Nieuw

Vrouw van middelbare leeftijd wilde bewijzen dat ‘racisten’ het bij het verkeerde eind hebben: “Wil jij haar ook verkrachten?” vroeg het vluchtelingkind aan zijn vriend toen hij met haar klaar was

Politiefoto van de plaats van het delict en van Fardin.

Twee vluchtelingkinderen uit Afghanistan zijn veroordeeld voor verkrachting en respectievelijk seksueel misbruik van een vrouw van middelbare leeftijd die ze hadden uitgenodigd in hun jeugdzorgcentrum in Ljungby. De vrouw die zich op Facebook engageert tegen uitwijzingen, wilde bewijzen dat de xenofoben het verkeerd hebben met hun bewering dat Afghanen gevaarlijk zijn.
– Wil jij haar ook verkrachten? vroeg een vluchtelingkind aan zijn vriend tijdens de verkrachting, schrijft het vonnis.

Het was op 26 december 2017 dat de vrouw werd onderworpen aan een verkrachting door Anwar en seksuele mishandeling door Fardin in Ljungby. Beiden beweren geboren te zijn in 1999 en komen uit Afghanistan.

Tijdens het een politieverhoor heeft de vrouw verteld dat ze ’s avonds zin had om naar de kroeg te gaan, zonder erin te slagen iemand anders mee te krijgen.

Daarna ontmoette ze buiten de kroeg twee onbegeleide vluchtelingkinderen. Ze sprak met het duo, die verklaarden dat ze uit Afghanistan kwamen.

De vrouw vertelde de politie dat ze “in een groep op Facebook zat, waarvan ze niet meer weet hoe het wordt genoemd, maar het was iets met dat Zweden niemand mag uitwijzen die hier komt”.

– Ik heb altijd al medelijden gehad met degenen die moeten vluchten vanwege de oorlog. Anderen zijn in plaats daarvan van mening dat ze weer naar hun thuisland moeten worden gestuurd, daar heb ik me altijd tegen verzet, zei de vrouw.

– Ik vond het heel interessant om met hen te praten. Er zijn veel mensen geweest die me hebben gewaarschuwd dat je op je hoede moet zijn voor de jongens die hier als vluchtelingen komen, vervolgde ze.

Anwar vroeg aan de vrouw of ze mee wilde gaan naar hun asielaccomodatie om  alcohol te drinken, wat ze niet afsloeg, nadat ze even had nagedacht en getwijfeld omdat ze haar kinderen had beloofd niet te laat thuis te komen.

– Ik dacht dat het oké voelde en ik voelde me niet ongerust. Ik ben nooit bang geweest voor mensen uit andere landen, benadrukte de vrouw.

Toen ze om 03:30 bij de accomodatie aankwamen, gingen ze naar de kamer van Fardin, waar de vrouw op een matras naast Anwar ging zitten, terwijl Fardin in bed lag.

Toen ze opstond en weer op het matras wilde gaan ging zitten, struikelde de vrouw tegen de muur en deed zich pijn. Ze ging op de matras zitten en kreeg een kussen van Anwar. Onmiddellijk daarna begon hij haar lichaam te betasten.

– Ik wil niet, ik wil niet! verklaarde ze tevergeefs en probeerde de Afghaan weg te duwen.

Hij ging toen bovenop de vrouw liggen, trok haar broek uit en greep een van haar armen. Vervolgens voerde hij een vaginale verkrachting uit terwijl hij de vrouw herhaaldelijk vertelde dat ze stil moest zijn.

Terwijl Fardin in bed lag, vroeg Anwar of hij niet de vrouw wilde verkrachten.

– Wil jij haar ook verkrachten? vroeg Anwar in het Perzisch, volgens het vonnis, waarin blijkt dat dit woord ‘verkrachten’ betekent dat werd gebruikt.

Fardin verliet zijn bed, pakte de borst van de vrouw onder haar shirt en masturbeerde naast haar terwijl Anwar haar vaginaal bleef verkrachten.

Toen de vrouw bleef protesteren, verkrachtte Anwar haar in plaats daarvan anaal. Ze schreeuwde dat het vreselijk pijn deed en uiteindelijk stopte hij.

Toen de vrouw naar buiten op straat kwam en enige afstand van de accommodatie had bereikt, belde ze 112 en alarmeerde ze over de verkrachting. Politie en ambulances arriveerden en de vrouw moest eerst aanwijzen in welk appartement de misdaad had plaatsgevonden, voordat ze door de politie naar het ziekenhuis werd gebracht.

Uit publieke documenten blijkt dat Anwar en Fardin staatsburgers van Afghanistan zijn. Anwar heeft een Dari tolk nodig en Fardin een Farsi tolk.

Het nachtpersoneel dat in de accommodatie aanwezig was, heeft niets gemerkt van de gebeurtenis, schrijft Sveriges Television.

Anwar heeft verklaard dat hij in november 1999 is geboren. De Migratiedienst meent echter dat hij in oktober 1999 is geboren.

“Dit betekent dat ongeacht of men van zijn eigen opgave uitgaat, of de leeftijd die de Migratiedienst heeft vastgesteld, hij op 26 december 2017 de leeftijd van 18 jaar had bereikt”, schrijft de districtsrechtbank van Växjö.

