Nieuw

‘Opvang in de eigen regio’, het nieuwe stokpaardje van de deugmens die denkt dat hij een realist is

Ik kan me niet herinneren dat Arabieren of Afrikanen een bijdrage geleverd hebben aan de kosten toen wij in WO-I onze Belgse buren hier ‘in de regio’ opvingen.

Ik kan me überhaupt geen bijdrages van Arabieren, mohammedanen of Afrikanen herinneren. Het enige wat in mij opkomt als bijdrage die vanuit die culturen komt is destructie.

Sommigen schijnen te denken dat je al heel ‘hard realistisch’ bent als je ‘vluchtelingen’ niet hier op wilt vangen maar in de eigen regio.

Ik kreeg via twitter een stukje onder ogen op de site OpinieZ en mijn eerste reactie was:

‘Opvang in de regio’ is goedkoper. Het laat zich raden. Helemaal niks betalen is nog goedkoper. Waarom moeten wij voor alle problemen in de wereld opdraaien, terwijl ze niet door ons veroorzaakt zijn ?

Wat nog goedkoper is, is als we alle niet-westerse allochtonen terugsturen naar waar ze thuishoren, omdat ze een enorme kostenpost zijn voor de Nederlandse belastingbetaler.

Dát zou onze prioriteit moeten zijn.

Nederland is onze prioriteit, en Nederland is overvol, en hoe voller hoe duurder alles wordt:

De gefantaseerde deugmensjes op Opiniez waren samengesteld uit 2 transgenders (om het stukje verkoopbaar te maken?) en zelfs een ex-groenlinkser.

De bangigheid om ‘fout’ te zijn druipt er van af (laatste alinea):

“Er is nog één lastig punt te tackelen” opperde Elvira, een voormalig gemeenteraadslid van GroenLinks die pas onlangs realist was geworden, maar één van de meest enthousiaste deelnemers was van de groep. “Hoe voorkomen we dat, als we uitkomen met ons Manifest, we in de media weggezet worden als extreemrechts of erger nog, als fascisten?”

Ineens werd het stil in de groep. Sommigen krabden zich achter het oor.

Op alles hadden ze een antwoord, maar hierop niet.

Ha ha ha ha ha. Ik heb net vanavond mijn twitter-profiel aangepast, dat doe ik met enige regelmaat, maar de afgelopen dagen stond er: “gecertificeerde nazi, die droomt van guillotines, galgen, schavotten en schandpalen”. Met je bangigheid. En er staat nog steeds: ‘Fubar, Blank dus Racist’.

Opvang in de regio regelen ze zelf maar, wij kunnen beter wat aan de overbevolking doen.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on ‘Opvang in de eigen regio’, het nieuwe stokpaardje van de deugmens die denkt dat hij een realist is

 1. skeeter // april 24, 2018 om 05:30 //

  Hi is wel een slurperd aan ammo fub maar dan heb je ook wat.

  Like

 2. Ik had em ff van je geleend, vond hem wel toepasselijk. Dit soort zwak gelul krijg je dus, omdat Europeanen geen idee hebben van oorlog.

  Like

 3. Kijk maar naar Zuid-Afrika,alles wat opgebouwd is in honderd jaar word gesloopt en de makers uitgemoord,tja het blijven wilden of is dit DISCRIMINATIE,nou en daar ga je niet DOOD van zoals die BLANKEN.

  Like

 4. Daar werken ze niet aan mee, al die mensen liefhebbende clubs die het zielig vinden dat vluchtelingen en economische gelukzoekers al met een miljoen in Libië op een hoop zitten en wachten op een bootje naar de grote watertaxies voor verder vervoer naar Europa.

  Like

 5. skeeter // april 25, 2018 om 04:39 //

  Fub een bevolkings krimp is prima alleen wie gaat voor dat ambtenaar gajes betalen. en je kruigt ze echt niet zomaar uit het staats ruif.

  Like

 6. tassepoetster // april 26, 2018 om 00:07 //

  wat hebben wij met onaangepaste arabieren te maken???aangepaste arabieren ok maar onaangepaste oprotten!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s