Nieuw

Christelijke vrouw sloeg huwelijksaanzoek van moslim af – werd in de hens gestoken

Een christelijke vrouw genaamd Asma werd ernstig verbrand door haar islamitische aanbidder in Pakistan, volgens de krant Pakistan Today. De gebeurtenis vond plaats op 17 april in Lahore.

De huwelijkskandidaat, Rizwan Gujjar, had al lange tijd zonder succes geprobeerd de vrouw tot de islam te laten bekeren en met hem te trouwen. Uiteindelijk koos hij ervoor om benzine over haar te gieten en aan te steken.

De 25-jarige vrouw werkte als verzorgster bij een man genaamd Saeeduz Zaaman, in het noordoosten van Pakistan. Op een gegeven moment, toen de vrouw op haar werk was en de toegangsdeur opendeed, stond haar huwelijkskandidaat daar en voerde zijn afschuwelijke daad uit.

Haar vader, die op dat moment op haar werkplek op bezoek was, zegt dat hij een verschrikkelijk geschreeuw hoorde. Toen hij ging kijken wat er aan de hand was, zag hij zijn dochter in de brand staan ​​en de verdachte, Rizwan Gujjar, rende weg van de plek.

Asma’s lichaam en gezicht zijn onderhevig aan derdegraads brandwonden. De lokale politie heeft de verdachte gearresteerd en dader zou ook zijn misdaad aan de politie hebben bekend.

Bron:

https://www.pakistantoday.com.pk/2018/04/21/christian-girl-set-alight-for-turning-down-muslim-mans-marriage-proposal/

https://samnytt.se/kristen-kvinna-nekade-muslimsk-friare-brandes/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7197 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Christelijke vrouw sloeg huwelijksaanzoek van moslim af – werd in de hens gestoken

 1. Duchesne // april 23, 2018 om 20:13 //

  Je hoort nooit hoe het leven voor dirt soort slachtoffers verder gaat, maar ik vermoed dat het echte lijden pas begint na het “genezen”.

  Geweldig he, dat Islam “geloof” en die multi culti tradities…

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // april 24, 2018 om 21:00 //

  In dat andere deel van Pakistan, wat nu Bangladesh heet, is het ook zo erg tegen de boeddhisten, hindoes en christenen die daar in Chittagong naast Burma leven. Die worden door moslims met hulp van de Bengaalse moslim soldaten verkracht en vervolgd, al vele decennia:
  https://www.survivalinternational.org/news/11929

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s