Nieuw

Drie Somalische kinderverkrachters veroordeeld tot jeugdzorg en worden niet uitgezet –  haar vagina scheurde na enige geslachtsgemeenschap

Zweden – De drie mannen die zijn veroordeeld voor kinderverkrachting, waarvan twee ook zijn veroordeeld voor kinderpornografie, waar Västmanlands Läns Tidning het als eerste over schreef, kan Nyheter Idag nu onthullen dat de drie veroordeelde daders Somaliërs met dubbele nationaliteit zijn, en daarom niet kunnen worden uitgezet na het uitzitten van hun straffen – in dit geval acht maanden gesloten jeugdzorg.

Door: Pelle Zackrisson – Vertaling: ‘Rommel’

De drie Somaliërs ontkenden tijdens de rechtszaak dat ze het 13-jarige meisje hadden verkracht, hoewel ze tijdens de ondervraging van de politie toegaven dat ze gemeenschap met haar hadden gehad. Tijdens het proces ontkende een van de veroordeelden dat hij seks met het meisje had en zei dat dit kwam omdat ze “dik en lelijk” was.

De verkrachting vond plaats in het ouderlijk huis van een van de drie mannen. Om de beurt hadden de Somaliërs seks met het meisje, filmden het allemaal en verspreidden de film onder vrienden. Het meisje heeft verteld hoe haar vagina scheurde na enige geslachtsgemeenschap. Niettemin bleven de Somaliërs haar verkrachtten.

In het vonnis is te lezen:

“Daarna voelde ze zich misbruikt; het was pas op het balkon dat ze echt begreep wat er was gebeurd en durfde te protesteren. Toen zij en (haar twee metgezellen) het appartement verlieten, moest ze overgegeven.”

Over de films die werden verspreid:

“Na het incident heeft ze begrepen dat er beelden en films zijn verspreid van wat zich heeft afgespeeld en is ze vaak door anderen aangesproken over de kwestie.”

In het vonnis staan ook delen met verklaringen van de moeder over hoe haar dochter voelde na de verkrachting.

“Haar dochter is blootgesteld aan verschillende aanvallen, zoals kwalijke geruchten verspreiding en beschuldigingen van het niet doen van een politieaangifte op de sociale media – al voordat de moeder haar dochter had verteld dat de gebeurtenis was gefilmd en op internet was verspreid. De dochter is ook op school en elders onderworpen geweest aan het roepen van scheldwoorden en gewelddadige aanvallen op haar. ’s Nachts worden er stenen tegen het huis van de familie gegooid.”

Twee van de drie Somaliërs waren eerder veroordeeld voor roofoverval, in september 2017. Ze werden toen, zoals nu, met  jeugdzorg gestraft.

Bron:

https://nyheteridag.se/tre-somalier-som-valdtog-13-arig-flicka-doms-till-ungdomsvard-och-slipper-utvisning-tva-tidigare-domda-for-ran/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s