoe……
  Ook in die tijd wisten ze al wat de islam wilde doen met het rijke westen ,en ze hebben gehandeld , proper was het niet maar wel heel effectief.
  Nu hebben ze dezelfde dreiging en meer en nu wordt er niet gehandeld ,of beter niet in het voordeel van de bevolkingen van Europa………
  Waarop wachten ze nog?

  Liked by 1 persoon

 9. Karel Dokter // april 26, 2018 om 10:11 //

  Niet verordent maar verordonneert.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s