Nieuw

Kleuterschool verbiedt kinderen om de term “beste vriend” te gebruiken

Pixabay.

Een kleuterschool in Massachusetts is in zwaar weer beland sinds het de kinderen verboden heeft om de uitdrukking “beste vriend” te gebruiken.

Een kleuterschool in de Amerikaanse staat Massachusetts is nu in zwaar weer beland, omdat men de kinderen heeft verboden iemand anders zijn beste vriend te noemen of daarmee overeenkomend.

De ouder Christine Hartwell was geschokt toen ze hoorde dat het verbod was ingevoerd op de Pentucket Workshop Preschool in Georgetown, waar dochter Julia naartoe gaat.

Volgens de kleuterschool is het verbod ingevoerd omdat de term “beste vriend” uitsluitend is en groepen in groepen creëert. In plaats daarvan zouden de kinderen een bredere vriendschapskring moeten verwerven.

De Psycholoog Dr. Gregory Young heeft kritiek geuit op het verbod. Hij is van mening dat hoewel het woord “beste” een impliciete betekenis heeft, het verkeerd is om kinderen te verbieden de term te gebruiken.

Bron:

http://www.abc-7.com/story/38002806/pre-school-bans-term-best-friend

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Kleuterschool verbiedt kinderen om de term “beste vriend” te gebruiken

  1. De mens is volkomen de weg kwijt. Triest.

    Like

  2. Alphons de Schrevel // april 26, 2018 om 17:36 //

    totaal van de pot gerukt

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s