Nieuw

De Verenigde Staten van Europa

Nee zult u zeggen die bestaat niet. En u heeft gelijk. Kunnen we nu gerust zijn ? Nee allesbehalve want die staat dus wel in de steigers, er wordt wel degelijk aan gebouwd !!

Als het aan de voormalige lijder leider van de SPD in Duitsland Martin Schulz ligt dan moet die voor 2025 ontstaan.  Landen die daar niets voor voelen, kunnen maar beter uit de Europese Unie stappen, vond Schulz. En vergis u niet; we kunnen hem natuurlijk wel wegzetten als één van de vele clowns die in Brussel rondlopen maar denk maar niet dat hij alleen staat ! Het is natuurlijk niet zo dat het bij hem opkwam als poepen, men is daar gewoon allang druk mee bezig en het griezelige is dat niemand ze tegen kan houden, u niet en ik niet. En onze regering gaat ze ook niet tegenhouden en stappen ook niet uit de EU wat ik u brom.

Democratie schijnt achterhaald te zijn, althans als het aan de heersende machthebbers ligt wel. Ook nationaal gaan ze het redden, partijen als GroenLinks en D66 kunnen nauwelijks wachten tot het zover is. Nederland moet afgeschaft ! Nog nooit vertoond in de geschiedenis, landen die zichzelf opheffen. Maar morgen ook in dit theater !!

Een referendum over een dermate belangrijke beslissing ? Jammer joh, dat is net afgeschaft en zelfs als dat niet zo was dan legt men de uitkomst gewoon naast zich neer. We hebben dat gezien met de Europese grondwet.

Ach weet u, ik kan daar natuurlijk best een heel verhaal over ophangen maar misschien is het gewoon veel beter als u zelf kijkt naar de afscheidsrede van Martin Schulz, vanaf 6.20 komt hij aan het woord, en zoals elke ‘goede’ redenaar neemt hij een aanloopje, hij begint rustig, bedankt enige mensen maar dan vanaf 8.20 gaat hij los ! Als je de ogen sluit lijkt het wel de wederopstanding van Adolf Hitler ! En zo gek is dat niet, die was tenslotte net als Schulz ook een overtuigde socialist….

Natuurlijk, Adolf was Nationaalsocialist en Schulz is Sociaaldemocraat (zegt hij). Adolf wilde zijn “Dritte Reich” en Martin wil gewoon niks anders dan het “Vierte Reich” en erg veel verschil zit er niet tussen.

“Als de populisten winnen dan volgen oorlog en folteringen” aldus Schulz. Toe maar jongens ! Folteringen ! Hoezo bang maken ?? Je verzint het niet ! Nou zou je als argeloze burger denken dat de man weggehoond zou worden, maar niets van dat al. In plaats daarvan kreeg hij een minuten durende staande ovatie van zijn aanhang.

Reken er maar op dat componisten al bezig zijn met het nieuwe Europese volkslied, wat zou het gaan worden ? Iets in de trant van “Europa, Europa über alles” ? Of sla ik nou door ? Eén ding mag duidelijk zijn we leven in bijzondere tijden, aan de ene kant zie we de wederopbouw van het Ottomaanse Rijk en dichter bij huis krijgen we een Verenigde Staten van Europa. Hoelang zou het duren voor die twee het aan de stok krijgen denkt u ?

boredom-1977519_640Tijl Uylenspiegel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

12 Comments on De Verenigde Staten van Europa

 1. templars2017 // april 24, 2018 om 14:30 //

  Het is te zien of die Turk gaat wachten tot Europa “verenigd” is ,persoonlijk ben ik de mening toegedaan dat het niet zo zal zijn ,hij heeft geproefd dat hij overal mee weg komt en wil nu vervroegde verkiezingen houden zodat hij sneller meer macht krijgt, als je een inzicht in een mogelijk scenario wilt krijgen :

  of hier, nog duidelijker:

  https://youtu.be/qaVrt2n0HB4oor hen die het plaatje willen zien zoals het is , veel groter dan we durven denken :

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // april 24, 2018 om 14:39 //

  Was eerlijk gezegd bang dat ik al te pessimistisch zou overkomen Templars maar die vrees was ongegrond, u verslaat mij met gemak !!
  😀

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // april 24, 2018 om 14:53 //

  Tot mijn schande zie ik zojuist dat ik het artikeltje van Fubar over het hoofd had gezien, sorry Fub ! Het was geen opzet.

