Nieuw

Philippine Vice President apologises for happy photo at Holocaust memorial

Foto: Twitter.

VICE PRESIDENT of the Philippines Leni Robredo has apologised for a photo posted to social media depicting her and other Filipino lawmakers posing happily at the Memorial to the Murdered Jews of Europe in Berlin, Germany.

“While there was no malice in it, I take full responsibility, so I would like to apologise for whatever offence to the sensitivities of the people it caused,” said Robredo as quoted by the Philippine Star newspaper, after receiving widespread criticism online.

Robredo is a member of the opposition Liberal Party and has been a prominent critic of President Rodrigo Duterte’s bloody war on drugs. The photo was taken during a trip financed by the Friedrich Naumann Foundation to promote democratic values and engagement with German lawmakers.

Read more:

https://asiancorrespondent.com/2018/04/philippine-vice-president-apologises-for-happy-photo-at-holocaust-memorial/#d4yJE8sKQ2hO2OBW.99

Doe mee met 935 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6067 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s