Nieuw

Immigratiejihadisten pesten en slaan Duitse jongen voor het eten van varkensvlees – een ambulance was nodig

Nadat de Duitse krant “The Tagesspiegel” hun lezers vroeg om te vertellen over incidenten van schoolgeweld en pesten, kregen ze veel reacties.

“Onze zoon zit in de vierde klas van een middelbare school en wordt sinds het eerste jaar gepest. Hij werd mishandeld, geslagen en geschopt omdat hij Duitser was. Klasgenoten noemen hem ‘Duits varken’, ‘varken’ en ‘Duitse aardappel’. Op zijn school zitten vooral kinderen met een migrantenachtergrond. De meesten zijn moslims”, zegt een familie.

De jongen en zijn familie wonen in Berlin-Mitte, volgens hen een multiculturele wijk. “We wonen er graag, we hebben een bonte vriendenkring. Maar dat onze zoon wordt gepest en aangevallen omdat hij naar verluidt varkensvlees zou hebben gegeten, is gewoon ondraaglijk voor ons. Hij eet niet eens vlees, wij zijn vegetarische kuthippies.”

“Naast talloze beledigingen waar hij dagelijks naar moet luisteren, werd onze zoon van een trap geschopt en meerdere malen geslagen op het schoolplein – soms voor de leraar. Hij werd meer dan eens van school opgehaald door de ambulance”, vervolgt de familie.

De jongen moest eens een weekend in het ziekenhuis blijven omdat een klasgenoot hem in de maag had geschopt en het onduidelijk was of er organen beschadigd geraakt waren, vertelt de familie De Tagesspiegel. “Er hebben zich tot nu toe zes incidenten voorgedaan in slechts één jaar tijd. Dit kan zo niet langer.”

Door alle incidenten heeft de jongen nu een psychologische behandeling nodig, en de daders? Ze krijgen nauwelijks sancties omdat ze minderjarig zijn.

Meestal was er na dergelijke incidenten alleen een gesprek met maatschappelijk werkers, werden verontschuldigingen aangeboden – en een dag later viel hetzelfde kind opnieuw aan.

De familie zegt: ,,er heerst een klimaat van geweld op de school, en sommige leraren durven de leerlingen niet eens aan te kijken omdat die zo snel in hun eer zijn aangetast”.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/04/migrants-bully-and-beat-up-german-boy-for-eating-pork-an-ambulance-was-needed/

Onze zoon zei ooit tegen ons: “Mama, ik kan niet meer horen dat degenen die dit doen zoveel potentieel hebben en eigenlijk heel aardig zijn. Ze spelen buiten en ik heb overal pijn. Toen huilden we”. De politie vroeg ons: “Waarom verhuist u niet naar een ander stadsdeel ?”

https://www.tagesspiegel.de/berlin/mobbing-in-berliner-schulen-vom-krankenwagen-aus-der-schule-abgeholt/21177512.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Immigratiejihadisten pesten en slaan Duitse jongen voor het eten van varkensvlees – een ambulance was nodig

 1. Duchesne // april 22, 2018 om 18:39 //

  “waarom verhuisd u niet naar een ander stadsdeel”….

  ….iedere dag meer falen van overheid en politiek. Watmoetje eigenlijk met een regering en een politie macht die niet aan jou kant staat, die de eigen burger als tweederangs figuur behandeld?

  En nog steeds blijven mensen denken dat een ander hun bestaansrecht verdedigd….ze verdienen niet eens anders…

  Liked by 1 persoon

 2. Claudia M. // april 22, 2018 om 18:41 //

  Tja, kuthippies of niet, jullie zijn geen moslim. De rest doet er niet toe.

  Like

 3. skeeter // april 22, 2018 om 19:03 //

  Volgens mij ben je als ouder verplicht je zeun in zulke omstandigheden behendig te maken met wapens, als ze zo jong zijn krijgen ze toch weinig of geen straf.

  Liked by 3 people

 4. 50 cm halfduims dikwandige pijp doet wonderen in zo een geval.

  Like

 5. Dat heb ik al meer gelezen, dat Duitsers aangevallen worden op een school waar een bepaalde wreedzaame religie de overhand heeft gekregen. Ik zou mijn kind daar onmiddellijk weghalen en de school aansprakelijk stellen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s