Nieuw

Moslims streven naar een monocultuur

In Zweden associëren we de islam met multiculturalisme, maar in landen waar de islam een ​​dominante maatschappelijke doctrine is, is het anders. Een internationaal perspectief laat zien dat het gevaarlijk wordt om tot een minderheid te behoren wanneer de meerderheid moslim is.

Door: Tomas Brandberg – Vertaling: ‘Rommel’

In Zweden associëren we de islam met multiculturalisme. Dit moet gebeurd zijn omdat moslims een minderheid vormen, in sommige opzichten meerdere minderheden. De vertegenwoordigers van de moslims zijn slim genoeg om hun wensen te presenteren in termen van ‘minderheidsrechten’ en willen hun underdog-perspectief versterken.

Laten we dus eens kijken naar hoe het eruit ziet in landen waar de islam een ​​dominante maatschappelijke doctrine is. De Palestijnse gebieden, Syrië en Irak hebben christelijke minderheden, waarvan het aandeel van de bevolking snel afneemt. De mechanismen achter deze ontwikkeling mogen niet worden vereenvoudigd, maar een van de aspecten is dat het gevaarlijk kan zijn om tot een minderheid te behoren als de meerderheid moslim is. Nog steeds leven christenen in grotere steden of verschansen zichzelf in relatief geïsoleerde dorpen om de veiligheid enigszins te handhaven. Maar wanneer islamitische gewapende bendes amok gaan maken, wordt de situatie onhoudbaar.

In Egypte, wat niet geteisterd wordt door een groot gewapend conflict, worden de christelijke Kopten blootgesteld aan de meest huiveringwekkende vervolgingen. Kerken worden verbrand, christenen aangevallen, geplunderd en vernederd. In Libanon waren christenen in de jaren 30 in meerderheid, maar nu in minderheid. Betrouwbare demografische cijfers zijn vaak moeilijk te verkrijgen en worden meestal in twijfel getrokken, maar het aandeel van christenen in het Midden-Oosten neemt behoorlijk af, en dat is voor iedereen duidelijk zichtbaar. In Saoedi-Arabië is de totale islamisering grotendeels voltooid.

Ik denk dat men enigszins voorzichtig moet zijn met theorieën over de grote islamitische wereldsamenzwering. Maar de religie als zodanig, de regels en de sociale codes ervan, maken de weg vrij voor groei en verplaatsing van andere groepen in de samenleving. Moslima’s kunnen geen mannen huwen van andere religies en als een moslimman trouwt met een christelijke vrouw, wordt het resulterende gezin als moslims beschouwd. De sociale controle is aanzienlijk en het verlaten van de islam wordt op vele manieren gestraft met de dood.

Men kan niet absoluut uitsluiten dat de moslimvertegenwoordigers in Zweden vrij oprechte ambities hebben om te werken aan goede relaties tussen hun eigen groep en de rest van de samenleving. Maar de ervaring leert dat de meer agressieve en repressieve krachten vaak de overhand nemen wanneer de omstandigheden dit toelaten, dat wil zeggen wanneer demografische gegevens in hun voordeel zijn.

Vanuit nationaal perspectief is deze kwestie binnen afzienbare tijd niet zo alarmerend in Zweden, maar op lokaal niveau gebeurt het op dit moment. Moslims domineren veel gebieden in de buitenwijken van de grotere steden, een situatie die de tendens heeft om andere groepen zich ongemakkelijk te laten voelen, waaronder seculiere mensen uit moslimlanden die een normaal leven willen leiden. Wanneer deze worden gedwongen zich aan te passen of te verhuizen, en tegelijkertijd worden opgevuld met gemakkelijker te manipuleren mensen direct uit het Midden-Oosten, ontstaan ​​er pure voorsteden-kalifaten met religieuze geboden en parallelle juridische structuren.

Dit betekent geen multiculturalisme, maar integendeel een streven naar een monocultuur, waar het Westen tegen is. Bovendien lijkt het moslimleven behoorlijk banaal. Corrigeer me als ik het mis heb, maar ik denk niet dat Somalische vrouwen over het algemeen Dostojevski lezen, naar Wagner luisteren of Latijns-Amerikaanse dansen dansen. Integendeel, ik krijg de indruk dat de islamreligie hun leven op veel niveaus beperkt, niet het minst in cultureel opzicht.

Onderling verschillen moslimgroepen van mening, maar over het algemeen zijn ze allemaal slecht in het absorberen van invloeden van buitenaf. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar een religie met sterke elementen van dogmatisme lijkt schadelijk te zijn voor de ontwikkeling. Vrijwel alle empirische gegevens duiden daarop.

Het begrip multiculturalisme is voor een groot deel van de Zweden betoverend. De zogenaamde tegenstanders van het multiculturalisme zijn ook tegenstanders van de islamisering, wat redelijk logisch is. Maar het belet niet dat de islamisten streven naar een monocultuur.

Bron:

https://samtiden.nu/2018/04/islamisterna-stravar-efter-monokultur/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8190 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Moslims streven naar een monocultuur

 1. skeeter // april 22, 2018 om 18:35 //

  Behalve dat islam geen staat is , is het wel zeer politiek en heeft alle trekjes van fascisme aanwezig. Dat zou al genoeg moeten wezen voor het verbieden ervan, helaas is er geen 1 laffe regering die daar zijn vingers aan durft te branden.

  Like

 2. paulzwueste // april 22, 2018 om 19:31 //

  De islam zou géén internationale samenzwering zijn ?
  We zouden voorzichtig moeten zijn met “theorieën” daarover…
  Onzin!
  Natuurlijk is de islam een grote internationale samenleving die overal ter wereld met elkaar communiceert.
  Zelfs IS publiceerde in zijn tijd al direct ’n full-color-magazine.
  Idioot toch die typisch westerse arrogantie, het niet willen geloven in de kracht van de tegenstander omdat we héél goed weten dat die primitieve moslims van kind af aan totaal en volkomen gehersenspoeld worden en ons daardoor tot in de dood zullen haten!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s