Nieuw

Gaan de dappere Schotten ons door de islam gemolesteerde levensplezier beschermen?

Heel Europa bezet en gebukt onder het juk van het gruwelijk monster islam? Nee. Een kleine nederzetting bleef moedig weerstand bieden aan deze koppensnellers en haters die ons elk plezier in ons leven willen ontnemen. Ze maakten het leven van de moslims in de omliggende kalifaten niet gemakkelijk…

Inderdaad eerlijk gejat en aangepast uit de kronieken van Idéfix en zijn hulpjes Asterix & Obelix de Galliërs. En waarom, zou je je dan kunnen afvragen, schrijft Bolo niet ‘gewoon’ over de zoveelste islamitische haataanval op onschuldige anders gelovigen of over de islamitische verkrachtingsgolf die Europa in zijn gruwelijke greep heeft?

Ach je moet prioriteiten stellen wanneer je een structureel tijdgebrek hebt aangezien de dagen het nou eenmaal verdommen om uit meer dan 24 uur te gaan bestaan. Dus ik kies er voor om dan maar een stukje te schrijven over de belangrijkste randzaken van het leven en dan gaat het uiteraard over drank, alcohol en zuipen. Vandaar Idéfix en de toverdrank waar die andere twee mafketels alsmede hun volledige stam gebruik van maken om er met enige regelmaat eens lekker op te kloppen.

Mijn begin was namelijk zo raar nog helemaal niet aangezien na de sigaretten nu de alcohol aan de beurt is om te komen tot een ware islamitische hel. Volgende punt wordt wellicht dat het verboden gaat worden om vrouwen van boven de zestien jaar oud nog te neuken, leven de islam en de kloothommels die dit mogelijk maken. Ik moet nu niet gaan uitweiden, dit stukje ging over een dapper volk dat zich verzet tegen de islamitische wens eis om nog langer alcohol te mogen nuttigen. Denk dat ze even vergeten dat het dan voor vadertje staat niet meer mogelijk is om al die moslims van gratis geld te voorzien, wanneer de belasting zonder alcohol inkomsten komt te zitten. Ach, met denken is deze inteelt generatie nooit echt goed in geweest.

Terwijl men hier steeds gekker wordt en ook alcohol en zelfs winegums die de naam van alcoholische dranken dragen willen verbieden, heeft men in Schotland de distilleerderijen van Johnny Walker die vol de tegenaanval tegen de islamisering van Europa inzetten. Voor ons allemaal en uiteraard ook een klein beetje wegens hun eigen inkomsten, maar dat mogen ze best wat mij betreft.

Inderdaad, Johnnie Walker ontwikkelt zijn eigen themapark in Schotland. Dus we gaan in de toekomst niet meer naar de islamitische enclave Parijs om Donald Duck en Katrien in boerka te kunnen aanschouwen, en ook de nikab van vrouw Holle laten we links liggen maar we gaan met zijn allen naar Edinburgh, waar we ambachtslieden kunnen ontmoeten en kunnen genieten van  thematische attracties rond het merk Johnnie Walker. Nou, ik kan bij mezelf wel een aantal leuke spelletjes bedenken, waarna ik in elk geval me auto moet laten staan en fietsen ook al niet zo handig meer is.

En dit is niet eens uniek aangezien men in het Ierse Dublin reeds het Guinness Storehouse gebouwd heeft. Reeds 1,7 miljoen bezoekers bezochten het Guinness Storehouse in 2017 en het is daarmee de populairste toeristische attractie in Ierland.

Oké mee eens, niet enkel de Schotten vechten tegen de islamitische alcoholhaat maar de Ieren waren ze al voor. Vooruit dan maar diep respect voor beiden en nu maar hopen dat jenever stokerij de Kuyper hier in Nederland het voortouw gaan nemen in de strijd tegen de islamitische vreugde en plezier haters.

Proost Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Gaan de dappere Schotten ons door de islam gemolesteerde levensplezier beschermen?

 1. paulzwueste // april 23, 2018 om 17:43 //

  Bovenstaande video toont ons toch Amerikaanse whiskey’s…?
  Johnny Walker is in verschillende kleur-kwaliteitsversies te verkrijgen.
  Ik moet zeggen dat de rode economische “Blend”-versie ook heel lekker is.

  Like

 2. ben meer van de wodka dus geen idee haha

  Like

 3. Republikein // april 23, 2018 om 20:12 //

  Paars is echt lekker.

  Like

 4. Republikein // april 24, 2018 om 00:29 //

  Overigens, als ik het wel heb, ben nog niet dronken, die Schotten en Ieren waren fel gekant tegen een Brexit.

  Like

 5. Voor Nederland is het te laat, onze nationale alcohol trots Schiedam is al bevolkt met 60 % mohammedanen.

  Like

 6. Trouwens ik ben voor zaken veel in het MiddenOosten geweest. Bijna alle moslims zuipen tegen de klippen op, alleen durven ze het niet in het openbaar. Sociale controle. Huichelaars.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s