Nieuw

Waarom wordt Antifa in Nederland nog steeds niet erkent als terroristische organisatie?

Alles wat te maken heeft met vaderlandsliefde, nationalisme, patriottisme of het behoud van onze Nederlandse identiteit en/of cultuur wordt gelijk door de MSM in opdracht van de politiek, financieel gesponsord door de EU, afgeschilderd als negatief, extreem, racistisch of zelfs nazistisch.

Door Elise Nijmegen

De EU in Brussel, die handelt in opdracht van de rijken der aarde, zoals Soros, de Rothchilds en andere leden van de Bilderbergclub, die alles voor iedereen willen bepalen… Hoeveel vissen er gevangen moeten worden, hoeveel tomaten er mogen groeien, hoeveel dieren er dood moeten op een willekeurige boerderij in de EU en hoeveel voornamelijk islamitische gelukzoekers elk land moet opnemen en huisvesten. Datzelfde Brussel dat wil dat de EU omgevolkt wordt en dat gebeurt door in elk land zoveel mogelijk gelukzoekers te laten wonen.

Soros die diep verwikkeld zit in de globale politiek is ook diegene die vele multiculturele projecten in vele landen steunt

ORGANIZATIONS FUNDED BY GEORGE SOROS AND HIS OPEN SOCIETY FOUNDATIONS

is ook diegene die de Anifa groepen steunt, die in vele landen gezien wordt als een terroristische organisatie.

Saalfeld: politie vindt kilo’s explosieven bij ANTIFA – officier van justitie laat linkse terroristen gaan

Het is de hoogste tijd dat gewelddadige haat zaai club Antifa als terroristische organisatie gezien gaat worden

Dezelfde groep die zich gisteren in Amsterdam ook niet wist te gedragen en mensen van het Identitair Verzet hebben verwond tijdens hun criminele daden. Ze gooiden namelijk stenen andere dingen door de ramen van het huis waar deze moedige mannen op visite waren. Hopelijk worden ze snel opgepakt en draaien ze op voor de kosten van de vernielingen.

BRIEFJE VAN JAN – Aan Hans Laroes

Hopelijk komt de politiek in Amsterdam en ook in Den Haag in actie en bestempelen ze Antifa voor wat het is, een terroristische organisatie die verboden zou moeten worden. En als ze meer problemen willen voorkomen stoppen ze met het faciliteren van criminelen en gooien ze de uitgeprocedeerde en dus illegale criminele huiskrakers het land uit. Illegaal = wegwezen! Het is simpel!

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Waarom wordt Antifa in Nederland nog steeds niet erkent als terroristische organisatie?

 1. Ze worden niet verboden, maar ook niet echt gesteund. In ieder geval niet direct door onze regering, maar wel dankbaar ingezet als frontsoldaatjes voor hun globalistische multiKUL!
  Doet die Merkel ook, want als ze daar geld in steekt en dat zou uitkomen is ze WEG!
  Het is een diabolische dynamiek die ze gebruiken, daardoor lijkt het zo. Ze worden eenvoudigweg met nep-nieuws en valselijk aansturen op plekjes neergezet waar teveel kritiek plaatsvind op hun moslimknuffelarij.

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // april 23, 2018 om 21:42 //

  Antifa is het onofficieele verlengstuk van staatsveiligheid, en er zit politieke macht in de kamer en regering die antifa de hand boven het hoofd houd.
  google “Paul Kraaier” en je ziet dat misdaad loont, met anderhalf miljoen gepensioneerd vanuit Antifa, betaald door staatsveiligheid.

  Als ooit legetiem verkozen politicus en dusdanig belaagd dat vluchten met gezin de enige optie was ben ook ik alles kwijtgeraakt door figuren zoals Paul Kraaier, aangestuurd en betaald door staatsveiligheid. Er is geen plek voor oppositie of democratie als politie geen bescherming bied en politiek goedkeurd en de vruchten van terreur plukt, met behulp van het staatsveiligheids apparaat en belastinggeld.

  Ook de manier waarop Pim Fortuyn is gestopt in zijn opmars naar macht is tekenden voor Nederland, en natuurlijk was er een zondebok nodig, maar de vingers van staatsveiligheid en sommige politici zitten diep in milieudefensie….

