Nieuw

Het is in Zweden niet zeker dat de dokter die je treft werkelijk een arts is

Foto: Afrikaanse medicijnman.

Onlangs werd op Gotland tijdens een verificatie onthuld dat personen zonder medische legitimatie als artsen zijn aangesteld. Men hoopt nu dat dit geen gevaar voor de patiënten heeft meegebracht.

Tot nu toe zijn er drie personen gevonden die een baan als arts hebben gezocht en gekregen, hoewel ze niet bevoegd zijn om dit te doen. De reden waarom dit is gebeurd, is dat men niet de moeite neemt om na te gaan of degene die men in een doktersdienst inhuurt, ook echt een dokter is.

Er is geen informatie over wat voor personen het zijn die zichzelf bedrieglijk als arts hebben voorgedaan, en of deze mensen überhaupt een medische opleiding hebben genoten.

Het is ook onduidelijk of er overeenkomstige gebrek aan controles zijn voorgevallen in andere gemeentes in Zweden, en dat u als patiënt moet zorgen dat u een echte dokter hebt, door te vragen om het medische certificaat van de arts te zien.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=6935320

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Het is in Zweden niet zeker dat de dokter die je treft werkelijk een arts is

 1. Duchesne // april 22, 2018 om 17:58 //

  In Nederland is het ook geen garantie dat iemand die een huisarts bezoekt ook te maken krijgt met een afgestudeerd persoon…
  “Specialisten” is nog een ander verhaal, het kan vriexen, het kan dooien, maar er lopen er hoepn met complete desinteressevoor wat ze doen, en dus dito resultaat. Gezien de nieuwe structuur van gezondheidszorg is het verrekte moeilijk iemand uit een maatschap te zetten wegens waardeloos functioneren, kost de rest gewoon geld, hoe dan ook, en vertrouwen.

  Op een of andere manier word er opgekeken tegen universitair geschoold volk, maar zelden zag ik zoveel verknipte figuren bijeen die inhoudelijk eigenlijk leger zijn dan een moslim met diaree.

  Het is absoluut tijd dat het menselijk ras een grote schoonmaak ondergaat, zowel tegen inteelt, import en arrogante “elite” …..

  Liked by 2 people

 2. Morgen maar is als gynaecoloog gaan solliciteren. Als amateur gynaecoloog is dat altijd al mijn droom geweest.

  Like

 3. @duchesne,
  Klopt wat je zegt, mijn laatste cardioloog bleek ook geen afgestudeerd cardioloog te zijn.
  Ik kijk nergens meer tegenop.
  Het is tegenwoordig mazzel hebben en tegen de goede aanlopen.

  Like

 4. Ik gooide vroeger altijd heel nonchalant een stethoscoop uit zo’n doktertjespeeldoos op de bar en bestelde een flinke bel whiskey met veel ijs voor mijn warme handen, liet 3 keer het woord gyneacoloog vallen, dronk mijn sapje met het pinkje omhoog en 1 minuut later werd ik omringd door honderden vrouwen die elkaar de hersens insloegen om eeen stukje van mij te bemachtigen. Tegenwoordig hoeft dat niet meer, met die stethoscoop, ze kennen nu allemaal mijn geweldige kwaliteiten en afmetingen.

  Liked by 1 persoon

 5. Rommel ga je dan wroeten met zo, n speculum?

  Like

 6. Heb ik niet nodig. Mijn eenogige slang ziet het prima zonder.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s