Nieuw

Griekse inwoners hebben illegale immigranten op Lesbos aangevallen

De lokale bevolking op het Griekse eiland Lesbos heeft in zijn wanhoop over de Afrikaanse invasie een kamp voor “vluchtelingen” in brand gestoken. Minstens tien mensen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht.

Radeloosheid over de gigantische vluchtelingenstroom naar het Griekse eiland Lesbos, heeft groepen van de lokale bevolking op zondag ertoe gebracht een vluchtelingenkamp aan te vallen in de havenstad Mytilini. Elke maand stromen er duizenden “vluchtelingen” via Turkije naar Lesbos, en de situatie wordt alsmaar barbaarser voor de Griekse lokale bevolking.

Sinds afgelopen woensdag heeft een grote bende raciale invasiërs een kamp opgericht om te protesteren tegen de zogenaamde moeilijke omstandigheden waarin “vluchtelingen” menen te verkeren. De demonstranten eisen ook dat ze Lesbos mogen verlaten en legaal door heel Griekenland kunnen reizen, wat de overheid hen verbiedt.

Volgens de lokale politie vielen rond de 300 Grieken op zondag het “vluchtelingenkamp” aan. Sommigen van hen schreeuwden “Verbrand ze levend!” En riepen leuzen om hun ontevredenheid over de invasie te tonen. De krant Wall Street Journal noemt de slogans “rechts-extremistisch”. De opstand ging maandag door.

Ten minste tien mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht, de meesten “vluchtelingen”. De politie arresteerde 122 mensen, bijna allemaal gewelddadige raciale invasiërs.

Lesbos’s burgemeester Spyros Galinos gaf commentaar op de gebeurtenissen en zei dat conflicten onvermijdelijk zijn. De grootste stad van Lesbos heeft 27.000 Grieken, maar is nu bezet door 10.000 asielzoekers.

– De mensen van Lesbos hebben zich solidair getoond, maar zolang ze nog steeds geen bescherming [tegen de criminele “vluchtelingen”] krijgen van de overheid, zullen we meer van dergelijke incidenten meemaken, zei Galinos.

Volgens een rechterlijke uitspraak van vorige week, krijgen migranten het recht om onbelemmerd te reizen in Griekenland. Dit “verlicht de druk” op de Egeïsche eilanden, maar zorgt er ook voor dat de kranen zich openen voor nog meer indringers wanneer Lesbos een onofficiële doorvoerzone wordt voor “vluchtelingen”. Deze nieuwe situatie kan gemakkelijk en snel worden verspreid via sociale media en sociaal ontwrichtende “mensenrechtenorganisaties”, zoals de Israëlische organisatie IsraAID. IsraAID bestaat uit joodse artsen die letterlijk “vluchtende” Arabieren omarmen en hen verder naar Griekenland helpen, vaak via Lesbos; zowel met medische hulp als met het oriënteren in het asielproces en in de Griekse samenleving. Waarom ze de Arabieren in hun gevaarlijke rubberboten niet helpen voordat ze de kust verlaten, en in plaats daarvan hen naar Israël leiden, is een vraag die door geen enkele grote mediaconcern gesteld wordt.

Op dit moment zijn de Egeïsche eilanden gedwongen om 15.500 “vluchtelingen” te verzorgen, volgens informatie van de Griekse migratiedienst. Dat is bijna drie keer zoveel als de eilanden infrastructuurcapaciteit voor hebben.

In oppositie tegen het besluit van vorige week over het vrije verkeer van illegale immigranten, heeft de officiële asieldienst van Griekenland een document ingediend met redenen om immigranten op de eilanden te houden, en dat zij zich zullen verzetten tegen het besluit van de rechtbank over het vrije verkeer. De Wall Street Journal verklaart niet waarom de regering de mobiliteit van “vluchtelingen” blijft beperken. Het trotseren van de beslissing van de rechter kan leiden tot gerechtelijke stappen tegen ambtenaren die het niet naleven.

