Nieuw

Manifest: moslimextremisten “zuiveren” Frankrijk van Joden

Door: Frank Renout

In Frankrijk is sprake van een ‘etnische zuivering’, zo stelt een manifest in dagblad Le Parisien. In het pamflet staat dat er nieuw antisemitisme is ontstaan onder moslimextremisten, dat voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog ook weer doden eist.

“In de afgelopen jaren zijn elf Joden door moslimradicalen vermoord, en sommigen ook mishandeld, omdat ze Joods waren”, staat in de tekst. Het is een verwijzing naar de aanslagen op bijvoorbeeld een Joodse supermarkt (2015) en Joodse school (2012).

Het stuk is ondertekend door 300 prominente Fransen, onder wie de rechtse oud-president Nicolas Sarkozy en de linkse oud-premier Manuel Valls. Zanger Charles Aznavour tekende ook, net als acteur Gérard Depardieu.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2228474-manifest-moslimextremisten-zuiveren-frankrijk-van-joden.html?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Manifest: moslimextremisten “zuiveren” Frankrijk van Joden

 1. Wachteres // april 22, 2018 om 14:26 //

  “Het stuk is ondertekend door 300 prominente Fransen, onder wie de rechtse oud-president Nicolas Sarkozy en de linkse oud-premier Manuel Valls”.

  Ja hoor, de ex-presidenten komen uit hun hol. Als zij nu nog president waren geweest, dan hadden ze – net als Macron dat doet – diep voor de islam gebogen en hadden ze niks over de islamitische Jodenhaat gezegd.

  Like

 2. templars2017 // april 22, 2018 om 15:07 //

  Islamieten en Joden zijn ingrediënten van een heel explosieve coctail, in de thuislanden is dat zo doch hier in Europa is het ook zo.
  Het zal nooit boteren tussen die twee verschillende religieuze instellingen.
  Wat de drijfveren zijn erachter lig begraven in het verleden.
  tegenwoordig is ieder feit ,incident aanleiding tot vergelding ,van beide kanten……
  Het is wel een fenomeen dat het in Europa weer een hogere intensiteit aan het bekomen is ,in wezen doen de islamieten nu hetzelfde als de Duitse nazi’s in de tweede oorlog, ook daar was het niet per direct een grote vervolging ,ook daar en toen is het begonnen met kleine “incidenten” ,het is een teken aan de wand dat er meer aan te komen is, en niemand die er iets aan doet ,in tegendeel het wordt doodgezwegen……..
  Nu komen de 300 prominenten met een manifest om het aan te klagen ,terwijl dezelfde prominenten er jaren hun ogen voor hebben gesloten.
  Hypocrisie heerst en stelt de regels , beter gezegd de personen die de regels moeten stellen en implimenteren zijn hypocriet.
  Het toegeven aan de islam is zelfmoord voor de maatschappij die het gedoogd en er aan meewerkt ,echter het zal te laat zijn waneer ze het merken…..

  Liked by 2 people

 3. Laten wij eerst vast stellen dat niet WIJ maar de ZEER Lage heren(gespuis) ze noemen zich ELITE de oorzaak zijn van alle moordpartijen in Europa door die Kut Moslims die Hun gevraagd hebben om hier onrust te stoken en alle vrouwen te verkrachten ook hun moeders en zussen,nichten,buurvrouwen,vriendinnen en desnoods echtgenotes want je moet er wat voorover hebben dat gemengde nieuwe ras,dat zal wel lukken maar het gemiddelde IQ zal driekwart verminderen en we keren weer terug naar niveau STENEN TIJDPERK.
  Ik ga het niet meer mee maken gelukkig maar mijn kinderen en kleinkinderen waarschijnlijk wel en dus zeg ik nu,ROEI ZE UIT VOOR DAT ZIJ ONS UITROEIEN EN VERGEET DE ELITE NIET.,Dan word het weer ,,Vrede op Aarde,,

  Liked by 1 persoon

 4. Het zijn gewone moslims die de koran in de praktijk toepassen,
  Dus geen extremisten. Wat deze moslims doen is de norm, de rest, die het niet doen zijn afvallig en houden zich niet aan de wetten van Mohammed, de roverhoofdman.

  Like

 5. Oog om oog tand om tand zeg ik tegen de echte Fransen en dat moet hier in Nederland ook 1 van ons 5 tot 10 van hun

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s