Nieuw

Ook in Turkse Ditib moskeeën in Mönchengladbach, Homburg, Wenen, Ulm en Duisburg bewapende kinderen in militaire uniformen

Niet alleen in Herford, maar ook in Mönchengladbach waren kleine kinderen gekleed in militaire uniformen in een Ditib-moskee.

NRW Minister van Integratie Joachim Stamp (FDP) heeft bevestigd dat vier tot zeven jaar oude kinderen niet alleen in een Herford Ditib-moskeegemeenschap gekleed waren in militaire uniformen en krijgszuchtige oefeningen deden. Ook in een Ditib-gemeenschap in Mönchengladbach zijn er recent dergelijke scènes geweest, zei de minister donderdag in het familiecomité van het parlement. Een internetvideo, waarop ook de imam van de gemeenschap te zien is, bewijst dit.

Hieronder is beeld van een Ditib moskee in Duisburg:

“Het is ontoelaatbaar en zeer verontrustend dat kinderen aan dergelijke oorlogs- en geweldsverheerlijkende handelingen deelnemen en voor nationalistische doeleinden worden misbruikt”, zei Stamp.

En dit hieronder lijkt een moskee in Homburg te zijn:

De verontrustende scènes van geüniformeerde kinderen met speelgoedgeweren waren niet alleen bijzonder schaamteloos tegen de geest van geweldloos onderwijs, maar ook in strijd met het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind. Ditib-Bundesverband had op de klacht van Stamp gereageerd en afstand genomen van de voorstellingen. De vereniging heeft de verantwoordelijken gevraagd ontslag te nemen. In Herford gaat de jeugdzorgdienst na of er sprake is van een gevaar voor de kinderbescherming.

Volgens de minister is Ditib “zeer heterogeen” georiënteerd. Sommige moskeeën hebben voorbeeldig werk verricht, zonder nationalistische tendensen. “Sommigen hebben onze nultolerantiehouding ten opzichte van dergelijke prestaties uitdrukkelijk erkend,” verklaarde Stamp.

Bron:

https://www.waz.de/politik/uniformierte-kinder-auch-in-moenchengladbacher-ditib-moschee-id214070643.html

Beelden uit de jihadcommandocentrale in Herford:

En die katholieken zou je zo onderhand bijna aan een kruis spijkeren:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

14 Comments on Ook in Turkse Ditib moskeeën in Mönchengladbach, Homburg, Wenen, Ulm en Duisburg bewapende kinderen in militaire uniformen

 1. Het voorspel voor een heleboel ellende. Ze worden voorbereidt voor de gewelddadige overname van Duitsland/Europa. Zodra ze demografisch voldoende gegroeid zijn, 10 tot 20 jaar, en democratisch gekozen zijn, zullen ze de sharia gaan afdwingen met deze dan volgroeide geindoctrineerde ” soldaten” en dan hebben de oorsponkelijke bewoners niets meer te vertellen. Dank aan onze leiders die Barcelona en Straatsburg hebben ondertekend.

  Liked by 4 people

 2. Iedereen die ze koter als mossel groot brengt, is een gevaar voor de kinderbescherming.
  Waarom kijkt de jeugdzorgdienst daar overheen.
  Geweld verheerlijking is juist een onderdeel van de islam.
  Waarom hebben ze het daar niet over.
  Het is geen padvinderij club daar.

  Liked by 4 people

 3. Like

 4. Duchesne // april 24, 2018 om 16:36 //

  …en R.I.P. ons want onze complete maatschappij staat op het punt in elkaar te donderen.
  Moslims is ellende, overal waar ze komen, altijd geweest, en het importeren ervan is willens en wetens je eigen volk afmaken, vooral door ze eerst te ontwapenen…

  Liked by 4 people

 5. De moskeen, waar zeer waarschijnlijk ook het echte wapentuig klaar ligt, om gebruikt te worden als het “moment” daar is!

  Liked by 3 people

 6. Met de islam nu is het niet anders dan met Nazi-Duitsland, toen.
  Bijkans iedereen die zijn ogen open heeft ziet dat het gigantisch uit de klauwen gaat lopen,…….maar vervolgens gaat een groot gedeelte van diezelfde ‘iedereen’ -incluis Den Haag- zitten wachten,………..tot het moment dat het jawel, ‘gigantisch uit de klauwen gaat lopen’!
  Want tja druk, druk, druk, met die Russen hé. Zijn nl. heeeeel gevaarlijk weet u, met hun fake nieuws enzo. En Wilders natuurlijk, ook geen lieverdje, en zo mogelijk nóg gevaarlijker met zijn “minder, minder, minder”,……..

  Liked by 3 people

 7. Tijl Uylenspiegel // april 24, 2018 om 23:46 //

  Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat met name socialistische partijen hier en in Duitsland daar de ogen voor sluiten. Dat de Jesses Klaver van deze wereld dat doen is tot daaraan toe, maar hun achterban dan ? Zijn die doof en blind, hebben die geen kinderen die straks toch hun leven op de rails willen krijgen ? Ik bedoel hier is zolang en zoveel voor gewaarschuwd, dan kun je nu toch moeilijk zeggen dat het onverwacht komt ? En nog steeds worden degenen die hiervoor gewaarschuwd hebben uitgesloten, in Nederland maar ook in Duitsland. Hier de PVV, en daar de AfD.

  Liked by 3 people

 8. Het land uittrappen die Erdogan kontenkikkers.

  Liked by 2 people

 9. *kontenlikkers.

  Like

 10. Kinderen zijn het gevaarlijkst en men zal schromen om die direct af te schieten in geval van oorlog. Niet schromen.

  Liked by 1 persoon

 11. Alphons de Schrevel // april 25, 2018 om 16:35 //

  Zie je nu dat het klopt wat Erdogan zei….de moskeeën zijn onze kazernes ze zijn nu
  de toekomstige soldaten daar aan ’t opleiden.

  Liked by 1 persoon

 12. templars2017 // april 26, 2018 om 00:34 //

  Overal waar de islam verschijnt is er iets dat verdwijnt …….vooral de vrede
  (het is al 1400 jaar zo en nog zijn er die er aan durven te twijfelen)

  Like

 13. Het echte en enige probleem zijn wijzelf!
  Alles wat die islam hier doet wordt gewoon toegelaten.
  Amsterdam was een moordstad en is nu een èchte moord en doodslag-stad geworden.
  Alléén maar door die moslims.
  De Duitse steden vergaat het idem dito.
  En wat doen wij?
  Wij berichten er over en branden kaarsjes als er weer eens wat gebeurd is.
  Er uit met die zooi!
  Allemaal!
  En vrouwen en kinderen in uniform eerst!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s