Tegelijkertijd met de invasie via Lesbos, neemt het binnendringen van illegale immigranten toe via de Grieks-Turkse grens. Vorige week werden 1500 vreemdelingen gearresteerd voor illegale grensdelicten.

Bron:

https://www.wsj.com/articles/tensions-rise-in-greece-as-asylum-seekers-and-locals-clash-1524494714?mod=e2tw

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

19 Comments on Griekse inwoners hebben illegale immigranten op Lesbos aangevallen

 1. Tijl Uylenspiegel // april 24, 2018 om 23:29 //

  Het mag in feite een mirakel worden genoemd dat dit niet eerder is gebeurd, de Griekse eilanden zijn sterk afhankelijk van het toerisme, niet alleen worden ze nu overstroomd door illegale immigranten maar ook hun inkomsten gaan opdrogen.
  Wat ik me voor moet stellen bij Isra-aid weet ik eerlijk gezegd niet maar ik vrees dat het gewoon zo’n splintergroepering is waar Israël in feite niks mee te maken heeft (buiten dat het landgenoten zijn)

  Liked by 1 persoon

 2. Heel begrijpelijke actie van die Lesbossers. Dit is blijkbaar de enige manier om de toestroom van gelukzoekers te kunnen weren. Een beetje negatieve publiciteit in de internationale pers doet wonderen wat dat betreft.

  Liked by 1 persoon

 3. IsraAid is inderdaad een van de zoveelste niet-gouvernementele liefdadigheidsorganisatie gebaseerd op vrijwilligers. Het enige verschil is dat ze de Arabieren richting Europa sturen en niet naar hun eigen thuisland. Zoals die van ons wel doen. Wat toch maar weer aangeeft dat die joden inderdaad slimmer zijn dan de rest.

  Liked by 1 persoon

 4. Klopt dit nieuws wel ?? Dit is juist iets dat de msm en de eu zal gebruiken tegen populisten enz andere alternatieve media zoals Xander en ejbron enz dat ik elke dag lees heb ik dit niet langs komen hoewel het behoorlijk interessant nieuws is…

  Like

 5. Ja, het is ook bijna niet te geloven. Een bevolking die zich daadwerkelijk verzet. Dat zie ik hier nog niet zo snel gebeuren.

  Like

 6. Ik kan ze geen ongelijk geven je zult er maar wonen

  Like

 7. skeeter // april 25, 2018 om 04:43 //

  10000 is een klein klusje voor de sproeier op fub zijn andere draad over opvang in eigen regio

  Like

 8. polderboy // april 25, 2018 om 07:23 //

  Er worden in een weel tijd 1500 lui gearresteerd voor illegale grensoverschrijdingen. Logisch dat Griekse soldaten tijdens hun taakuitoefening op de Grieks-Turkse grens aanwezig zijn.

  De ambtenaren in Brussel hebben daarvoor een deal gemaakt met de Mohammedaan Erdogan,
  De Turken hebben daarvoor miljarden ontvangen uit Brussel. De Turken zitten daarnaast in de NATO, hebben een mooie douane-unie deal met de EU, en krijgen honderden miljoenen per jaar voor de bouw van hun “democratie”.

  Maar als Griekse soldaten binnen die deal dus hun taak uitoefenen, en ze aan de grens tijdens hun taakoefening een keertje op Turks grond gebied lopen, om bewijs te verzamelen dat die Turken zich niet aan de deal houden, worden ze als spionnen gevangen genomen door de Turken:
  “The footprints in the snow indicated the presence of a new migrant trail. Angelos Mitretodis, 25, and Dimitris Kouklatzis 27, a lieutenant and sergeant in the Greek army, followed the path, stopping only to take photographs as evidence of a new incursion into Europe.”
  https://inews.co.uk/news/world/erdogan-turkish-angers-greeks/

  En dan doen en zeggen die EU ambtenaren niks?
  Dan ben je als leider en bestuurder dus helemaal niks waard in mijn ogen.
  Wat zullen die Grieken dat Brusselse ambtenaren volk inmiddels haten zeg: en terecht.

