Nieuw

De corrupte Raad van Europa

De raad van Europa is een organisatie in Straatsburg bestaande uit 318 vertegenwoordigers uit parlementen van 47 Europese landen en daar zijn nu ook politici die zich schijnbaar hebben laten omkopen, deze met steekpenningen en andere cadeaus, maar een appartement zat er geloof ik niet bij…

Door Elise Nijmegen

Overal zijn er corrupte politici die hun eigen belangen belangrijker vinden dan hun taak als volksvertegenwoordiger. Die hun werk niet uit vaderlandsliefde doen of uit een passioneel gevoel om van onrecht recht te maken, of om de burgers te helpen maar die alleen maar belust schijnen te zijn op geld en macht. 

Leden Raad van Europa omgekocht met dure cadeaus uit Azerbeidzjan

Omtzigt eist: kabinet moet Europese corruptie hard aanpakken en de rechtsstaat beschermen

Ook hier in Nederland zouden ze de corruptie onder de politici keihard aan moeten pakken. Het is te gek voor woorden dat we een VVD – Minister President hebben terwijl al lang bekend is dat de VVD al jaren aan de top staat als de partij met de meeste corruptie en schandalen.

De partij die ervoor verantwoordelijk is dat er overal in ons land tekorten zijn, de armoede nog steeds stijgt en de Nederlanders gediscrimineerd worden. En die een beleid voert waarbij de islamitische bevolkingsgroep meer schijnt te mogen dan de nationale bevolking wat natuurlijk weer precies in het EU omvolkingsplan past. (Resolutie 1743, aangenomen door de raad van Europa in 2010, dat zeer waarschijnlijk om mee te helpen aan de Resolutie van Straatburg uit 1975)

Dit gehele kabinet mag van mij naar huis, vooral de christelijke partijen die door mee te gaan met het pro-islam beleid duidelijk hun achterban verloochenen, maar misschien is daar ook de hunkering naar geld en macht belangrijker dan andere belangen.
Ze zouden een voorbeeld aan Hongarije moeten nemen en de grenzen dicht moeten gooien. Want dan hou je de vijand buiten, en kunnen alle rotte appels, illegale criminelen, mensensmokkelaars, criminele bendes uit andere EU-landen, bedelaarsbendes, jihadstrijders en andere verwarde islamieten de grens over. Nexit en de-islamiseren zijn twee noodzakelijkheden voor een veilige toekomst in vrijheid voor ons en onze kinderen.

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on De corrupte Raad van Europa

 1. Duchesne // april 23, 2018 om 21:52 //

  EU parlementariers hebben enorm veel voordelen behlve hun “loon”, en alle comissiegelden, alle lobbisten cadeaus, al sinds tientallen jaren zo, dus als er een paar in de pers komen zijn ze zeer waarschijnlijk stout geweest of moeten er voorbeelden worden gesteld.
  Corruptie is meestal het gevolg van politieke benoemingen, waar bij wie je kent de doorslag geeft boven wat je kent en weet….
  De parasieten van deze wereld vinden elkaar en haken samen vast tot een gesloten gordijn, de verbindende elementen zijn geld en macht, de drijfveer totale nutteloosheid op eender welk ander vlak waardoor een bestaan verwerven uit eigen arbeid een onmogelijkheid word. Enkel door regels te buigen, te manipuleren en zaken stiekem onderling achteraf te doen komen deze lieden voor uit in het leven, over de rug van anderen.

  Parisiterend vanaf de eerste tot de laatste ademteug. Totaal overbodig en ongewenst, maar net als een teek pas goed te verwijderen als ze volgezogen zijn.
  Politici, je zou ze het beste hangen maar welke soort boom is daarvoor echt geschikt?

  Liked by 1 persoon

 2. Henk der Niederlander // april 24, 2018 om 11:36 //

  De RVE word beschuldigd van corruptie.
  Vergeten word voor het gemak maar even om de rest van de regenteske kliek te noemen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s