Op 16 april 2018 kwam het vonnis van de rechtbank in Växjö. Anwar is veroordeeld voor verkrachting. Het vonnis was een jaar en drie maanden gevangenisstraf plus tien jaar uitzetting. Hij moet ook 134.990 kronen (13.600 euro) schadevergoeding aan de vrouw betalen.

Fardin is veroordeeld voor seksueel misbruik. Zijn vonnis werd een voorwaardelijke straf. Hij moet ook 23.990 kronen (2.460 euro) schadevergoeding aan de vrouw betalen. De officier van justitie heeft niet om een ​​uitwijzing van Fardin gevraagd.

De vrouw voelde zich na de gebeurtenis erg slecht en had slaapproblemen.

Bron:

http://www.friatider.se/medel-lders-kvinna-ville-bevisa-att-rasisterna-har-fel-ska-inte-du-ocks-v-ldta-fr-gade-ena

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6941 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

22 Comments on Vrouw van middelbare leeftijd wilde bewijzen dat ‘racisten’ het bij het verkeerde eind hebben: “Wil jij haar ook verkrachten?” vroeg het vluchtelingkind aan zijn vriend toen hij met haar klaar was

 1. Waarschijnlijk gelooft ze nu wel dat dat soort gevaarlijk is.
  Ondervinding is de beste leermeester.

  Like

 2. Vieze ratten, maar door dit soort stupide wijfen wordt het alleen maar erger, geen medelijden.

  Like

 3. Wachteres // april 24, 2018 om 08:55 //

  “Waarschijnlijk gelooft ze nu wel dat dat soort gevaarlijk is”.

  Nee hoor, je moet hen niet allemaal over één kam scheren, dat is racistisch.

  Een volgende keer gaat zij met andere ‘vluchtelingen’ weer naar hun kamer.

  Gutmenschen leren het nooit. Met dat volk hoef je geen medelijden te hebben.

  Like

 4. Je vraagt je soms af in hoeverre mensen toerekeningsvatbaar zijn. Grote naïviteit en mindere cognitieve vermogens gaan dikwijls samen.

  Like

 5. skeeter // april 24, 2018 om 10:27 //

  Alles is de domme doos gegund, koekje van eigen vagina??

  Like

 6. Zweedse reågüürdersbånd.

  Like

 7. Ik geloof dat er wel zo’n 6x wordt benoemd dat het “vluchtelingenkinderen” zijn.
  Het zijn godverdomme kerels van een jaar of 20.
  Bij “vluchtelingenkinderen” denk ik aan aan 8 – 12 jarige.

  Liked by 1 persoon

 8. Islamische invasie van India: De Grootste Genocide in de Geschiedenis

  Moslim historicus Firishta [volledige naam Muhammad Qasim Hindu Shah, geboren in 1560 en stierf in 1620], de auteur van de Tarikh-i Firishta en de Gulshan-i Ibrahim, was de eerste die een idee gaf van het middeleeuwse bloedbad dat India was tijdens Moslimregering, toen hij verklaarde dat meer dan 400 miljoen hindoes werden afgeslacht tijdens de islamitische invasie en bezetting van India. Overlevenden werden tot slaaf gemaakt en gecastreerd. De bevolking van India zou rond de 600 miljoen zijn geweest ten tijde van de mosliminvasie. Tegen het midden van de 1500 was de Hindoe bevolking 200 miljoen.

  Tegen de tijd dat de Britten naar de kusten van India aankwamen en na eeuwen van islamitisch recht dat India regeerde, gedroeg de Hindoe bevolking zich niet als hun normale zelf; ze gedroeg zich als moslims. Er zijn veel getuigenissen uit de Britse archieven van afschuwelijke Hindoe-incidenten die schokkend waren voor de Britten – en daarom noemden ze de mensen soms “wilden”. Ja, iedereen die wordt besmet door de associatie met de islamitische ‘cultuur’ wordt echt besmet en verwilderd. Dat is precies waarom het zo schadelijk en gevaarlijk is.

  Tegenwoordig is India, net als andere culturen met een ziel die door de islam wordt afgeslacht, niet echt een hindoe-natie. India is een schaduw van de islam, een Hindufied versie van de islam, waar elke menselijke gruweldaad is nagebootst en geadopteerd in een cultuur die eerder vreemd was aan dergelijke brutaliteit. En in combinatie met zijn buitenlandse mohamedaanse plaag, zijn deze islamitische gewoonten aangenomen en geaccepteerd als een “normaal” onderdeel van de Indiase cultuur. Maar als we naar de pre-islamitische Indiase cultuur kijken, was het over het algemeen een welwillende cultuur van kennis en leren, veel meer dan het nu is.

  Vanaf de tijd van de Umayyad-dynastie (711AD) tot de laatste Mughal, Bahadur Shah Zafar (1858), zo alom geprezen als grote leiders door Indiase historici zelf, werden hele steden platgebrand en de bevolking vermoord, met honderdduizenden mensen vermoord in elke campagne, en vergelijkbare nummers gedeporteerd als slaven. Elke nieuwe indringer maakte (vaak letterlijk) zijn heuvels van Hindus-schedels. Zo werd de verovering van Afghanistan in het jaar 1000 gevolgd door de vernietiging van de Hindoe bevolking; de regio wordt nog steeds de Hindu Kush genoemd, d.w.z. “hindoe-slachting”.

  De verspreiding en bezetting van India door het Mughal Empire.

