Nieuw

Het Verenigd Koninkrijk heeft nu een jaarlijkse herdenkingsdag voor Stephen Lawrence om de ‘Witte Schuld’ er bij de te vervangen blanke bevolking stevig in te rossen

Een nationale dag van herdenking voor vermoorde tiener Stephen Lawrence zal elk jaar op 22 april plaatsvinden, heeft de premier gezegd.

Het besluit werd medegedeeld toen de familie van de zwarte tiener het 25-jarige gedenkteken voor zijn dood in Londen bijwoonde.

De 18-jarige werd doodgestoken in een racistisch gemotiveerde aanval in Eltham, Zuid-Londen, in 1993.

Het Koninklijk paar Prins Harry en Meghan Markle woonden de dienst bij in St-Martin-in-the-Fields, Trafalgar Square.

Premier Theresa May zei dat Stephen’s moeder Doreen – nu een ‘peer in the Lords’ – en zijn vader Neville ‘heldhaftig hebben gevochten om ervoor te zorgen dat zijn leven en dood nooit zullen worden vergeten’.

Mr Lawrence werd door een bende aangevallen, gestoken en achtergelaten om te sterven in Eltham op de avond van 22 april 1993.

Meer bij de BBC >>

Maar het Verenigd Koninkrijk heeft geen nationale herdenkingsdag voor Lee Rigby. Sterker nog, zijn monument is weggehaald.

En als je een memorial en een nationale herdenkingsdag wilt voor iemand die vermoord is door racisten, dan zou je beter die dag opdragen aan Kriss Donald.

Kriss Donald was een 15-jarige schooljongen uit Glasgow die in 2004 ontvoerd werd door 5 Pakistanen omdat hij blank was. Kriss Donald werd door de Pakistanen met messen bewerkt, maar leefde nog toen ze hem met benzine overgoten en hem in brand staken. Kriss Donald werd levend verbrand omdat hij blank was.

His charred and semi-clothed body was found in the foetal position the following day, on a walkway on the bank of the Clyde. Prosecutors said the murder was “one of the worst and most appalling crimes of inhumanity against an effectively defenceless boy”.

Kriss Donald was een inheemse Britse jongen die vermoord is door het door de globalisten met dat doel geïmporteerde barbaarse tuig.

De jury van negen vrouwen en zes mannen hoorde dat de heer Donald door Imran Shahid, 29, bekend als “Baldy”, was uitgekozen nadat Shahid de avond ervoor in de nachtclub van Victoria in Sauchiehall Street in het centrum van Glasgow met een fles of een glas was geraakt.

Shahid, een bodybuilder die op dat moment een onderscheidend gedeeltelijk geschoren, bleekblond kapsel droeg, had beloofd om wraak te zoeken voor de aanval, die hij de schuld gaf aan een rivaliserende bende. “Jongens uit McCulloch Street” hadden hem aangevallen, hoorde het hof, en hij wilde weten welke “witte bastaarden” zijn trots hadden gekwetst.

Sjahid en zijn vier vrienden trokken er op uit in een gestolen zilveren Mercedes, met een mes, hamer en schroevendraaier reden ze door de straten van Pollokshaw; ze kwamen Kriss Donald tegen, die een vriend was van de blanke mannen die gezocht werden, maar die geen band had met het nachtclubincident.

De aanklager zei dat de auto Imran Shahid bevatte, zijn broer Zeeshan Shahid, bijgenaamd ” Crazy ” die reed, hun neef Daanish Zahid, Mohammed “Becks” Mustaq en Zahid Mohammed.

Hun slachtoffer werd eerst in de kofferbak van de auto gegooid, ondanks zijn vergeefse pogingen om het deurkozijn van de auto vast te pakken, en bedreigd met een mes, geslagen en geschopt, zoals Imran Shahid riep: “Ik ben Baldy, niemand fucks met mij”.

Een vriend die ternauwernood ontsnapte aan de bende, Jamie Wallace, zei dat de schooljongen uitriep: “Ik ben pas 15, wat heb ik gedaan?

De aanklager zei dat de vier toen hun gevangene op een 200 mijlsreis via Motherwell en Dundee reden, en vrienden en onderwereldbekenden om raad vroegen wat te doen; hun reis werd getraceerd voor het hof door ongeveer 200 mobiele telefoongesprekken te volgen.

