Nieuw

Farage: Politieke correctheid is rechtstreeks de oorzaak van de moordfrequentie stijging

Foto: Sadiq Khan, burgemeester van Londen en Nigel Farage, EU-parlementslid. Bron: Fox News YT screenshot.

Massale immigratie, politieke correctheid en de onwil van een burgemeester om de probleemgebieden aan te pakken. Dat is de reden voor het grote aantal mes-moorden in Londen, volgens Nigel Farage.

Londen wordt geteisterd door mesaanvallen. Elke derde dag wordt er iemand neergestoken in de stad. Sinds de jaarwisseling zijn in Londen minstens 36 mensen door middel van messteken om het leven gebracht. Alleen al op oudejaarsavond werden vier tieners doodgestoken. Op 20 februari zouden naar verluidt zes mensen in Noord-Londen zijn neergestoken. In maart zijn 22 mensen door messteken omgekomen, wat betekent dat de hoofdstad nu een hogere moordfrequentie kent dan New York, dat 21 moorden rapporteerde.

Als dit zo doorgaat, worden er dit jaar meer dan 121 mensen vermoord met messen, wat een dramatische stijging van 50 procent betekent ten opzichte van 2017.

– We hebben een ineenstorting van de openbare orde in Londen. Politieke correctheid heeft er rechtstreeks voor gezorgd dat het aantal moorden gestegen is, zei Nigel Farage, EU-parlementariër en voormalig partijleider van Ukip, toen hij werd geïnterviewd in Fox News.

Burgemeester Sadiq Khan heeft geen van de getroffen gebieden bezocht en heeft volgens Farage geen enkel familielid van de slachtoffers ontmoet. Een paar jaar geleden had de politie een beleidslijn in de gevaarlijke gebieden, de zogeheten “stop and search”, waarmee ze personen konden fouilleren naar wapens en zware straffen kregen als ze deze bij zich hadden. Maar dit is gestopt. Volgens Farage wil de politie niet het risico lopen om racisten genoemd te worden, omdat de gebieden in grote mate door immigranten worden gedomineerd.

– Burgemeester Sadiq Khan stopt zijn hoofd in de grond. Hij vraagt ​​van Downing Street om meer geld, in plaats van samen te werken met de Londense politie om te doen wat ze zouden moeten, en de politie heeft orders van de burgemeester nodig, volgens Farage.

Hij hoopt dat het “stop and search” beleid zal terugkeren, maar denkt van niet.

– Een van de ergste gebieden heeft een groot deel zwarte bevolking. Ze zijn bang om te worden bekritiseerd om als racistisch te worden beschouwd, in plaats van hun werk te doen en de criminaliteit aan te pakken.

Nigel Farage reist ook door de Verenigde Staten en debatteert met Mexico’s ex-president Vicente Fox over globalisme en nationalisme. Farage is blij dat het mogelijk is om te debatteren aan Amerikaanse universiteiten, en te laten zien dat je ondanks verschillende meningen beschaafd kunt converseren.

– Veel studenten zijn aangeleerd dat Brexit, Trump en een terugkeer naar het nationalisme vreselijk gevaarlijk kan zijn. Mijn taak is om hen uit te leggen dat nationalisme, of nationism, zoals ik het liever noem, iets is wanneer mensen op democratische wijze willen leven in een land waar beslissingen worden genomen door politici die men heeft kunnen kiezen en ook kan afzetten.

Waarschuwt voor Duitsland

Bij massale immigratie naar een land, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat immigranten financieel bijdragen, de taal leren, integreren in de samenleving en de wet naleven.

Duitsland benadrukt hij als een goed waarschuwingsvoorbeeld.
– En ik waarschuw hen, als jullie zien wat Merkel heeft gedaan, door de deuren voor ontelbare mensen te openen, heeft zij het terrorisme rechtstreeks in Europa geïmporteerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7236 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Farage: Politieke correctheid is rechtstreeks de oorzaak van de moordfrequentie stijging

 1. The proof is in the pudding.
  Duitse Vollidiot vernietigt Duitsland.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1954136/ex-lijfwacht-bin-laden-leeft-van-duitse-staat
  Naast het binnen halen van een religieus fascistenleger ook nog eens terroristen ondersteunen.
  Wat Adolf en de Keizer niet is gelukt, doet een voormalige communiste in enige jaren.

  Liked by 1 persoon

 2. Het verbaast me dat het nog niemand is opgevallen dat Sadiq Khan wel heel erg op Mr. Bean lijkt qua uiterlijk, en gedrag.

  Like

 3. JackvanderVeen // april 24, 2018 om 18:57 //

  Linden, het lijkt NEDERLAND wel.

  Like

 4. JackvanderVeen // april 24, 2018 om 18:57 //

  Londen, het lijkt NEDERLAND wel.

  Like

 5. Alphons de Schrevel // april 25, 2018 om 16:41 //

  Hoe kan een paki nou burgemeester van Londen worden.
  Zijn ze daar helemaal van de pot gerukt.
  O sorry nee niet alleen daar maar ook bij ons zijn er al burgemeesters die niet op die plaats horen te zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s