  Het verraad is niet uit te drukken, de eigen veioligehdisdiensten die de grojndwet schenden, de eigen politici die schending aansturen en twee kamers die wegkijken om hun toelages en extra inkomsten niet te verspelen…..

  Antifa is gewoon de Sturm Abteilung van de Nederlandse staat maar dan losgekoppeld van alles officieel. De knokploeg van PVDA en Groen Links, die af en toe uitgeleend word aan de “elite” voor “klusjes”….
  En de grap is, de meesten geloven echt dat ze goed bezig zijn, niet ziende dat ze de “elite” juist aan de macht houden en juist alle macht en zeggenschap naar de multinationals gaat door de oppositie de kop met alle middelen af te slaan.

  Antifa is de terreur die de dictauur voorgaat. wereldvreemd en totaal overtuigd van het eigen gelijk….narcisme gemilitariseerd.

  De staat weet precies wie er lid zijn van Antifa, maar waarom iets kapot maken waar je profijt van kunt hebben. En dus worden ze gedoogd en bij tijd en wijle gebruikt voor politeke of financieele doeleinden.

  Ook in rellen zoals bij de G8 is Antifa van nut voor overheden, immers door onveiligheid mag een politiemacht meer bevoegdheden en middelen krijgen…
  stel je voor dat er vredig werd gedemonstreerd, dan zou politie minimaal zijn en zou het totale budget per jaar dalen….machtsverlies….
  Dus met misdaden en terreur groeit er weer een nieuwe machtsbasis met grote budgetten en bevoegheden.

  Als er geen criminelen bestonden zou de overheid ze uitvinden en onderwijzen…

  Liked by 4 people

 3. De MSM heeft er altijd al een handje van om links geweld te vergoeilijken. Neem Trouw, die noemde FARC in een artikel consequent een rebellenclub. Terwijl dit, godbetert, een stelletje nietsontziende terroristen zijn. Die onschuldige Colombiaanse burgers ontvoerden, martelden en vermoorden. Maar Trouw doet net alsof het om de kwajongensstreken van Sjors en Sjimmie gaat. https://www.trouw.nl/democratie/farc-gaat-op-nederlandse-cursus-democratie~a09bb96f/

  Liked by 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel // april 23, 2018 om 23:47 //

  Antifa verbieden heeft geen enkele zin, dan gaan ze de volgende dag onder een andere naam verder waar ze gebleven waren, vervolgen en veroordelen komt meer in de buurt. En dan niet veroordelen tot fopstraffen want dan ontkracht je het weer. Nee écht straffen met meerdere jaren gevangenisstraf.
  Helaas heb ik het geloof verloren dat dit ooit gaat gebeuren.
  En verder sluit ik me geheel aan bij de wijze woorden van Duchesne.

  Liked by 2 people

 5. Waarom Antifa in Nederland nog steeds niet erkent is als terroristische organisatie?

  In het boek ‘Eco Nostra’ (Uitgeverij Aspekt, 2003) schetst de freelance onderzoeker Peter Siebelt een ontluisterend beeld van het links-radicale actiewezen in Nederland.
  Deze clubs weten niet alleen rijkelijk subsidie te ontvangen van de overheid, maar weten zich ook geruggesteund door links-radicale politieke partijen.
  Decennialang heeft zich een sinister netwerk van links-radicale clubs kunnen ontspinnen, die zich succesvol de BVD van het lijf heeft gehouden met behulp van diezelfde linkse partijen.

  Neem bijv.ene ‘Wijnand Duyvendak’ die een tamelijk onfris verleden had bij evenzo onfrisse clubjes mbt rellen, kraken, inbraken, opriep tot moord etc. maar ondanks dat -en daar zijn ze- Groen-links het geen enkele belemmering vond om dit figuur voor hen in de 2e kamer te laten plaats nemen.

  Kortom, verdiept U in de ‘linkse gierkelders’, en U heeft meteen het antwoord op bovenstaande vraag.

  Overigens, bijgaand interview is ook niet onaardig om eens af te luisteren………

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne – helemaal een met jou! Toch een voetnoot, namelijk dat dit de details zijn en reuze belangrijk, maar ik tracht eveneens ondanks met al deze kennis bezoedelt te zijn het kort te houden binnen de lijn der mogelijkheden uiteraard, want de meeste mensen die hier reageren en gelukkig ook schrijven weten dit achtergrondkader ook als het goed is. De rest doet het bericht of hoofdstuk!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s