  De genocide die de Hindoes en Sikhs van India door toedoen van Arabische, Turkse, Mughalse en Afghaanse bezetters leed gedurende een periode van 800 jaar is nog formeel niet erkend door de Wereld.

  De enige vergelijkbare genocide in het recente verleden was die van het Joodse volk door toedoen van de nazi’s.

  De holocaust van de Hindoes in India was van nog grotere proporties, het enige verschil was dat het 800 jaar duurde, totdat de brutale regimes effectief overmeesterd werden in een strijd van leven en dood door de Sikhs in de Punjab en de Hindu Maratha legers in andere delen van India in de late 1700’s.

  We hebben uitgebreide literaire bewijzen van ’s werelds grootste holocaust van bestaande historische hedendaagse ooggetuigenverslagen. De historici en biografen van de binnenvallende legers en de daaropvolgende heersers van India hebben vrij gedetailleerde verslagen achtergelaten van de gruweldaden die ze begingen in hun dagelijkse ontmoetingen met hindoes in India.

  Schilderijen van Edwin Lord Weeks.

  Deze hedendaagse records pochte en verheerlijkten de misdaden die gepleegd waren – en de genocide van tientallen miljoenen hindoes, massale verkrachtingen van Hindoe vrouwen en de vernietiging van duizenden oude Hindoeïstische / Boeddhistische tempels en bibliotheken zijn goed gedocumenteerd en vormen een solide bewijs van ’s Werelds grootste holocaust.

  Dr. Koenraad Elst in zijn artikel “Was er een islamitische genocide van hindoes?” Stelt:

  “Er is geen officiële schatting van het totale dodental van hindoes door toedoen van de islam. Een eerste blik op belangrijke getuigenissen van islamitische kroniekschrijvers duidt erop dat moslim Heilige Strijders meer dan 13 eeuwen en een territorium zo uitgestrekt als het Subcontinent gemakkelijk meer Hindoes hebben gedood dan de 6 miljoen van de Holocaust. Ferishtha somt verschillende keren op wanneer de Bahmanitische sultans in centraal India (1347-1528) honderdduizenden Hindoes doodden, die ze als een minimumdoel stellen wanneer ze de Hindoes willen straffen; en ze waren slechts een provinciale dynastie van de derde rang.

  De grootste slachtingen vonden plaats tijdens de invallen van Mahmud Ghaznavi (ca. 1000 CE); tijdens de daadwerkelijke verovering van Noord-India door Mohammed Ghori en zijn luitenanten (1192 ev); en onder het sultanaat van Delhi (1206-1526). ”

  Hij schrijft ook in zijn boek “Ontkenning in India”:

  “De islamitische veroveringen, tot in de 16e eeuw, waren voor de hindoes een pure strijd van leven en dood. Hele steden werden afgebrand en de bevolking werd afgeslacht, met honderdduizenden mensen gedood in elke campagne en vergelijkbare aantallen werden gedeporteerd als slaven. Elke nieuwe indringer maakte (vaak letterlijk) zijn heuvels van Hindus-schedels. Zo werd de verovering van Afghanistan in het jaar 1000 gevolgd door de vernietiging van de Hindoe bevolking; de regio wordt nog steeds de Hindu Kush genoemd, d.w.z. hindoe-slachting. ”

  Will Durant debatteerde in zijn boek uit 1935 “The Story of Civilization: Our Oriental Heritage” (pagina 459):

  “De Mohammedaanse verovering van India is waarschijnlijk het bloedigste verhaal in de geschiedenis. De islamitische historici en geleerden hebben met grote vreugde en trots de slachtpartijen van hindoes geregistreerd, gedwongen bekeringen, ontvoering van Hindoe vrouwen en kinderen om markten te slachten en de vernietiging van tempels uitgevoerd door de krijgers van de islam in 800 AD tot 1700 na Christus. Miljoenen Hindoes zijn in deze periode door zwaard met de islam bekeerd. ”

  Francois Gautier schreef in zijn boek ‘Rewriting Indian History’ (1996):

  “De bloedbaden bestendigd door moslims in India zijn ongeëvenaard in de geschiedenis, groter dan de Holocaust van de Joden door de nazi’s; of het bloedbad van de Armeniërs door de Turken; uitgebreider zelfs dan de slachting van de Zuid-Amerikaanse inheemse bevolking door de binnenvallende Spanjaarden en Portugezen. ”

  Schrijver Fernand Braudel schreef in A History of Civilizations (1995), dat islamitische heerschappij in India als een

  “Koloniaal experiment” was “extreem gewelddadig” en “de moslims konden het land niet regeren behalve door systematische terreur. Wreedheid was de norm – verbrandingen, standrechtelijke executies, kruisigingen of impalementen, inventieve folteringen. Hindoetempels werden vernietigd om plaats te maken voor moskeeën. Bij gelegenheid waren er gedwongen conversies. Als er ooit een opstand was, werd die onmiddellijk en wreed onderdrukt: huizen werden platgebrand, het platteland werd verwoest, mannen werden afgeslacht en vrouwen werden als slaven weggevoerd. ‘

  Alain Danielou schrijft in zijn boek Histoire de l ‘Inde:
  “Vanaf het moment dat moslims arriveerden, rond 632 AD, wordt de geschiedenis van India een lange, monotone reeks van moorden, bloedbaden, spoliaties en vernietigingen. Het is, zoals gebruikelijk, in de naam van ‘een heilige oorlog’ van hun geloof, van hun enige God, dat de barbaren beschavingen hebben vernietigd, hele rassen hebben vernietigd. ‘

