Nieuw

Zweedse gepensioneerden knokken met immigranten

Op vrijdag kwamen Zweedse gepensioneerden in conflict met een stel stel zwarte jongeren in Lysekil. De politie werd naar het strijdperk opgeroepen en momenteel gaat een video van de collisie viraal op de sociale media.

Het was afgelopen vrijdag dat een zogeheten schermutseling plaatsvond tussen een bende van jonge immigranten en gepensioneerden in Lysekil in Bohuslän.

Volgens P4 Väst begon het allemaal met de immigranten die op het raam bonkten van een restaurant op het Kungstorget.

Vervolgens zijn verschillende gasten in het restaurant het plein opgegaan om de jongeren te confronteren, waarna een gevecht ontstond.

– Niemand heeft in verband met het conflict letsel opgelopen. De politie werd naar de plaats opgeroepen en hebben de personen uit elkaar gehaald, zegt Lysekilspolisen Thomas Andersson aan P4.

De video laat onder andere zien hoe een jonge immigrant het gezicht van een oudere persoon raakt. In de film hoort men ook beledigende woorden zoals “hora” (“hoer”).

– Film me niet als je je mobiel wilt houden, zegt een Somalische jongen aan het einde van de film tegen de persoon die de camera vasthoudt.

In maart rapporteerde Aftonbladet over bedreigende migranten-jeugdbendes in Lysekil, een probleem dat dit najaar is geëscaleerd, en de politie vermoedt dat er burgerwachten zijn gevormd door inwoners die de situatie zat zijn.

Bron:

http://www.friatider.se/h-r-sl-ss-pension-rer-mot-ungdomsg-nget

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Zweedse gepensioneerden knokken met immigranten

 1. Duchesne // april 24, 2018 om 16:42 //

  Ze moeten geen burgerwachten vormen maar ruimings groepen. Het gaat los binnenkort, de rassen en geloofsstrijd in Europa begint op stoom te komen. Beetje meer zomer en beetje meer zon.

  Laten we vooral de collaborateurs niet vergeten…..ingevet touw en hooivork aanschaffen…

  Liked by 5 people

 2. @Duchesne
  Je kan maar beter een pistool aanschaffen.
  De overheid laat zijn burgers ook in de kou staan.
  Dat bleek maar weer met de terroristische aanslag van Antifa in de dieselstraat.
  Is er al iemand opgepakt? Sterker, is er al een grootschalig onderzoek aan de gang?
  Nee, dus.

  Liked by 4 people

 3. Von Puffelen // april 24, 2018 om 17:08 //

  Hier vallen nog wat tools te bestellen die hier niet worden verkocht.
  http://darkstreet.biz/nl/search?tag=zelfbescherming

  Liked by 1 persoon

 4. Rika Rus // april 24, 2018 om 18:53 //

  Ik vind het niet normaal als jongeren zich zo tegen ouderen gedragen.men moet respect voor elkaar hebben.jong en oud

  Liked by 1 persoon

 5. Mooi. Het begint. De maat raakt vol. En als die vol is dan zou ik niet graag in de schoenen staan van allochtonen want alle opgekropte frustratie komt in lawines van berekenende woede naar buiten en zal alles hard treffen, ook de verraderlijke politici die dit hebben veroorzaakt.

  Liked by 2 people

 6. antiislamnu // april 24, 2018 om 20:28 //

  Een paar van deze mannen in elke stad en het is snel afgelopen met die asielparasieten

  Like

 7. templars2017 // april 24, 2018 om 21:45 //

  Het potje begint inderdaad te koken ,wat wil je ?Tolerantie heeft ook zijn grenzen en deze is blijkbaar meer en meer bereikt.
  Het heeft de ganse winter niet opengebroken ,normaal de cultuurparels hebben een hekel aan onze winterse omstandigheden,dan plannen ze liever voor de warmere dagen.
  Mooi weer = vakantie en vrije dagen ,ontspannen sfeer , het is voor hen als de antilopes die komen drinken aan de pas door de regen gevulde poelen waar de krokodillen liggen te wachten……
  Zij zien ons ook als prooien ,prooien die in hun ogen zwak en weerloos zijn ,doch ze kunnen bedrogen zijn ,beschaafdheid is een laagje vernis ,haal dat weg door er genoeg op te kafferen en hetgeen eronder zit is een beest ,een beest dat zal vechten om te overleven.
  In oorlog ,van welke aard ook, komt het lelijkste van de mens naar boven ,waarom zou het in Europa anders gaan zijn ,omdat wij zogezegd policor moeten denken en handelen?.
  Kijk naar Joegoslavië ,1990 ook daar zijn erge dingen gebeurt , de ramp die Europa gaat in brand zetten zal veel en veel groter zijn , en de politici zullen onder de eerste slachtoffers zijn ,als we ze nog gaan vinden…….
  Niemand wil de gruwelen van een oorlog meemaken, geloof me ,maar niemand heeft ook de oorzaak van de dreigende ellende gewild ,die zijn ons opgedrongen door hen die zgn. verkozen zijn ,in oorlogstijd is dat een daad van verraad en heeft maar één straf….
  Het is iets dat we gaan meemaken waar onze voorvaders hebben gewaarschuwd ,en toch is het niet gelukt ons bewust te maken van onze medewerking aan onze eigen ondergang.
  Deus Vult

  Like

 8. Zweden = verloren land. Of is de kentering eindelijk ingezet? Je zal maar zo’n regering hebben.
  Nederland begint al gelijke trekjes te vertonen, vooral de verloren stad amsterdam.

  Like

 9. tassepoetster // april 25, 2018 om 23:41 //

  WAAR ZIJN DE ZWEEDSE JONGE KERELS DAN????

  Like

 10. tassepoetster // april 25, 2018 om 23:41 //

  moeten de oude kerels dan gaan vechten???????????????????????????????????????????

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s