Nieuw

Migranten en linkse extremisten probeerden de grens tussen Italië en Frankrijk te forceren – enkele arrestaties

Nu het warmste jaargetijde nadert, komt de tsunami van derde wereld migranten weer op gang, op zoek naar een beter leven in Europa. Onlangs probeerde een groep migranten, vergezeld van een nog grotere groep linkse extremisten, de grens tussen Italië en Frankrijk te forceren.

Italië, samen met Griekenland, zijn de belangrijkste aankomstlanden voor migranten uit de derde wereld, die met behulp mensenhandelaren de Middellandse Zee oversteken. De absolute meerderheid richt zich echter op andere EU-landen, zoals Duitsland en Nederland.

Na zich grotendeels in de koude wintermaanden gedeisd te hebben gehouden, neemt de mensenhandel van de mensensmokkelaars weer toe en nemen daarmee ook de migratiestromen naar Europa in snelvaart toe.

Als gezelschap hadden de migranten circa 200 linkse extremisten die zich hebben verenigd in een internationale groep met de naam “NoBorders”. Deze gingen de grenswachters ten aanval. Er ontstond een groot tumult en twee personen werden gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen.

Zelf zien de geweldenaars zich als “grens bevrijders” en “antifascisten”. De aanval op de grenspost werd uitgevoerd door een uitbraakgroep van een grotere manifestatie die tussen de 300 en 400 Franse en Italiaanse demonstranten en activisten had verzameld.

Het is onduidelijk of sommige migranten erin zijn geslaagd om verder in Europa te komen.

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6035 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Migranten en linkse extremisten probeerden de grens tussen Italië en Frankrijk te forceren – enkele arrestaties

 1. Ik sloeg dat linkse tuig het licht uit hun ogen. Ze denken echt alles te mogen. Werken kunnen ze niet daar zijn die linkse figuren te lui voor.

  Like

 2. Duchesne // april 23, 2018 om 17:37 //

  Die mafklapper vqn Antifa uit Nijmegen die in Hamburg was opgepakt staat ook met zijn bek op de fotod daar….

  Like

 3. skeeter // april 23, 2018 om 20:24 //

  ongediscrimineerd platmaaaien.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // april 23, 2018 om 22:14 //

  Veel te braaf ,das het enige dat er bij past, ze weten dat ze komen doch veel ordedienst was er niet ,voorlopig is het meestal (niet altijd ) verbaal geweld ,wat als het veranderd in echt geweld?
  Ook in Londen zijn ze aan het happen naar adem en het ergste moet nog komen ,dit is nog maar het begin van de zomer influx .
  Wat als het op volle gang gaat zijn , het gaat niet te overzien zijn ,en het zullen weer deezelfde zijn die de prijs mogen betalen.
  IV heeft een grensbewaking aangegeven en ook daadwerkelijk uitgevoerd en direct is het antifa schuim er bij om de boel te doen escaleren.

  Like

 5. Colt 45 // april 24, 2018 om 04:30 //

  Er zijn steeds meer loosers, linkse volksverraders betaald door Soros.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s