  Irfan Husain observeert in zijn artikel “Demons from the Past”:

  “Hoewel historische gebeurtenissen moeten worden beoordeeld in de context van hun tijd, kan niet worden ontkend dat zelfs in die bloedige periode van de geschiedenis, geen genade werd getoond aan de Hindoes, jammer genoeg om op het pad te staan ​​van ofwel de Arabische veroveraars van Sindh en zuiden Punjab, of de Centraal-Aziaten die vanuit Afghanistan binnenvielen … De moslimhelden die in onze geschiedenisboeken groter dan het leven voorkomen, hebben enkele vreselijke misdaden gepleegd. Mahmud van Ghazni, Qutb-ud-Din Aibak, Balban, Mohammed bin Qasim en Sultan Mohammad Tughlak, hebben allemaal met bloed bevlekte handen die het verstrijken van jaren niet hebben gereinigd .. Door hindoe-ogen gezien, was de invasie van moslims in hun thuisland een regelrechte ramp.

  “Hun tempels werden verwoest, hun idolen vernield, hun vrouwen verkracht, hun mannen gedood of slaven genomen. Toen Mahmud van Ghazni Somnath binnenkwam tijdens een van zijn jaarlijkse invallen, slachtte hij alle 50.000 inwoners. Aibak heeft honderdduizenden vermoord en tot slaaf gemaakt. De lijst met gruwelen is lang en pijnlijk. Deze veroveraars rechtvaardigen hun daden door te beweren dat het hun religieuze plicht was om niet-gelovigen te slaan. Ze hulden zich in de ban van de islam en beweerden dat ze voor hun geloof vochten, terwijl ze in werkelijkheid toegaven aan ongecompliceerde slachting en plundering … ”

  Een staaltje van hedendaagse ooggetuigenverslagen van de indringers en heersers, tijdens de Indiase veroveringen.

  De Afghaanse heerser Mahmud al-Ghazni viel India niet minder dan zeventien keer binnen tussen 1001 – 1026 AD. Het boek ‘Tarikh-i-Yamini’, geschreven door zijn secretaresse, documenteert verschillende afleveringen van zijn bloedige militaire campagnes:

  “Het bloed van de ongelovigen stroomde zo overvloedig [in de Indiase stad Thanesar] dat de stroom verkleurd was, ondanks de zuiverheid ervan, en mensen konden het niet drinken … de ongelovigen verlieten het fort en probeerden de schuimende rivier over te steken … maar veel van hen werden gedood, genomen of verdronken … Bijna vijftigduizend mannen werden gedood. ”

  In het hedendaagse record – ‘Taj-ul-Ma’asir’ van Hassn Nizam-i-Naishapuri, wordt gesteld dat wanneer Qutb-ul-Din Aibak (van Turko – Afghaanse oorsprong en de Eerste Sultan van Delhi 1194-1210 AD) veroverde Meerat, sloeg alle hindoetempels van de stad af en bouwde moskeeën op hun sites. In de stad Aligarh bekeerde hij hindoegezins door het zwaard tot de islam en onthoofdde iedereen die zich aan hun eigen religie hield.

  De Perzische historicus Wassaf schrijft in zijn boek ‘Tazjiyat-ul-Amsar wa Tajriyat ul Asar’ dat toen de Alaul-Din Khilji (een Afghaan van Turkse origine en tweede heerser van de Khilji-dynastie in India 1295-1316 na Christus) de stad Kambayat aan het hoofd van de Golf van Cambay, vermoordde de volwassen mannelijke Hindoestaanse inwoners voor de glorie van de islam, zette stromende rivieren van bloed, stuurde de vrouwen van het land met al hun goud, zilver en juwelen naar zijn eigen huis, en maakte ongeveer twintigduizend hindoeïstische maagden zijn privéslaven.

  India heeft een diepe, lange culturele geschiedenis. Het hindoeïsme begon daar rond 1500 v.Chr. En het Boeddhisme rond de 6e eeuw v.Chr. Deze cultuur had indrukwekkende intellectuele, religieuze en artistieke bezigheden geëvolueerd. Pre-en post de vroege dagen van de islam, Indiase wetenschappers namen hun werk in de wetenschap, wiskunde (nul, algebra, geometrie, het decimale systeem, de zogenaamde ‘Arabische’ cijfers zijn eigenlijk hindoe degenen!), Geneeskunde, filosofie, enz. Aan de rechter van anderen (inclusief moslims zoals Bagdad).

  Anderen kwamen om in de gevestigde universiteiten van India te studeren. Indiase kinderen (jongens en meisjes) werden opgeleid in het relatief wijdverspreide onderwijssysteem in een breed scala van onderwerpen, zoals wetenschap, geneeskunde en filosofie. India’s kunst en architectuur was prachtig. Ze waren een welvarend volk. Toen kwam de islam – slachting, slavernij, verkrachting, geweld, plundering; vernietiging van religieuze sites, kunst en architectuur; armoede, uitbuiting, vernedering, hongersnood, gedwongen bekering, achteruitgang van intellectuele bezigheden, sociale vernietiging en een verslechtering van sociale kwalen. Voor de islam is alles wat niet islamitisch is uit een tijd van onwetendheid – jahiliyya – en moet het worden vernietigd (of toegeëigend en de islam genoemd!). De aanval veroorzaakte de Roma (zigeuners), vernietigde het ‘hindoeïstische’ Afghanistan en vormde Pakistan (Kasjmir) en Bangladesh.