  Liked by 1 persoon

 9. En die Turkse Mussolini Erdogan krijgt 6 miljard per jaar uit Brussel om de stroom vluchtelingen te stoppen CQ in te dammen, dit is boven op de 5 miljard die Turkije al 10 jaar krijg om de democratie te bevorderen. En dat is te danken aan die moffin Merkel

  Like

 10. Horatius // april 25, 2018 om 08:10 //

  Volgende week woensdag een Keppeltjesmars in Duitsland als protest tegen de agressieve asielzoekers.

  Die Merkel zal toch niet de gore moed hebben helemaal vooraan te lopen?

  Like

 11. skeeter // april 25, 2018 om 08:42 //

  Horatius dacht dat het vandaag was, schijnbaar schaamt die achterlijke merkel doos zich dat joden niet veilig over straat kunnen vanwege invasie parasieten, iets wat de fenixx reaguurders al lang voorspeld hadden.

  Like

 12. De kruik gaat net zo lang te water totdat deze barst. Stuur ze terug, allemaal, het slappe europa-wijde optreden van alle overheden maakt dat het allang volledig uit de hand is gelopen. Bewaak onze grenzen!! Europa is niet in staat cq wil haar buitengrenzen niet bewaken. Frontex is een lachertje.

  Liked by 2 people

 13. Horatius // april 25, 2018 om 09:56 //

  @skeeter,

  Klopt! Die mars is inderdaad voor vandaag gepland onder het motto: ”Berlijn draagt een keppeltje”.
  Ik ben zeer benieuwd of zij mee gaat marcheren aan de kop van de stoet.

  Maar eigenlijk kan zij dit niet maken, want zelfs haar eigen achterban zal dan op zijn minst denken; maar je hebt de daders zelf uitgenodigd!

  Liked by 2 people

 14. Horatius // april 25, 2018 om 11:45 //

  Ik heb hier altijd de stelling verkondigd: mocht het ooit tot een openlijke opstand komen tegen de steeds meer toenemende invloed van de Islam dan zou die beginnen in Duitsland.

  De Holocaust met zijn 6 miljoen slachtoffers drukt als een loden last op het geweten van het Duitse volk. Nu geconfronteerd met de openlijke agressiviteit van met name de Syrische vluchtelingen t.a.v. Joden die op straat een keppeltje durven te dragen is de limiet blijkbaar bereikt en gaat men de straat op als een voorlopig verkapt protest tegen het ‘Wir Schaffen Das’ van Angela Merkel.

  Ook de Grieken pikken het niet meer dat hun eilanden worden bezet door nepvluchtelingen die al calculerende waar de hoogste uitkeringen geïncasseerd kunnen worden uiteindelijk West-Europa willen binnenvallen.

  In Italië broeit het ook al enige tijd en het wachten is op een opstand van het gewone volk die zich hopelijk tegelijkertijd verspreidt over een aantal landen in Europa om de zoveelste invasie een halt toe te roepen.
  Men had dit scenario moeten zien aankomen. Want dat dit op een gegeven moment gaat gebeuren staat voor mij vast. Maar in Brussel weigert men hardnekkig corrigerende maatregelen te treffen om althans de zaak tot beheersbare proporties terug te brengen door alsnog de buitengrenzen hermetisch af te sluiten met alle mogelijke middelen.

  In Libië zijn er al enige tijd twee regeringen die elkaar bestrijden. Wat ligt er meer voor de hand dan één van deze regeringen hulp aan te bieden, ook uitdrukkelijk militaire hulp, om hun opponent voorgoed uit te schakelen in ruil voor het bezetten van een kuststrook door een EU-politiemacht om zodoende de vluchtelingenstromen daadwerkelijk een halt toe te roepen?

  Met welke regering men zaken gaat doen is een kwestie van: wie heeft de beste papieren om de strijd te gaan winnen en is verder niet van wezenlijk belang als de toekomst van Europa maar veilig wordt gesteld.
  Voor een aantal zaken van veel minder belang is men wél bereid gebleken om troepen te sturen en deze kustbezetting zou voor een tijd van minimaal 5 jaren moeten gaan duren.