Uiteindelijk reden ze terug naar Glasgow, nadat een blanke kennis had gesuggereerd dat de Clyde-loopbrug een rustige plek was om iemand uit te ‘sorteren’.

Aan de rivierzijde werd de 15-jarige vastgehouden, 13 keer gestoken, en in brand gezet.

‘Human rights’ of a barbaric racist killer: ‘Savage and sadistic’ murderer kept in segregation for his OWN protection wins case… and racks up over £400,000 in legal aid bills

 • Racist killer had human rights violated being kept in solitary confinement
 • That was the ruling of the Supreme Court in case of Imran ‘Baldy’ Shahid
 • Shahid was ringleader of a gang that murdered 15-year-old Kriss Donald
 • Critics condemned ruling, warning legislation ‘was not to protect killers’

Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9580 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Het Verenigd Koninkrijk heeft nu een jaarlijkse herdenkingsdag voor Stephen Lawrence om de ‘Witte Schuld’ er bij de te vervangen blanke bevolking stevig in te rossen

 1. Duchesne // april 24, 2018 om 20:03 //

  En weer valt mijn bek vandaag compleet open, welke waanzin is dit?

  Liked by 1 persoon

 2. Cultureel-marxistische brainwashing van zionistische origine (o.a. Israël Cohen, 1913). Wie de feiten niet kent, niet wil kennen en heilige huisjes niet omver durft gooien omdat hij is doodgegooid met politiek correcte onzin, is gedoemd te sterven in zijn cognitieve dissonantie en blijft slechts een vage herinnering.

  Like

 3. antiislamnu // april 24, 2018 om 21:58 //

  Zwart en islam is de trend dus wij blanken krijgen alleen de rekening van deze multicultie waanzin.
  Kijk ook een naar de genocide op de blanke boeren in Zuid-Afrika hoor je ook niets over .
  Eens barst de bom en zijn we het zat en dat heeft niets met racisme of discriminatie te maken .Maar met groot onrecht en diefstal van ons sociaal stelsel en vernietiging van onze cultuur

  Liked by 1 persoon

 4. Alphons de Schrevel // april 25, 2018 om 16:19 //

  Hoe denk je dat die monumentale gebouwen er uit zien als die asieleisers allemaal met voorrang een eigen woning hebben gekregen????
  iedereen weet het antwoord al denk ik.

  Like

 5. Antiislam: heeft niks met racisme te maken??? Weet je, we moeten eens stoppen met te disclaimen.Dat irritante, ik ben geen racist hoor, maar…..Heb je jezelf namelijk al zwak gemaakt.
  Want ook al had het er wel mee te maken zou het me nog geen tyfusworst uitmaken wat die fascistische k*nk*r moslims en negers denken en al helemaal niet met dat linkse apologetentuig er bij!
  This is an act of war! Het is ook de bedoeling. Hoe kan je nou idd die Lee Rigby en die Kriss Donald negeren en zon neger tot slachtoffer uitroepen en op een voetstuk zetten, dat niet alleen, veel later komt natuurlijk uit dat hij uiteindelijk zelf begon. Noem maar iets.
  De hoofdlijn is hier wij moeten kapot en kreperen en negers en moslims worden ontzien, maar uiteindelijk zijn zij ook een spil in dit zeer misdadige spel. Ze zijn hier binnengehaald met voorbedachte rade en ze wisten ook dat dit mis zou gaan op precies de wijze waarop het nu misgaat! – ze is NWO, BIlderberg en soros. Dus ze willen burgeroorlog!

  Like

 6. templars2017 // april 25, 2018 om 22:02 //

  Alles wijst in de richting dat ze de bevolkingen zover willen drijven dat het knapt.
  Geen vrije meningsuiting ,geen gelijke behandeling ,verplicht aanvaarden van iets dat niemand wil , volledig uitgeholde democratie ,politici die almaar meer en harder liegen,almaar meer invasie moslims en ander tuig uit Afrika ,almaar meer tolerantie eisen waar geen plaats meer voor is ,een schuldgevoel aangesmeerd krijgen ,als locale bevolking in de minderheid gedrumd worden ,volledige ontwapening en nog veel meer ……
  Al deze ingrediënten zijn er maar met één recept ,de bom barst , als ie klapt dan wordt het smerig ,dus ……….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s