  De kosten van de invasies van moslims zijn enorm in levens, rijkdom en cultuur. Schattingen suggereren dat 60-80 MILJOEN mensen stierven in de handen van islamitische indringers en heersers tussen 1000 en 1525 alleen (dwz meer dan 500 jaar – de bevolking viel). (Lal geciteerd in Khan p 216) Onmogelijk je denkt? In de Onafhankelijkheidsoorlog van Bangladesh, 1971, heeft het islamitische Pakistaanse leger in slechts 9 MAANDEN 1,5-3 miljoen mensen (voornamelijk moslims …) gedood. (Khan p 216). De wereld keek de andere kant op, maar doen we dat niet altijd als het moslims zijn die het geweld plegen! [* Het werkelijke aantal hindoes dat op brute wijze door moslims werd afgeslacht, bedroeg ongeveer 400 miljoen, niet 60-80 miljoen, volgens Firishta [1560-1620], de auteur van de Tarikh-i Firishta en de Gulshan-i Ibrahim]

  Op basis van de beschikbare cijfers is het aantal Indiërs dat tot slaaf wordt gemaakt enorm!

  De islamitische verovering van India was waarschijnlijk de bloedigste in de geschiedenis:

  De islamitische historici en geleerden hebben met grootst mogelijke vrolijkheid en trots de slachtpartijen van hindoes geregistreerd, gedwongen bekeringen, ontvoering van Hindoe vrouwen en kinderen naar slavenmarkten en de vernietiging van tempels uitgevoerd door de krijgers van de islam in 800AD tot 1700 na Christus. Miljoenen Hindoes werden in deze periode door het zwaard bekeerd tot de islam “(historicus Durant geciteerd in Khan p. 201)

  En Rizwan Salim (1997) schrijft wat de Arabische indringers echt deden:

  ‘Wilden op een zeer laag niveau van beschaving en geen cultuur die de naam waard was, uit Arabië en West-Azië, begonnen vanaf de vroege eeuw India binnen te gaan. Islamitische indringers sloopten talloze hindoetempels, vernietigden ontelbare beeldhouwwerken en idolen, plunderden ontelbare forten en paleizen van hindoeïstische koningen, vermoordden enorme aantallen hindoegers en droegen Hindoe-vrouwen weg. ……… maar veel Indiërs lijken niet te erkennen dat de buitenaardse moslimluipers de historische evolutie van de meest mentaal geavanceerde beschaving van de aarde, de rijkste fantasierijke cultuur en de meest krachtige creatieve samenleving hebben vernietigd. “(Geciteerd in Khan p. 179)

  Natuurlijk vochten de Indianen vóór de Islam, maar het was NIET de gewoonte om religieuze sites tot slaaf te maken of te verwoesten of te vernietigen, of om gewassen en boeren te beschadigen. Veldslagen werden meestal uitgevoerd op open grond tussen militairen. (Khan p 205-207) Er was geen concept van ‘buit’, dus Indianen waren niet voorbereid op de aanval van de islam. Inheemse Indianen werden gedwongen te vluchten naar oerwouden en bergen, of geconfronteerd met slopende uitbuiting en belastingen, slachting of slavernij terwijl hun samenleving werd vernederd en vernietigd. Moslims vielen constant de inheemse, afgodische bevolking aan en vochten ook tegen elkaar in onophoudelijke opstanden door generaals, opperhoofden en prinsen gedurende de gehele tijd van islamitische heerschappij (Khan p 205).

  Slavernij: aanvankelijk omvatte ‘India’ een deel van het huidige Pakistan (Sindh), Bangladesh / Bengal en Kasjmir. Hindoeïsme en boeddhisme bloeide in Afghanistan vóór de islamitische overname (7e eeuw). In de 16e eeuw was Afghanistan verdeeld tussen het Moslim Mogul (Mughal) rijk van India en de Safaviden van Perzië.

  Aanvankelijk lieten de goddelozen Umayyaden de status van hindoes dhimmi toe – mogelijk vanwege hun grote aantal, weerstand tegen de islam en hun waarde als bron van belastinginkomsten. Dit is in strijd met de islamitische tekst en wet die de dood of bekering vereist voor afgodendienaars en polytheïsten. Toen Sultan Iltutmish (d 1236) werd gevraagd waarom de hindoes niet de keuze kregen tussen de dood en de islam, antwoordde hij:

  “Maar op dit moment in India … zijn de moslims zo weinigen dat ze als zout zijn (in een grote schaal) … maar na een paar jaar in de hoofdstad en de regio’s en alle kleine steden, wanneer de moslims goed ingeburgerd zijn en de troepen zijn groter … .het zou mogelijk zijn om Hindoes de keuze te geven voor de dood of de islam “(geciteerd in Lal [c] p 538) (kunnen we hier iets van leren)

  Ondanks hun vermeende ‘dhimmi’-status, werden massaslachting, massale gedwongen bekering en massale slavernij met de daaruit voortvloeiende gedwongen bekering tot de islam overal in de islamitische heerschappij toegepast en in de 20e eeuw, zoals velen eisten dat de afgodendienaars / polytheïsten bekeerden of stierven. Hindoestaanse strijders en mannen werden afgeslacht met vrouwen en kinderen tot slaven gemaakt. Eunuch-slavernij werd toegepast op jonge jongens.