  Soms zijn effectieve maatregelen kinderlijk eenvoudig om een schijnbaar onoplosbaar probleem te elimineren maar in Brussel hebben ze blijkbaar totaal andere prioriteiten.

  Like

 15. durfden maar meer mensen massaal de straat op te gaan
  was een keer op tv toeristen op Lesbos die op een terrasje zaten en al die asieleisers naar ze stonden te staren
  ,horeca ondernemers hadden geen klanten meer, je moet toch wel zot zijn om daar nog heen te gaan
  zielig voor de Grieken, je eens zo leuke eilandje naar de kloten te zien gaan en geen inkomsten meer te hebben
  en heus niet alleen in Lesbos, was een reportage in klein plaatsje in Italie en daar kwamen ook geen mensen meer op het terras zitten, overal liepen Afrikanen

  Like

 16. Het zijn voor mij allemaal tekenen die er op wijzen dat het niet lang meer duurt voor dat echt de vlam in de pan slaat. Het zal vaker gebeuren en gerechtshoven kunnen veroordelen wat ze willen, maar ze kunnen het niet meer tegenhouden. De Europese bevolking komt in opstand en Schulz gaf dit zelf nog aan tijdens zijn afscheidsrede.
  Het is momenteel de grootste angst van de Brusselse bunker.

  Like

 17. Frauke de Hond // april 25, 2018 om 16:16 //

  Verwacht het onverwachte ! Alles gaat naar de verdommenis omdat er geen éénheid onder de Nederlanders is , de kleefkracht ontbreekt. Velen geloven in hun eigen gecreëerde bubbel en zeggen dat het niet zo’n vaart zal lopen of dat ”onze lieve heer” wel zal ingrijpen, Struisvogels ! Als de BBQ maar doorgaat en de verweggistan-vakantie en niet te vergeten de pronkzucht: kijk eens wat ik heb…. zg belangen najagen die totaal geen belang dienen dan andermans ogen uit de kop steken. Denk aan de kracht van het getal ,samen ten strijde of samen ten onder ! Of ff wachten….

  Like

 18. Duchesne // april 25, 2018 om 19:45 //

  Aangevallen? Nee, zelfverdediging, te lang problemen, teveel onrecht. volledig terecht en wat hebben ze daar een geduld gehad.

  De tijd is bijna daar om voor de koppen van de Hydra van Lerna te gaan, de slang met de vele koppen zoals de EU en de politiek dit nu zijn, het gif van onze samenleving.

  Onze ondergang en vernietiging is gepland en word uitgevoerd door verraders.

  de Grieken zitten nu in de aanloop naar hun strijd op leven en dood, met een Turkse gek die ook hun bestaan wil kapot maken. Laten we gezamelijk opstaan tegen onze verraders en onze vijanden, en niet wachten en toezien.
  De kans dat deze zomer de wereldbrand uitbreekt is groot, maar onze pers zal het ons niet vertellen. Hoe meer kleine verzetshaarden zonder uitbreiding omdat niemand ervan weet, hoe eerder alle oppositie kapot is. Hafd u gelezen in de nederlandse pers over de situatie op Lesbos? Of elders? We worden stom en dom gehouden, er is overal vuur maar verdeeld kunnen ze ons kapot krijgen.

  Verenigd u !!!

  Het is tijd om alle mensen die we kennen te vragen kleur te bekennen, te wijzen op alternatieve media en te gaan nadenken waar hun staan. Mensen die spijt hebben zijn altijd te laat, de eerste slag gaat alle verschil maken.

  Laat iedereen die in verzet gaat herkenbaar zijn voor anderen, zodat vriend en vijand niet langer uit een massa anonieme gezichten bestaat maar duidelijk voor of tegen je is. Laten we mensen oproepen openlijk een keuze te maken en herkenbaar te zijn, slechts dan kunnen we ons eigen lot in handen krijgen.

  Like

 19. en weeral zitten de joden er achter.zie ook de steun van de Mossad aan de IS.georges Soros enz. enz.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s