  Liked by 1 persoon

 4. Diana Steijn // april 24, 2018 om 15:50 //

  Ach, waarom zou die omvolking zo snel gaan? Inderdaad geen souvereine staten meer. Een pot nat overal. Verenigde Staten van Eurabia mogelijk zelfs. Onder bewind van de Bilderbergjes

  Like

 5. @Tijl Uylenspiegel // april 24, 2018 om 14:53

  En ik had er nog wel 85 links in gestopt 😉
  En ik moest het verdikkie ook nog eens drie keer opnieuw maken omdat de tekst niet mee wilde komen bij de eerste twee pogingen.

  Like

 6. Die schulz is ook niet voor niks een mof, en net als merkelina een hoop stront!!

  Like

 7. Wir haben nicht allein eine Neue Hitlerin doch och eine Neue Hitler.
  Heute noch das SS,SD,WAFFEN SS,LUFTWAFFE ,neue Bernhard von Liepen-Biesterfeld fur AMALIA Van Oranje-Nassau
  EN WE ZIJN WEER TERUG BIJ AF 1945 en dit keer zijn er geen Amerikanen ,Engelsen of Canadezen maar wel teveel Turken,Marokkanen,Irakezen,Syriers,Somaliers,die geen REET DOEN en ons arm vreten,dus komt er oorlog van en IK GA NAAR DEN HAAG maar niet alleen.

  Like

 8. Horatius // april 24, 2018 om 18:36 //

  Die Verenigde Staten van Europa zullen het toch zonder de voormalige Oostbloklanden moeten doen, want die zie ik echt niet aanschuiven, ongeacht welke sancties men nog in petto heeft.

  Maar dat neemt niet weg dat we steeds minder te vertellen krijgen over het behoud van onze eigen nationale identiteit. Want we worden geacht jaarlijks een aantal zielige vluchtelingen op te nemen en de uitgeprocedeerde asielzoekers vallen onder een aantal verdragen en juridische spitsvondigheden die een beletsel vormen ze daadwerkelijk een schop onder de kont te kunnen geven.

  En als de partijen die protesteren tegen deze vorm van omvolking de dienst zouden gaan uitmaken dan volgen ‘oorlog en folteringen’. Of we in de duistere middeleeuwen leven, compleet met schandpaal en het vierendelen van moordenaars en ketters.

  Dit heerschap zou eigenlijk in verzekerde bewaring moeten worden gesteld of op zijn minst op een gesloten afdeling van een psychiatrische inrichting. Maar nee, hij krijgt een daverend applaus waarbij net nog niet de rechterhand gestrekt omhoog ging.

  Want wat hij voor ogen heeft was ongeveer hetzelfde scenario waarvoor de verantwoordelijke architecten in 1946 in Neurenberg de doodstraf kregen opgelegd.
  Een groot Germaans Rijk met uiteraard Duitsland als de natie die de lakens én de wapens uitdeelt over de rest van Europa met slechts bijrollen voor Frankrijk en Italië.

  En net als in het Derde Rijk zijn de Joden weer het slachtoffer, het dragen van een keppeltje wordt nu al ernstig ontraden en het vuile werk wordt voorlopig overgelaten aan de moslims.

  De periodieke gang naar de stembus is eigenlijk een lachertje geworden want alle cruciale beslissingen worden genomen in Brussel en Straatsburg.

  In Turkije zijn weer verkiezingen op komst en dat betekent automatisch enige onrust onder de miljoenen Turken die hier een verblijf hebben gevonden als een soort bezettingsmacht. En die bezettingstroepen aangevuld met vele andere militante moslims kunnen de plannen voor een Verenigd Europa wel eens in de wielen gaan rijden, want Erdogan heeft toch wel een iets andere agenda dan Brussel.

  Hadden we nog maar een politicus als Winston Churchill die bereid was te vechten tot de laatste man onder het laten van bloed, zweet en tranen.

  Die zijn helaas vervangen door vergrijzing, diversiteit en de strijd tegen het populisme.

  Liked by 1 persoon

 9. Like

 10. Wanneer ze hem en die andere nieuwe Europese dictators folteren vind ik het best. Doe ik dan wel aan mee.

  Like

 11. Als er een God is, is Hij ons en Europa dan genadig en zal het tij keren? Want het kan toch niet voortduren zo. Er moet iets heftigs gaan gebeuren.

  Like

 12. Frauke de Hond // april 25, 2018 om 14:36 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s