  Vaak worden er geen echte cijfers gegeven, alleen opmerkingen als ‘talloze gevangenen / slaven’ of ‘alle vrouwen en kinderen zijn meegenomen’. Waar getallen worden geregistreerd, zijn ze angstaanjagend. Samen met mensen namen de moslims alles wat ze konden: munten, juwelen, kleding, meubels, afgoden, dieren, graan, enz. Of vernietigden het.

  Moslimheersers waren buitenlanders. Tot de 13e eeuw werden de meeste slaven uit India gestuurd maar na het Sultanaat van Delhi (1206) werden ze behouden voor het sultanaat, verkocht in India of elders verzonden. Slaven van elders werden geïmporteerd en islamitische legers waren samengesteld uit een breed scala aan buitenlandse slavengroepen die ‘bekeerd’ waren tot de islam en ‘hindoes’ en Indiase ‘bekeerlingen’.

  Slaven waren de beloofde buit van Allah en het verkrijgen ervan was een sterke motivatie voor de jihad.

  “De slaven waren zo overvloedig dat ze erg goedkoop werden; mannen … waren gedegradeerd … maar dit is de goedheid van Allah, die eer geeft aan zijn eigen religie en degradeert ontrouw “. (Islamitische kroniekschrijver Utbi op Sultan Subuktigin van Ghazni’s slavenovergang [942-997] in Sookdheo p166)

  In Sindh (eerste gebied met succes aangevallen) bestond de vroege ‘moslimgemeenschap’ voornamelijk uit slaven die gedwongen werden tot de islam en een klein aantal Arabische meesters (Khan p. 299). Aanvankelijk werden slaven uit India gedwongen, bijvoorbeeld Qasim (Arabier), de veroveraar van Sindh gestuurd door Hajjaj bin Yusuf Sakifi in het kalifaat van Walid I, nam 300.000 van een 3-jarige campagne in 712-715 (Khan p 299, Trifkovic p 109) . Moslimstrijders kwamen overal vandaan om deel te nemen aan deze ‘jihad’. Qasim werd plotseling teruggeroepen en geëxecuteerd (mogelijk door in de huid van een dier te worden gezaaid) voor het vermeende schenden van 2 Sindhi-prinsessen die bestemd waren voor de harem van de kalief !! (Lal [c] p 439)

  De Ghaznivids-Turken uit Ghazni, Afghanistan (997-1206) die de Punjab onderwierpen.

  Van 17 invallen (997-1030) stuurde Sultan Muhmud Ghazni (Turk uit Afghanistan, 997-1030) honderdduizenden slaven naar Ghanzi (Afghanistan), resulterend in een verlies van ongeveer 2 miljoen mensen via slachting of slavernij en verkoop buiten India (Khan p 315). Kroniekschrijvers (bijv. Utbi, de secretaris van de sultan) geven een aantal cijfers, bijvoorbeeld: van Thanesar bracht het islamitische leger 200.000 gevangenen terug naar Ghazni (Afghanistan). In 1019 werden 53.000 genomen. Eens was het 1/5 deel van de kalief 150.000, wat 750.000 gevangenen suggereerde. 500.000 werden in één campagne genomen (in Waihind) (Lal [c] p 551) Mahmud’s secretaris al-Utbi vermeldt:

  ‘Zwaarden flitsten als een bliksemschicht in de duisternis van wolken, en fonteinen van bloed stroomden als de val van de vallende ster. De vrienden van god versloeg hun tegenstanders … de Musalmannen richtten hun wraak op de ongelovige vijanden van God die 15.000 van hen vermoordden … waardoor ze voedsel maakten voor de dieren en roofvogels … God gaf zijn vrienden ook zo’n hoeveelheid buit als was buiten alle grenzen en berekeningen, inclusief 500.000 slaven mooie mannen en vrouwen “(Khan p 191)

  De Ghaznivid’s regeerden tot 1186 in het ‘Islamitische sultanaat van de Punjab’. Aanvallen in Kasjmir, Hansi en districten van de Punjab resulteerden in massaslachting en tot slavernij, bijv. 100.000 in een aanval van 1079 in de Punjab (Tarik -i-Alfi in Khan p 276-7, Lal [d] p 553

  Onder de heersers van Ghaurivid (Turken), bijvoorbeeld Mohammed Ghauri (Afghani) en zijn militaire commandant, toen heerser, Qutbuddin Aibak (r1206-1210), werd het Delhi-sultanaat opgericht. Massa-onthoofdingen, slavernij, gedwongen bekeringen, plundering en de vernietiging van tempels gingen door. Slaven waren ongelooflijk overvloedig. In 1195 nam Aibak 20.000 slaven van Raja Bhim en 50.000 in Kalinjar (1202) (Lal [c] p 536).

  “Zelfs de arme (moslim) huishouder werd eigenaar van talloze slaven.” (Khan 103, Lal [c] p 537).

