Nieuw

Love is in the air: The Swedish Edition

Alle afbeeldingen komen uit een Zweedse staatsoverheid’s informatiefolder voor immigranten.

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6035 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Love is in the air: The Swedish Edition

  1. templars2017 // april 23, 2018 om 12:13 //

    Tja, als je een stel analfabeten iets wil bijbrengen dan helpen woorden niet ,maar of ze het begrijpen is een andere zaak , het is niet omdat ze niet geletterd zijn dat het cognitieve peil groot genoeg is om deze boodschap te begrijpen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s