Nieuw

De Democratic Party gaat de slavernij repareren – met gratis geld voor negers – van blanken

Volgens een rapportage van de Washington Free Beacon, gaat “Reparations” van de Democratic Party een belangrijk onderdeel vormen van haar programma voor 2022. “Reparations” houdt in dat alle negers in de Verenigde Staten gratis geld krijgen omdat hun voorouders slaven waren. Want als men niet genoeg stemmen kan winnen voor een verkiezingsoverwinning, kan men altijd nog proberen om ze te kopen.

“Reparations” is niet het enige gigantische gratis cadeau dat de Democraten in de koker hebben. De democraten-alliantie, die bestaat uit rijke organisaties zoals Planned Parenthood, Action Fund, Center for Popular Democracy en George Soros, wil ook aan alle inwoners van de V.S. gratis Medicare geven en gratis hoger onderwijs, dit alles werd onthuld  tijdens de laatste conferentie met de titel “Way to Win: 2022 Victory Party”.

“Het is 2022 en we vieren politieke overwinningen in het hele land. Medicare en Free College voor iedereen, en het volgende punt wat op de agenda staat is ‘Reparations'”.

Niemand zal ontkennen dat de slavernij een verschrikkelijk fenomeen was en een schending van de fundamentele mensenrechten. De discriminatie die daarop volgde was ook schandelijk. En waarschijnlijk zal iedereen het mee eens zijn dat slaveneigenaars en slavenhandelaren een schadevergoeding moeten betalen aan hen die slaven zijn geweest. Er is alleen een groot probleem, en dat probleem is natuurlijk dat alle slaven, slaveneigenaars en slavenhandelaren dood zijn. Het valt dus buiten ons vermogen om de daders te straffen en de slachtoffers te compenseren.

Maar het straffen van daders en het compenseren van slachtoffers is niet wat de bepleiters willen.

Ze willen dat de overheid de tegenwoordige negers gaan compenseren voor wat een zeer klein deel van onze voorouders hebben veroorzaakt. Maar er is nog een ander probleem – de overheid heeft geen eigen middelen. De enige manier voor de overheid om geld weg te geven, is door ze van een andere Amerikaan te confisqueren.

Welk moralistisch principe rechtvaardigt het feit dat men de hedendaagse blanken gaat straffen om de huidige negers te compenseren voor wat een blanke een neger lang geleden heeft aangedaan? En hoeveel neger moet je dan zijn? Is Obama ook gerechtigd, ondanks dat zijn moeder blank was?

Een groot deel, zo niet de meeste van de hedendaagse Amerikanen – of ze nou afkomstig zijn uit Europa, Azië, Latijns-Amerika of Afrika – zijn nog niet eens drie of vier of vier generaties Amerikaans staatsburger. Lang nadat de slavernij was opgehouden, arriveerden hun voorouders in de V.S. Is het dan eerlijk dat ze worden belast om negers te compenseren voor slavernij?

In 1956 vluchtten duizenden Hongaren van de wreedheid van de Sovjet-Unie om zich in de Verenigde Staten te vestigen. Zijn deze Hongaren en hun nakomelingen ook verplicht om te betalen?

Een ander feit dat ze liever willen vergeten is dat negers om dezelfde reden als blanken slaven hadden – die op boerderijen of plantages werkten. Hebben deze afstammelingen van deze zwarte slaveneigenaars recht op compensatie?

Een ander genegeerd feit van de tragische geschiedenis van de slavernij is dat slavernij al duizenden jaren overal ter wereld voorkomt. Pas in de achttiende eeuw werd het een morele kwestie.

Het discours over “Repair” is nieuw leven ingeblazen om tegenstrijdigheden te creëren en de Democraten te etaleren als goede mensen die om andere geven. Terwijl ze alleen maar naar stemmen vissen.

Bron:

http://dailycaller.com/2018/04/19/democrats-reparations-2022/

http://freebeacon.com/politics/revealed-dream-democrat-agenda-includes-reparations/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on De Democratic Party gaat de slavernij repareren – met gratis geld voor negers – van blanken

 1. Die afro-amerikanen zouden blij moeten zijn dat ze gratis de zee zijn overgezet. In Amerika zijn ze een stuk beter af dan in Afrika. Tijd dat ze eens wat dankbaarheid tonen !

  Like

 2. Gaan we weer.
  Witte slaven handel is fout.
  Zwarte slavenhandel is ok.
  Het waren zwarte koningen die de slavenhandel zijn begonnen.
  De zwarte koningen wilden van hun criminele onderdanen af en kregen daar nog geld voor ook.
  Jaren later gingen de blanken de slavenhandel doen zonder de zwarten, en dat is fout.

  Ook heden ten dage interesseert het een zwarte afrikaan het helemaal geen eene zak als zijn landgenoot op de Middenlandsezee verzuipt of slaaf wordt.

  Like

 3. skeeter // april 23, 2018 om 02:01 //

  Fub, je denkt toch niet dat ze dat ooit zullen doen? BLDM

  Like

 4. Kraftavilqa // april 23, 2018 om 09:24 //

  De democratic party weet men nu nog niet dat juist die partij zich altijd tot het uiterste heeft ingezet voor het behoud van de slavernij. Thanks doen de democRATS zich voor als benevolente good guys maar vergeet niet dat zij reageerden opabolition met de oprichting van de KKK hetgeen men natuurlijk de republicans in de schoenen tracht te schuiven, zulk tuig is ’t wel die Democratic Party.

  Like

 5. Dat ze het geld van soros hiervoor confisqueren, dan is iedereen gelukkig….

  Like

 6. templars2017 // april 23, 2018 om 12:17 //

  Ga het geld maar halen bij de lui die de slavenhandel hebben uitgevonden en gecomercialiseerd ,de arabieren………….

  Like

 7. ieznogoedh // april 23, 2018 om 12:36 //

  Ze willen dat de overheid de tegenwoordige negers gaan compenseren voor wat een zeer klein deel van onze voorouders hebben veroorzaakt.

  Goed plan. EErst registreren wie er gecompenseerd wil worden voor het aangedane leed van onvrijwillig naar de overkant van de aceaan transporteren.
  Dan een groot schip huren en onder afgifte van paspoort en andere identitetisbewijzen inschepen en aan de andere kant van diezelfde oceaan weer ontschepen.
  Ik zou zeggen dat daarmee het onvrijwillige transport is teniet gedaan.
  Win win, want iedereen blij.

  Like

 8. “en dat probleem is natuurlijk dat alle slaven, slaveneigenaars en slavenhandelaren dood zijn”

  Er leven op dit moment meer mensen in slavernij dan ooit tevoren maar daar hoor je ze niet over terwijl dat nu speelt en er daadwerkelijk wat aan gedaan kan worden, de trans-atlantische slavernij is verleden tijd.

  Heeft iemand er weleens bij stilgestaan dat de huidige “vluchtelingen” crisis later in de geschiedenisboekjes kan komen te staan als de trans-mediterrane slavernij?!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s