  In de 13e / 14e eeuw geregeerd door de Khilji (Khaljis) en Tughlaq’s, groeide de slavernij toen de islam zich verspreidde. Duizenden slaven werden elke dag tegen een lage prijs verkocht (Khan p. 280). Alauddin Khilji’s (r 1296-1316) gevangenname van slaven was ontzagwekkend en hij boerde, ketente en vernederde slaven (Lal [c] p 540). Alleen al in de plundering van Somnath:

  “Nam een ​​groot aantal knappe en elegante meisjes gevangen, bedroegen er 20.000 en kinderen van beide geslachten .. meer dan de pen kan opsommen. Het Mohammedaanse leger bracht het land tot ruïne, vernietigde de levens van de inwoners en plunderde de steden en veroverde hun nageslacht. “(Historicus geciteerd in Bostom p 641, Lal [c] p 540)

  Vele duizenden werden afgeslacht. Alauddin Khilji (r 1296-1316) had 50.000 slaaf-BOYS in zijn persoonlijke dienst en 70.000 slaven werkten voortdurend aan zijn gebouwen (Lal [c] p 541)

  Vrouwen beoefenden Jauhar (verbrandden of doodden zichzelf om slavernij en verkrachting te voorkomen) en sati.

  De Sufi Amir Khusrau merkt op dat “de Turken, wanneer ze maar willen, elke hindoe kunnen grijpen, kopen of verkopen” (Lal [c] p 541)

  Enslaved and Castrated

  Eunuchen: Overal in de islamitische wereld werden de overwonnenen gecastreerd, ook in India. Dit werd gedaan zodat mannen harems konden bewaken, vleselijke toegeeflijkheid konden geven aan heersers, devotie konden geven aan de heerser, omdat ze geen hoop hadden op een eigen gezin en dit verminderde natuurlijk snel de fokvoorraad van de overwonnenen. Castratie was een gangbare praktijk in heel de moslimregering die mogelijk bijdroeg aan de DECLINE in de Indiase bevolking van 200 miljoen in 1000 CE tot 170 miljoen in 1500 CE (Khan p 314)

  Nadat Sultan Bakhtiyar Khilji in 1205 Bengalen veroverde, werd het een toonaangevende leverancier van gecastreerde slaven. Dit bleef het geval in de Mogul-periode (1526-1857).

  Akbar de Grote (1556-1605) bezat eunuchen. Said Khan Chaghtai bezat 1200 eunuchen (een ambtenaar van Akbar’s zoon Jahangir)! In het bewind van Aurangzeb werden in 1659 in Golkunda (Hyderabad) 22.000 jongens ontmaskerd en aan moslimheersers en -bestuurders gegeven of verkocht. (Khan 313).

  Sultan Alauddin Khilji (r 1296-1316) had 50.000 jongens in zijn persoonlijke dienst; Sultan Muhammad Tughlaq (r 1325-51) had 20.000 en Sultan Firoz Tughlaq (r 1351-1388) had 40.000 (Firoz Tulghlaq verzamelde graag jongens op welke manier dan ook en had in totaal 180.000 slaven (Lal [c] p 542). onder verschillende sultans waren eunuchen Moslim historici registreren de ‘verliefdheid’ van sultans Mahmud Ghazni, Qutbuddin Aibak en Sikandar Lodi – voor knappe jonge jongens! Sultan Mahmud was verliefd door zijn hindoe-commandant Tilak (Khan p 314)

  Conclusie: het onmenselijke gedrag dat door moslims op de hele Indiase bevolking werd toegepast, was hetzelfde, of de moslims nu soefi’s, Arabieren, Afghanen, Turken of Mogul waren, want allen volgden de wetten, de tekst en het mooie voorbeeld van Mohammed. Het moet ook worden opgemerkt dat het geweld en de slavernij voortduurden, zelfs nadat ze de virtuele controle over India hadden, omdat het doel niet alleen was om te veroveren, maar om iedereen tot de islam te dwingen. Moslims kwamen niet om zich bij de Indiase samenleving aan te sluiten, ze kwamen om het uit te roeien en te vervangen door de islam – wat hen vertelt dat zij alles bezitten omdat het de buit is die door Allah is beloofd. De heidenen / afgodendienaars, polytheïsten moesten zich bekeren of sterven en alleen dan kon er (islamitische) vrede zijn! Slaven waren de enige beloning voor de strijders van de islam – een deel van de buit beloofd door Allah.

  Referenties:

  1) Bostom, A. G. ‘The Legacy of Jihad: Islamic holy war and the fate of the non-Muslims.’ Prometheus Books. New York. 2005.
  2) Khan, M. A. ‘Islamic Jihad: A legacy of forced conversion, imperialism and slavery.’ iUniverse, Bloomington, IN. 2009. (An Indian ex-Muslim) – FULL PDF BOOK HERE
  3) Lal [a], K.S. Muslims invade India p 433-455 in Bostom (1) above.
  4) Lal [b], K.S. Jihad under the Turks and jihad under the Mughals p 456-461 in Bostom (1) above.
  5) Lal [c], K.S. Slave-taking during Muslim rule p535-548 in Bostom (1) above.
  6) Lal [d], K.S. Enslavement of Hindus by Arab and Turkish invaders p 549-554 in bostom (1) above.
  7) Lal [e], K.S. The Origins of Muslim slave system p 529-534 in bostom (1) above.
  8) Reliance of the Traveller: A classic manual of Islamic sacred law. In Arabic with facing English Text, commentary and appendices edited and translated by Nuh Ha Mim Keller Al-Misri, Ahmad ibn Naqib; Amana publications Maryland USA 1994.
  9) Sookhdeo, P. ‘Global Jihad: The future in the face of Militant Islam.’ Isaac Publishing. 2007.
  10) Trifkovic, S. ‘The sword of the prophet.’ Regina Orthodox Press, Inc. 2002.
  11) Ye’or, Bat. ‘Islam and Dhimmitude: Where civilisations collide’ translated from the French by Miriam Kochan and David Littman. Fairleigh Dickinson University Press 2002, reprint 2005.

