Nieuw

Nederlands schip gekaapt: voorlopig geen teken van leven van gijzelaars

De Nederlandse rederij ForestWave heeft geen idee waar twaalf gegijzelde bemanningsleden van het vrachtschip FWN Rapide zich bevinden. Een woordvoerder van de Groningse rederij laat weten dat het nog niet is gelukt contact te leggen met de gekidnapte bemanningsleden of met hun ontvoerders.

Afrikaanse piraten gijzelden afgelopen weekeinde twaalf van de veertien bemanningsleden van de FWN Rapide. Het schip voer tussen Ghana en de Nigeriaanse haven Port Harcourt.

“We weten niet door wie de bemanningsleden zijn meegenomen en waar ze naartoe zijn gebracht”, aldus de woordvoerder van de rederij. “Daardoor weten we ook niet in welke toestand ze verkeren”.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/nederlands-schip-gekaapt-voorlopig-geen-teken-van-leven-van-gijzelaars~aa63fba8/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Nederlands schip gekaapt: voorlopig geen teken van leven van gijzelaars

 1. Nou, marine er op af en elke dag een kuststadje in de as leggen tot die bemanning terug is lijkt me.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // april 24, 2018 om 17:22 //

  Nederlands schip…..dat is net zoiets als een het hebben van een Nederlands paspoort.

  Leg me uit: piraten worden voor de kust van Somalie gevangen genomen en vervolgens bij mij in de straat gehuisvest, piraten, rovers en moordenaars worden uit zee gevist voor de Libische kust en bij mij in de straat gehuisvest, en nu moeten ze dus voor de kust van Ghana worden opgespoord en bij mij in de straat woreen gehuisvest? Laat gaan laat gaan, jammer van de boot, helaas voor de bemanning, hadden ze maar wapens moeten hebben aan boord….o, mag dat niet? Tsja, even Apeldoorn bellen dan.

  De logica van onze geniale leiders en hun beleid ontgaat mij compleet, ik zie enkel het binnen halen van ellende en terreur en het bevriend zijn met dictators en moordenaars….blijkbaar moet men het gedrag van de VS van de afgelopen decennia nabootsen en zo word men dan verenigde dictatuur van Europa. Denken ze.

  We zijn heel hard op weg naar die langverwachte burgeroorlog, nationwide, EU wide…..overal verkrachtingen, moord en gijzeling van vrouwen en kinderen, en de pers en politie collaboreert keihard mee in het zwijgen. Als ze denken zo de ellende van ons weg te kunnen houden, ze maken al die misdrijven juist mogelijk !

  De trein van onlusten ennoorlogjes gaat niet meer stoppen, en de overheid kan het niet meeer aan, enkel hier en daar een gecoordineerd succesje wat breed in de krant moet.

  HET IS OVER…OVERHEID, EN JULLIE HEBBEN VOOR ONS VERLOREN !

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // april 24, 2018 om 17:22 //

  Nederlands schip…..dat is net zoiets als een het hebben van een Nederlands paspoort.

  Leg me uit: piraten worden voor de kust van Somalie gevangen genomen en vervolgens bij mij in de straat gehuisvest, piraten, rovers en moordenaars worden uit zee gevist voor de Libische kust en bij mij in de straat gehuisvest, en nu moeten ze dus voor de kust van Ghana worden opgespoord en bij mij in de straat woreen gehuisvest? Laat gaan laat gaan, jammer van de boot, helaas voor de bemanning, hadden ze maar wapens moeten hebben aan boord….o, mag dat niet? Tsja, even Apeldoorn bellen dan.

  De logica van onze geniale leiders en hun beleid ontgaat mij compleet, ik zie enkel het binnen halen van ellende en terreur en het bevriend zijn met dictators en moordenaars….blijkbaar moet men het gedrag van de VS van de afgelopen decennia nabootsen en zo word men dan verenigde dictatuur van Europa. Denken ze.

  We zijn heel hard op weg naar die langverwachte burgeroorlog, nationwide, EU wide…..overal verkrachtingen, moord en gijzeling van vrouwen en kinderen, en de pers en politie collaboreert keihard mee in het zwijgen. Als ze denken zo de ellende van ons weg te kunnen houden, ze maken al die misdrijven juist mogelijk !

  De trein van onlusten ennoorlogjes gaat niet meer stoppen, en de overheid kan het niet meeer aan, enkel hier en daar een gecoordineerd succesje wat breed in de krant moet.

  HET IS OVER…OVERHEID, EN JULLIE HEBBEN VOOR ONS VERLOREN !

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s