Nieuw

The White Helmets’ Leugenfabriek

De White Helmets is die groep die gifgasfilmpjes verspreidt als de NAVO-jihad-milities weer eens een gebiedje verliezen waarna Trump dan met bommen gaat gooien, die niks raken. Dat deed hij vorig jaar en ook dit jaar. Het is een vast patroon.

The White Helmets berichten vanuit door Al-Qaeda, Al Nusra, Yaish al-Islam, Ahrar al-Sham, Zenki-brigades, Sultan Murat-brigades bezet gebied. Dat zijn de ergste van de ergste koppensnellers die de VS, Deep State, die lui die niet genoemd mogen worden, en de Turken konden vinden om in te zetten met het doel om Assad weg te krijgen.

Geen onafhankelijke journalist of hulpverleningsinstantie kan of kon die gebieden in, want dan wordt hen de keel overgehaald. De White Helmets die wandelen daar ongehinderd in de rondte. Dat op zich is al dubieus genoeg.

Maar daarnaast is er veel meer informatie over. Zo kregen ze in 2016 miljoenen cadeau van Bert Koenders die, zonder enige onderbouwing, uit zijn duim zoog dat ze maar liefst ‘73.000 mensen van onder het puin in Aleppo gehaald hadden’, alsof hij er zelf bij had staan kijken en lopen tellen.

Afgelopen februari meldden wij al dat ze weer een fake chemische aanval in scene wilden gaan zetten. En geen twee maanden later was het al raak. Het was verdomme aangekondigd.

De White Helmets zijn opgezet door het Westen en worden gefinancierd door het Westen, na de VS en het VK is Nederland één van de belangrijkste financiers. Ze kregen zelfs een Oscar, en dan heb je wel een idee van hoe ‘goed’ ze zijn, film- en propagandatechnisch.

The White Helmets worden opgeleid in Turkije, Turkije dat ISIS is, en jihad-enclave Idlib soort van onder controle heeft.

Een kaartje is niet echt noodzakelijk op dit moment in dit verhaal, maar ik kwam wel een goeie, en recente tegen vandaag, en dan is het toch wel behulpzaam. Lichtgroen is Amerikaans/en een heel klein beetje Frans omdat Macron in ene ook mee wil doen (want de meeste olie zit daar), donkergroen is Turks/koppensnellers, rood is Russisch/Iraans/Hezbollah/Assad, en daar woont 70-80% van de bevolking.

Het begint steeds meer de contouren van een wereldoorlog te krijgen – nu de proxies opraken – binnen een afgebakend gebiedje.

Deze acteur die door de ‘White Helmets’ vorig jaar dramatisch ‘gered’ werd lag rustig te wachten tot de regisseur ‘actie !‘ riep, en begon toen te schreeuwen van de pijn, waarna hij na afloop nog fijn een selfie maakte met zijn ‘redders’ om te vieren dat ze weer een propagandastunt geflikt hadden.

Het eerste slachtoffer in elke oorlog is de waarheid. Dit zielige Syrische jongetje sliep tussen de graven van zijn ouders.

Maar bleek helemaal niet zo zielig te zijn.

Of het 9-jarige Syrische meisje Bana Alabed, dat in perfect Engels twitterberichten de wereld instuurde over de misdragingen van het Assad regime.

Dit is haar vader:

Ook over de 5-jarige Omar Daqneesh, die door de White Helmets ‘gered’ werd, hebben we ergens een stukje staan, door Rommel, maar ik kan het niet vinden.

Dit had zijn vader er over te zeggen:

En dit meisje dat moest ‘rennen voor haar leven’, was in werkelijkheid in een muziekvideo.

Of misschien herinner je je nog die video van die jongen die zijn zusje redde van de gruwelijke strijdkrachten van Assad ?

Ook dat was een leugen.

En dit slachtoffer is wel heel vaak slachtoffer. Die zit zeker bovenaan in de kaartenbak van het castingbureau:

En dit meisje is ook elke keer de klos, die heeft er ook een gewoonte van gemaakt om op de verkeerde plek aanwezig te zijn op het verkeerde tijdstip:

En die White Helmets ‘behandelen’ ook steeds gifgas-slachtoffers met hun blote handen. Dat kan helemaal niet.

En zuurstofmaskers helpen niet tegen Sarin. Wel tegen rookvergiftiging die je oploopt omdat je ondergronds gevangen gehouden wordt en daar houtvuurtjes stookt om te koken, of omdat je als gevolg daarvan koolmonoxide-vergiftiging oploopt. Of omdat je zuurstoftekort krijgt doordat een conventionele bom een enorme stofwolk veroorzaakt.

En electrodes moet je wel juist plaatsen, anders is het alleen maar voor de show:

En dit Syrische jongetje, Hasan Diab, 11 jaar, figureerde in een video in ruil voor koekjes en dadels.

