Nieuw

Philippine Vice President apologises for happy photo at Holocaust memorial

Foto: Twitter.

VICE PRESIDENT of the Philippines Leni Robredo has apologised for a photo posted to social media depicting her and other Filipino lawmakers posing happily at the Memorial to the Murdered Jews of Europe in Berlin, Germany.

“While there was no malice in it, I take full responsibility, so I would like to apologise for whatever offence to the sensitivities of the people it caused,” said Robredo as quoted by the Philippine Star newspaper, after receiving widespread criticism online.

Robredo is a member of the opposition Liberal Party and has been a prominent critic of President Rodrigo Duterte’s bloody war on drugs. The photo was taken during a trip financed by the Friedrich Naumann Foundation to promote democratic values and engagement with German lawmakers.

Read more:

https://asiancorrespondent.com/2018/04/philippine-vice-president-apologises-for-happy-photo-at-holocaust-memorial/#d4yJE8sKQ2hO2OBW.99

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s