Nieuw

Bombshell: FEC Records Indicate Hillary Campaign Illegally Laundered $84 Million

The press continues to feed the dying Russia collusion conspiracy theory, spending Friday’s news cycle regurgitating Democrat talking points from the just-filed Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act lawsuit against the Trump campaign, WikiLeaks, and Russia.

Yet the mainstream media took no notice of last week’s federal court filing that exposes an $84 million money-laundering conspiracy the Democratic National Committee and the Hillary Clinton campaign executed during the 2016 presidential election in violation of federal campaign-finance law.

That lawsuit, filed last week in a DC district court, summarizes the DNC-Clinton conspiracy and provides detailed evidence from Federal Election Commission (FEC) filings confirming the complaint’s allegations that Democrats undertook an extensive scheme to violate federal campaign limits.

The Federalist >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9558 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Bombshell: FEC Records Indicate Hillary Campaign Illegally Laundered $84 Million

  1. templars2017 // april 25, 2018 om 21:34 //

    Als het beeld van de foto realiteit wordt dan zal de wereld een beetje beter worden ,doch vergeet niet dat er nog veel meer zijn als Clinton ,echter die zijn niet zo bekent waardoor ze als dus danig minder opvallen ,maar crimineel zijn ze wel ………..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s