  Bron:
  https://themuslimissue.wordpress.com/2015/08/31/islamic-invasion-of-india-the-greatest-genocide-in-history/

  Like

 9. Slecht DNA moet gewoon terug naar waar het vandaan komt, wat een domme moeder.

  Like

 10. ik wordt woest als ik over verkrachtingen lees maar wie gaat er nu in hemelsnaam mee naar die etters hun kamer? stom achterlijk mens,trouwens om alcohol te gaan drinken , ze mogen toch geen alcohol?
  en die boetes betalen, waar halen ze dat geld vandaan? zeker uit 1 of ander potje waaraan de gewone burger heeft mee betaald

  Like

 11. antiislamnu // april 24, 2018 om 12:04 //

  Stom wijf jammer dat ze haar niet half invalide hebben geslagen

  Like

 12. Ik weet het niet niet hoor, maar een vrouw van middelbare leeftijd, die om 03:30 mee gaat naar de kamer van 2 20 jarige gasten, daar heb ik toch wel mijn bedenkingen bij met wat voor type we dan te maken hebben.
  Lijkt mij eerder iemand die aan het bij klussen is om wat extra centjes te verdienen.
  Wat had ze dan gedacht, dat ze gingen klaverjassen met ze 3en.
  Je zou het nog eerder uitlokking kunnen noemen.

  Like

 13. Iedereen kent ze wel van vroeger, toen je ging stappen als 20 jarige en de kroeg ging sluiten.
  Er was altijd wel zo’n ladderzatte wijf die dacht met een klein jongetje van 20 mee te kunnen lopen en dat ze nog populair was voor haar leeftijd onder de jeugd.
  Die werden uitgelachen en belachelijk gemaakt door de rest, maar niemand nam ze mee.
  Daar werd je juist mee getreiterd de volgende dag door je vrienden, dat je met een oud wijf rond liep bij gebrek uit beter.

  Like

 14. Dus al die vrouwen en kinderen, vooral uit Zweden maar ook uit meerdere landen,die het na konden vertellen hadden gelogen.Karma.

  Like

 15. De gedachte is weleens bij me opgekomen dat vrouwen op hoge posities, met name bij overheidsinstanties, zeer gevaarlijk kan zijn omdat sinds jaar en dag het verhaal de rondte doet dat vrouwen vaak de neiging hebben op foute mannen te vallen, dat schijnt iets biologisch te zijn, bij ons in het kabinet zitten toch ook pallylovers?!

  Deze reactie lijkt off-topic maar het zijn iedere keer vrouwen die het exotische mannenvlees zeer interessant vinden. Je zou bijna cynisch worden en begrijpen waarom ze in bepaalde islamitische landen maar doeken over vrouwen zijn gaan gooien.

  Like

 16. Dit stomme stuk onbenul had haar kinderen beloofd niet te laat thuis te komen!!!
  Wat is in haar ogen niet te laat dan het was inmiddels al half 4 midden in de nacht, hoe oud waren haar kinderen dan, als ze dit soort losers ook al kinderen noemen!!
  Een stel minkukels die volgens die domme doos zo ziellie zijn, er zijn weinig `vluchtelingen` zielig, alleen degenen die hun land niet kunnen ontvluchten die zijn zielig, maar niet het vullis wat de westerse wereld in een puinhoop aan het veranderen is, mede dankzij de politiek en dit soort achterlijke wijfen!!

  Like

 17. Jammer genoeg was het geen dochter van een van die ministers daar.

  Like

 18. copywriter // april 24, 2018 om 17:29 //

  Stond dat mens een paar jaar geleden op het station van Apeldoorn niet te zingen
  ♪♩ welkom wees welkom in mijn land tralala ♪♩ ♪♩

  Like

 19. templars2017 // april 24, 2018 om 22:01 //

  Dat is een schoolvoorbeeld van een oerdomme gutmensch met de mentaliteit dat iedereen een plaats verdient in vrede en veiligheid, hoe achterlijk kan je zijn?
  Benieuwd wat haar kinderen ervan vinden ?
  Wij zijn geleerd respect te hebben voor ieder levend wezen ,dit valt buiten categorie ,en de daders zeker……

  Like

 20. tassepoetster // april 25, 2018 om 23:48 //

  tja als oudere vrouw ga je niet met dat soort mee nooit meegaan met die gasten das erg naief

  Like

 21. tassepoetster // april 25, 2018 om 23:50 //

  die gasten pakken alles wil je een vent als vrouw??? een muslim neukt alles

  Like

 22. tassepoetster // april 25, 2018 om 23:54 //

  en ik wil niet ik wil niet dat helpt je niet je bent zelf meegegaan dus een HOER!ook al ben je dat niet in hun ogen WEL!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s