Nieuw

Greece to lease 2 French warships amid tensions with Turkey in Aegean

Door Turkije opgeëiste eilanden

Greece will this summer lease two state-of-the-art French warships, the defense ministry said Friday, as Athens seeks to bolster its defenses in the Aegean Sea amid growing tensions with Turkey, which calls on the former to avoid escalating tensions by stopping the violations in disputed islets.

Confirming a report by the daily Kathimerini, Greece’s deputy defense minister, Fotis Kouvelis, told Skai radio that France “has made two frigates available to us in a leasing agreement.”

The deal was finalized in a telephone call between Greek Prime Minister Alexis Tsipras and French President Emmanuel Macron, Kouvelis said.

Daily Sabah >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Greece to lease 2 French warships amid tensions with Turkey in Aegean

 1. templars2017 // april 22, 2018 om 17:09 //

  Wat is hier gaande ,de Turken willen Grieks land inlijven, de Grieken willen dat niet toelaten maar hebben de middelen niet,dus gaat Frankrijk ze helpen , gelet op de situatie in de regio is dat een heel gevaarlijk spelletje……
  Drie NAVO landen die sabelgekletter laten horen waarvan er twee optrekken tegen de derde ,hoe gaat dat aflopen…….

  Like

 2. Duchesne // april 22, 2018 om 17:51 //

  We noemen dat “bondgenoten”…..

  …..de Turk ruikt bloed, verkiezingen zijn opgeschoven naar voren, met een beetje mazzel een crisis in he t toeristen seizoen….dat van Turkije hebben ze zelf kapot gemaakt, dst van de Grieken moet er nu ook aan.

  Als de Grieken nu slim zijn openen ze wat vacatures voor militair personeel van allerhande origine, je wil niet weten hoeveel Europeanen er zitten te wachten op de kans Turken af te knallen, zeker als er nog een vergoeding aan vast zit…

  …en Turken zijn op zich nog niet eens zo slecht, de dag dat er tegen vergoeding ergens op Marrekanen kan worden geplopt loopt het binnen een oogwenk vol….als er een soort “ras” opdeze aardbol zichzelf de aankomende 5 generaties het leven onmogelijk heeft gemaakt door walgelijk gedrag op eender welk werelddeel dan is het die groep wel….

  Oorlog met Turkije, prima, tijd voor het herschrijven van politiek gekonkel van bijna 100 jaar gelden waardoor de halve wereld constant in oorlog is.
  Hetis er weer tijd voor, Lebensraum creeeren, die files van tegenwoordig zijn er het bewijs van, vol is gewoon vol.

  Let’s kill !

  Like

 3. Als die Grieken verstand hadden dan zouden ze hun eigen land schoonvegen en van de laatste moslim ontdoen ipv schepen uitlenen. Maarja geld nodig vanwege de schulden he nog dieper in de shit komen doe je dus zo.

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s