Nieuw

Duitsland: Pakistaanse “vluchteling” verwoest kerk – staatsveiligheid onderzoekt

Marcuskirche, Chemnitz, screenshot YT

Chemnitz – Zoals de politie op zondag aankondigde, is het in de kerk gekomen tot een ernstige materiële schade. Een 24-jarige Pakistani was binnengevallen in de St. Marcuskerk aan de Pestalozzistraße op de Chemnitz Sonnenberg en verwoestte daar de kerk. De resulterende schade wordt geschat op minimaal 10.000 euro.

Een parochiaan zag de verwoesting op zaterdagochtend en waarschuwde de politie. Volgens ‘die Freie Presse’ werd de 24-jarige indringer in de kerk aangetroffen. De 24-jarige zou in het heiligdom en in de kelder van de kerk verschillende schade aan eigendommen hebben gepleegd. De schade wordt momenteel geschat op een bedrag van vijf cijfers.

Na een tijdelijke arrestatie werd de migratie oproerkraaier zaterdagnacht vrijgelaten uit politiehechtenis. De staatsveiligheid doet onderzoek op verdenking van het beschadigen van bezittingen en huisvredebreuk. Of het een “islamistische aanval” is – zoals Tag24 zegt ​​- of gewoon een van de duizenden “bedankverklaringen van de gasten van Angela Merkel aan de ontvangende bevolking” is niet duidelijk.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/04/22/fluechtling-verwuestet-kirche-staatsschutz-ermittelt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9553 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Duitsland: Pakistaanse “vluchteling” verwoest kerk – staatsveiligheid onderzoekt

  1. In Zwitserland ook raak:

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s