Nieuw

Germans: A Minority By 2060

Germany’s post-war revival was an economic miracle, but the guilt from the war is carried within the Germans to this day. They had to become the opposite of the evil nationalists, and so they opened their borders. Germany was no longer only for Germans.

Immigrants in Germany

Germany has the highest percentage of immigrants of all the 27 EU members. Over 10 million people living in Germany today were born outside of Germany. That is about 12% of the German population, on a total of just over 82 million.

Most of these immigrants come from other European countries. The biggest immigrant groups are from Turkey, Russia, Poland and Italy. Germany is the second most popular destination for immigrants in the world after the United States. The U.S., however, has a total population of over 300 million, over three times as many as Germany.

Voice of Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9580 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Germans: A Minority By 2060

  1. Alphons de Schrevel // april 24, 2018 om 18:09 //

    Niet alleen Duitsland maar het gehele Westen gaat ten onder.

    Like

  2. Natuurlijk wordt Duitsland voor 2060 Germanistan, de bewuste genocide op alle nationale lidstaten is mijns inziens niet meer te stoppen, de Nazi-Bilderbergers borduren sinds de oprichting van de EEG langzaam maar zeker verder tot dat het einddoel van 1 grote totalitaire staat is bereikt, waarin de protesterende enkeling of slap georganiseerd verzet ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen Guy Verhofstadt en henchmen federaal Europa.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s