Nieuw

Is Fascisme Rechts of Links?

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6029 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Is Fascisme Rechts of Links?

 1. skeeter // april 22, 2018 om 18:22 //

  Ga het effe aan antifa uitleggen , hopenlijk plegen ze zelfmoord.

  Like

 2. Skeeter
  Ik denk dat ze het zelf ook wel doorhebben maar zo overtuigd zijn van hun eigen gelijk dat het ze niet interesseert. Zo zal het in de jaren ’30 ook gegaan zijn, mensen hingen het nazisme aan overtuigd van hun eigen gelijk. En dat beantwoordt de vraag die ik me vroeger wel stelde hoe het mogelijk was dat zoveel mensen achter het nazisme aanliepen; ze dachten, zoals nu, goed bezig te zijn. Totdat de gruwelijkheden naar buiten kwamen > ..ich habe es nicht gewusst..

  Grappig hè, rechts blijkt juist het tegenovergestelde van het fascisme te zijn, zo waren het ook democraten die de kkk begonnen maar het nu rechts in de schoenen schuiven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s