Nieuw

‘Vluchteling’ ontloopt gevangenisstraf nadat hij een vrouw in Maidstone, Kent, heeft aangerand en gewurgd

Een tiener ‘vluchteling’ die een jonge vrouw wurgde en seksueel aanviel, is de gevangenis bespaard gebleven en mocht een ‘krachtig en intensief’ programma voor de behandeling van zedendelinquenten overslaan vanwege zijn slechte Engels.

Rechter Philip Statman van Diversity and Community Relations overhandigde Filmon Kbrom, een 18-jarige Eritrean, een korte termijn van 19 maanden in jeugdbewaring – maar schortte het vonnis op, wat betekent dat hij het eigenlijk niet zal hoeven uit te zitten tenzij hij binnen de komende twee jaar een ander misdrijf pleegt.

Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

Statman gaf de vluchteling in plaats daarvan een avondklok van tien maanden tussen 20.00 en 07.00 uur, een eiste 30 dagen revalidatieactiviteit, en 180 uur onbetaald werk, bericht KentOnline.

“Ik heb de plicht om uw slachtoffer te beschermen, ik heb ook de plicht om het publiek te beschermen,” blaatte hij, voordat hij beweerde dat de zaak “uitzonderlijk” was en dat zijn oordeel “met barmhartigheid moet worden getemperd”.

Lees verder >>

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8497 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on ‘Vluchteling’ ontloopt gevangenisstraf nadat hij een vrouw in Maidstone, Kent, heeft aangerand en gewurgd

 1. polderboy // april 24, 2018 om 22:14 //

  Rechters zijn ook maar ambtenaren, die over de ruggen van anderen graag uitvreten.
  Ook een hoger opgeleide zoals Joseph Mengele heeft bewezen dat sociale status en intelligentie geen enkele zekerheid beiden voor rechtvaardigheid.
  Bestudeer een meer dan gemiddeld intelligente rat, en je begrijpt die rechter.

  Liked by 1 persoon

 2. Zo gaat dat? Dus als je de taal niet spreekt dan krijg je geen straf? De taal van stok- en zweepslagen verstaat iedereen net als de taal van verkrachting, mishandeling en wurging

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // april 25, 2018 om 22:07 //

  Nog een naam voor de lijst ,had de dader blank geweest en het slachtoffer een moslima dan hadden ze hem in de diepste kerker gegooid en de sleutel in de Thames laten verdwijnen.
  (alhoewel ik me niet kan voorstellen dat zo een gordijnenwinkel verkracht zou worden ,je ziet niets )

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s