Dit is hoe de White Helmets kindertjes laten oefenen voor een staged chemical attack:

Verplegers ter plaatse zeggen dat ze geen symptomen zagen van een chemische aanval en dat er met opzet door iemand paniek gecreëerd was.

De verplegers melden dat de slachtoffers lijden aan rookvergiftiging en dat ze niet wisten dat ze gefilmd werden tijdens hun werkzaamheden:

Gelukkig hebben wij Kajsa Ollongren om Nepnieuws te bestrijden, dus we zullen vast binnenkort wel horen hoe het werkelijk zat op de StaatsTV.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9586 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on The White Helmets’ Leugenfabriek

 1. Duchesne // april 23, 2018 om 08:50 //

  Artikel is prijs waard ! Lijkt me dat al die politici die hier ons geld in hebben gestort en deze bedriegers als gids in hun buitenlandse politiek hebben gebruikt hier schaamte van zouden moeten krijgen dat het bloeduit de oren spoot, maar de arrogantie regeert.

  En dan “Onze” (Arabisch eigendom) main stream media, als journalist en mens meedoen aan dit soort leugens en zonder schaamte nog de straat op durven….

  Nee, alle normen en waarden van de beschaafde redelijke mens zijn door politiek en pers verkocht.
  Het lijkt wel of het allemaal Jehova’s zijn die met hun gedrag hopen dat ze bij de 226.000 uitverkorenen zitten die met de vliegende schotel mee mogen….

  Liked by 1 persoon

 2. Kraftavilqa // april 23, 2018 om 10:13 //

  Waarom moet Assad eigenlijk zo nodig weg is dat misschien omdat hij geen Rotschild-centrale bank in zijn land toestaat? En Rusland heeft dat wellicht ook geen Rotschild-CB en dat daarom die oorlog met Rusland er moet komen?

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // april 23, 2018 om 10:13 //

  Prachtig artikel. Ik kijk net naar de docu waar het mee begint.

  Overigens, in 2016 vroeg men zich al af wat die “3000” witte helmen deden met die ruim 100 miljoen$ die ze toen al hadden gekregen?
  https://www.counterpunch.org/2016/11/04/just-how-gray-are-the-white-helmets-of-syria/
  Die lui zitten daarnaast alleen in gebied van de koppen snellende jihad “rebellen”?
  De oprichter van die witte helmen, lees ik, “James Le Mesurier …set up a foundation in Holland to gather the funds”.

  Als je weet dat die ambtelijke flapdrol Koenders zich er ook mee bemoeit, dan is het dus het soort NGO bestuur waar het motto eerst uitbuiken in een vijf sterren resort is.

  Like

 4. Het werd hoog tijd dat die bedriegerij aan het licht kwam.
  Dat het westen zich zo in de luren heeft laten leggen zegt veel, dat er miljoenen naar die bedriegers is gegaan nog veel meer.
  Maar dat het “bewijs” dat die bedriegers aanreiken om de boel te doen escaleren zegt alles.
  Ook hier is wee een staaltje van vooringenomendheid tentoon gespreid op de naam van de “media”,die berichten klakkeloos wat er hen wordt gegeven ,bronnen checken is er al lang niet meer bij , in de media is aan de ene kant de orders uitvoeren een regel en aan de andere kant er veel mee verdienen door te verkopen wat hen gezegd wordt een voordeel ,dit heeft een naam …graaicultuur.
  Dat er fake news wordt verkocht zal hen worst wezen , het is immers een dubbel snijdend zwaard ,geld verdienen en de meesters plezieren en de massa onder de indruk houden dat het erg genoeg is om het probleem van vluchtelingen te aanvaarden zonder veel bij na te denken.

  Like

 5. templars2017 // april 23, 2018 om 12:00 //

  Op de vraag waarom moet Assad weg? is hetzelfde als, wie gaat het land beroven van zijn natuurlijke rijkdommen ……..en er veel aan verdienen ,eerst aan de bommen en dan aan de olie en gas reserves…….

  Liked by 1 persoon

 6. Only left democrats believe this nonsense

  Like

 7. Vrijdag koningsdag ik heb alvast een passend costuum gereserveerd .

  Like

 8. Juan Pan Blanco // april 24, 2018 om 01:56 //

  zeer goed. Het leugenpaleis vd witte helmen is dan ook het witte huis!

  Like

 9. Duchesne // april 23, 2018 om 08:50 //
  Artikel is prijs waard ! Lijkt me dat al die politici die hier ons geld in hebben gestort en deze bedriegers als gids in hun buitenlandse politiek hebben gebruikt hier schaamte van zouden moeten krijgen dat het bloeduit de oren spoot, maar de arrogantie regeert.

  En dan “Onze” (Arabisch eigendom) main stream media,

  ———————–

  Onze MSM is niet Arabisch:

  Like

 10. Like

 11. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s