Nieuw

Generatie Identitair verdedigt de Italiaans Franse grens omdat de Franse Collaborateurs-regering dat weigert

Circa honderd patriotten van Generatie Identitair hebben zaterdag de col de l’Echelle bezet om migranten tegen te houden die via de 1762 meter hoge pas Frankrijk probeerden binnen te komen.

Naast Fransen deden ook Italianen, Denen, Oostenrijkers, Engels, Bulgaren en Duitsers mee aan de actie. De col de l’Echelle ligt op een paar kilometer van de Frans-Italiaanse grens en wordt veel gebruikt door Afrikanen die in opdracht van de EU ons komen uitroeien. De 100 vrijwilligers hadden twee helikopters gehuurd en spandoeken en een plastic hekje meegenomen.

De woordvoerder van Generaal Identitaire, Romain Espino, zei : “We namen de controle over de Frans-Italiaanse grens over om de overheid te laten zien dat we met vastberadenheid en met onze middelen de controle over onze grenzen kunnen terugkrijgen. We zien dus dat dit een gebrek aan politieke moed is.”

“Wij hekelen het gebrek aan moed van de overheid. Met een beetje wil kunnen we de migratie in de hand houden. We zullen de pas in bezit nemen en ervoor zorgen dat geen illegale immigranten Frankrijk kunnen binnenkomen. We zullen de migranten uitleggen dat het niet menselijk is om hen te doen geloven dat het oversteken van de Middellandse Zee of het beklimmen van de besneeuwde pas niet gevaarlijk is; ze zullen Eldorado niet vinden, het is immoreel. Degenen die de kosten betalen zijn de Fransen,” legt Romain Espino, woordvoerder van de beweging, uit.

Een bewoner van de streek zegt: “Ik hou van mijn vallei, mijn stad, maar de situatie verslechtert… Dankzij mensen zoals jij kan het beter. Dus ik wilde u komen steunen. 95% van de mensen is het met mij eens.”

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Generatie Identitair verdedigt de Italiaans Franse grens omdat de Franse Collaborateurs-regering dat weigert

 1. Horatius // april 22, 2018 om 16:32 //

  Zo kan het dus ook: i.p.v. de Linkse activisten die zelfs zaken doen met de mensensmokkelaars die tienduizenden doden op hun geweten hebben zijn dit ware patriotten die opkomen voor zichzelf en hun nageslacht om zodoende een hoop ellende te voorkomen.

  De Franse regering die het blijkbaar te druk heeft met het populisme te bestrijden i.p.v. hun grenzen te bewaken staat dus mooi in zijn hemd.

  Het volk, intussen de hele zaak spuugzat, gaat nu zelf over tot actie en krijgt uiteraard steun van de lokale bevolking.

  Met het komende lenteoffensief voor de boeg staat geheel West-Europa voor een beslissende keuze: nu krachtdadig ingrijpen kan nog een burgeroorlog voorkomen. Niets doen en de zaak op zijn beloop laten zal onherroepelijk leiden tot een blijvende ontwrichting van onze samenleving.

  Gebrek aan politieke moed kan ook opgevat worden als een soort landverraad of verregaande incompetentie.

  Dit zal toch vroeg of laat bepaalde consequenties hebben voor een aantal nu verantwoordelijke politici en bestuurders.

  Like

 2. Was ik maar een Fransman ,nou ja dat is overdreven als Hollander zijnde maar zou persoonlijk wel die grens dicht willen timmeren,maar jezal het zien dan is er ineens wel Politie en noemen zij mij een terrorist of extreem rechts en ben ik staats gevaarlijk maar een inbreker laat je toch ook niet in je huis zelfs al is hij illegaal,geloof me hij komt er levend in maar gaat er dood uit.het is mijn huis en mijn land Rutte.

  Like

 3. De politiek die niets doet kan twee dingen betekenen ,of ze zijn te laks hebben de moed er niet voor en zullen er op afgerekend worden of ze zijn zich heel goed bewust wat ze aan het doen zijn doordat Europa het zo dicteerd ,ook voor dit zullen ze er op afgerekend worden .
  Hoe het ook is er is één gemeenschappelijke factor in dit verhaal,de politiekers dragen de verantwoordelijkheid annex schuld en zullen er op termijn op afgerekend worden.
  Er is slechts een verschil in de afrekening ,de ene is bloederiger dan de andere ,hopelijk hebben ze de brains om te zien wanneer ze eieren voor hun geld moeten kiezen,want met het wegkijk gedrag gaat het niet lang meer duren.
  Acties als deze zijn in principe hetzelfde als wat is gaande in de Dieselstraat alleen groter en met meer middelen ,maar niettemin twee gelijkaardige acties in de zelfde tijdsspanne ,met hetzelfde doel.

  Like

 4. Kijk nou, het kan dus wel degelijk, Goed zo, en nu overal in Europa Identitair. En marche.

  Like

 5. skeeter // april 22, 2018 om 18:28 //

  Ik zie geen wapentuig, dit stopt helemaal niets, gewoon aandacht trekkertje. De invasie parasieten lopen daar gewoon doorheen.

  Like

 6. Diep respect voor de Identitairen: ze doen het toch maar! Waar de overheid faalt zal de bevolking zelf in actie moeten komen en als je dat niet durft dan help je door te doneren!

  Like

 7. Als tegenactie zijn activisten van ‘Open Borders’ vandaag met een zwik migranten daar de grens overgestoken.

  Like

 8. Photos from today’s pro-migrant, anti-fascist demonstration on the Col de L’Échelle

  Like

 9. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s