Nieuw

Ex-lijfwacht Bin Laden leeft van Duitse staat

BERLIJN – Een voormalige lijfwacht van al-Qaeda-baas Osama bin Laden leeft al jaren op kosten van de staat in Duitsland en kan niet worden uitgeleverd aan zijn geboorteland Tunesië. Uit antwoord op vragen van de partij AfD blijkt dat de 42-jarige Sami A. ruim 1150 euro per maand krijgt voor zijn gezin van zes personen dat ook over Duitse paspoorten beschikt.

A. leeft al jaren met zijn vrouw en vier kinderen in of bij Bochum, aldus Duitse media dinsdag, waar hij een bijdrage als asielzoeker krijgt. Hij moet zich daar elke dag bij de autoriteiten melden.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1954136/ex-lijfwacht-bin-laden-leeft-van-duitse-staat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Ex-lijfwacht Bin Laden leeft van Duitse staat

  1. Blunder van eerste orde door frau merkel cs

    Like

  2. Alphons de Schrevel // april 25, 2018 om 14:19 //

    NRW werd heel lang door de SPD bestuurd en ja dan weet je het wel wat asieleisers betreft.
    Die zijn net als bij ons heilig verklaard.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s