Nieuw

Duitse journalist: niemand gelooft in de Syrische “gasaanval”

Volgens een Duitse journalist die Douma heeft bezocht, is de bevolking ervan overtuigd dat de zogenaamde “gasaanval” is gefabriceerd.

De Duitse journalist Uli Gack, buitenlandcorrespondent voor het Duitse staatskanaal ZDF, meldde in een uitzending dat de mensen die hij sprak in een vluchtelingenkamp bij Douma ervan overtuigd zijn dat de vermeende gasaanval in de stad is gefabriceerd.

Al eerder meldde journalist Robert Fisk dat de bewoners waarmee hij sprak, overtuigd zijn dat de aanval nep was en dat de islamisten achter deze geruchten zitten.

Ook RT heeft een rapportage gemaakt waarin een jongen en zijn vader geïnterviewd werden, die figureerde in een propagandafilm van de verzonnen gasaanval.

Bron:

https://www.zerohedge.com/news/2018-04-21/germanys-largest-public-tv-news-broadcaster-syria-chemical-attack-most-likely

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitse journalist: niemand gelooft in de Syrische “gasaanval”

  1. Ik heb het gevoel dat het naar buiten brengen van deze mening politiek gemotiveerd is, wat niet wegneemt dat ik het aannemelijk vind dat de gasaanval is gefabriceerd door islamisten zoals het artikel stelt maar was het Obama geweest die maatregelen tegen Assad had genomen vanwege een gasaanval dan hadden we dezelfde man niet gehoord, sterker dan had hij Obama gesteund Assad af te zetten met behulp van islamisten.

    Ze wisten ook zeker dat wo3 zou uitbreken vanwege de actie van Trump, maar niets van dat, het is alweer verleden tijd. Het was sowieso een symbolische daad van Trump, er zijn geen slachtoffers gevallen, enkel wat dubieuze gebouwen zijn gesneuveld. De haat tegen Trump is zo heftig en ongezond dat ze alle kanten op slingeren zolang ze Trump en z’n acties kunnen besmeuren.

    Nogmaals, ik acht zeker niet uitgesloten dat de gasaanval een hoax is en ik zie ook liever Assad aan het roer in Syrië dan soennieten. Maar ja, hij laat zich wel in met Iran die Israël van de kaart wil vegen dus hij maakt het er niet makkelijker op. Aan de woorden van Pence richting Rusland vlak na de vergelding dacht ik te kunnen destilleren dat geprobeerd wordt Rusland van Iran los te weken want als dat lukt dan kan Assad Iran loslaten en misschien dat dan eindelijk een keer een serieuze oplossing gevonden kan worden, maar zo makkelijk is dat blijkbaar niet plus dat achter de schermen dingen gebeuren en besproken worden waar wij geen weet van hebben, vanwege tactische redenen maar ook omdat ze vinden dat dat ons gewoon niets aangaat. Vooralsnog ben ik ervan overtuigd dat Trump daadwerkelijk zijn best doet voor zijn land (wat dus niet altijd gunstig is voor ons!) en dat hij geen dubbele agenda heeft, totdat het tegendeel bewezen wordt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s