Nieuw

Migranten en linkse extremisten probeerden de grens tussen Italië en Frankrijk te forceren – enkele arrestaties

Nu het warmste jaargetijde nadert, komt de tsunami van derde wereld migranten weer op gang, op zoek naar een beter leven in Europa. Onlangs probeerde een groep migranten, vergezeld van een nog grotere groep linkse extremisten, de grens tussen Italië en Frankrijk te forceren.

Italië, samen met Griekenland, zijn de belangrijkste aankomstlanden voor migranten uit de derde wereld, die met behulp mensenhandelaren de Middellandse Zee oversteken. De absolute meerderheid richt zich echter op andere EU-landen, zoals Duitsland en Nederland.

Na zich grotendeels in de koude wintermaanden gedeisd te hebben gehouden, neemt de mensenhandel van de mensensmokkelaars weer toe en nemen daarmee ook de migratiestromen naar Europa in snelvaart toe.

Als gezelschap hadden de migranten circa 200 linkse extremisten die zich hebben verenigd in een internationale groep met de naam “NoBorders”. Deze gingen de grenswachters ten aanval. Er ontstond een groot tumult en twee personen werden gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen.

Zelf zien de geweldenaars zich als “grens bevrijders” en “antifascisten”. De aanval op de grenspost werd uitgevoerd door een uitbraakgroep van een grotere manifestatie die tussen de 300 en 400 Franse en Italiaanse demonstranten en activisten had verzameld.

Het is onduidelijk of sommige migranten erin zijn geslaagd om verder in Europa te komen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Migranten en linkse extremisten probeerden de grens tussen Italië en Frankrijk te forceren – enkele arrestaties

 1. Ik sloeg dat linkse tuig het licht uit hun ogen. Ze denken echt alles te mogen. Werken kunnen ze niet daar zijn die linkse figuren te lui voor.

  Like

 2. Duchesne // april 23, 2018 om 17:37 //

  Die mafklapper vqn Antifa uit Nijmegen die in Hamburg was opgepakt staat ook met zijn bek op de fotod daar….

  Like

 3. skeeter // april 23, 2018 om 20:24 //

  ongediscrimineerd platmaaaien.

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // april 23, 2018 om 22:14 //

  Veel te braaf ,das het enige dat er bij past, ze weten dat ze komen doch veel ordedienst was er niet ,voorlopig is het meestal (niet altijd ) verbaal geweld ,wat als het veranderd in echt geweld?
  Ook in Londen zijn ze aan het happen naar adem en het ergste moet nog komen ,dit is nog maar het begin van de zomer influx .
  Wat als het op volle gang gaat zijn , het gaat niet te overzien zijn ,en het zullen weer deezelfde zijn die de prijs mogen betalen.
  IV heeft een grensbewaking aangegeven en ook daadwerkelijk uitgevoerd en direct is het antifa schuim er bij om de boel te doen escaleren.

  Like

 5. Colt 45 // april 24, 2018 om 04:30 //

  Er zijn steeds meer loosers, linkse volksverraders betaald door Soros.

  Like

 6. scherpschutter1943 // november 17, 2018 om 12:53 //

  Het is grote schande dat zo’n handjevol agenten die smerige linkse teringlijers tegen moeten houden. Dat dat niet gaat weet een ieder van tevoren. Ook het hoofd van de politie die zijn mannen opzadelt met een onmogelijk uit te voeren taak. Maar, hij wast zij n handen in onschuld want hij niet meer agenten. Hij blijft dus politiek correct. Dat hij zijn mannen in de steek laat interesseert hem blijkbaar niet. De agenten die er waren hadden kennelijk geen mandaat tot het gebruik van geweld, want de dreigend opgeheven slagstokken waarmee niet werd geslagen, maakte geen enkele indruk op deze goedgeorganiseerd en goed aangevoerde bende. Meest beschamend is te zien dat de agenten op linie staand, achteruit lopen, daarbij links en rechts voorbij gelopen door het linkse geteisem. Het wordt toch tijd dat dat linkse gespuis ter plekke wordt neergeschoten. De overlevenden zullen zich wel 2 keer bedenken om zich in de vuurlinie te wagen. Alle europese regeringen hebben slappe knieën of hebben een dubbele agenda (waarvan ik ze verdenk). Mijn advies aan de politie is, als jullie weer met zo’n onmogelijke klus worden opgezadeld, meld je massaal ziek. Wedden dat het helpt!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s