Nieuw

Topchirurg: Geweld in Londen is op Zuid-Afrikaans niveau

Foto ter illustratie.

Dr. Martin Griffiths voorspelt een bloedige zomer in de Britse hoofdstad.

– Elke dag komt er een ambulance binnen met een kind dat met een mes is gestoken. Dit kan niet goed zijn. We zijn niet in oorlog, zegt Griffiths, werkzaam in het kinderziekenhuis Barts Health NHS Trust in Londen, en heeft kinderen behandeld voor geweldmishandelingen die niet ouder zijn dan negen jaar.

Sommige van zijn collega’s die ook in het leger dienst doen hebben de situatie vergeleken met ziekenhuizen in oorlogsgebieden in het Midden-Oosten, en hij waarschuwt voor een “bloedbad” wanneer de zomerhitte komt – een situatie waarvan hij vreest dat het de nieuwe norm is geworden.

– De mes- en wapenmisdaden in Londen zijn vergelijkbaar met Zuid-Afrika of de Verenigde Staten, zegt hij.

Al meer dan 60 mensen zijn dit jaar tot nu toe in Londen overleden als gevolg van steekpartijen, en voor het eerst sinds 1800 heeft de stad een hoger moordcijfer dan New York.

Een van de oorzaken van de geweldsspiraal is dat de politie niet langer meer geoorloofd is om de zogeheten ‘stop and search’ uit te voeren, omdat dit het vertrouwen van etnische minderheden in de politie zou kunnen schaden.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/04/21/surgeon-violence-london-africa-carnage/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7201 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Topchirurg: Geweld in Londen is op Zuid-Afrikaans niveau

 1. Het is om bij te schreien, de politici beslissen ,nemen de ordediensten hun capaciteit af ,en de gewone burger mag het betalen en……..bekopen.
  De politie mag dus niet iemand tegenhouden en fouilleren omdat dat de etnische balans zou verstoren ,hoe noem je dan het stijgend criminaliteitscijfer ? cultuurverrijking?
  Dit gaat fout mensen……..

  Liked by 2 people

 2. Rustig aan mensen, rustig aan……’t valt alllemaal reuuuze mee.
  Wat inmiddels wel duidelijk,…. ‘diversiteit’ werkt. Ook in London. Yes!

  En nu hoor ik al geluiden van, ja maar,…. 60 doden!!! in 4 maanden tijd als gevolg van steekpartijen !?
  Mmmhhh ja,…toegegeven ’t is nog wat magertjes, maar er wordt fors op in gezet dit aantal flink omhoog te krijgen in de komende periode.

  We’ll keep you informed.

  Liked by 1 persoon

 3. Henk der Niederlander // april 24, 2018 om 11:33 //

  Deze chirurg ziet de wereld alleen door zijn eigen brilletje en heeft dus nog steeds niet begrepen dat we in Europa al ergens tussen de 20 en 30 jaar in oorlog zijn.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s