Nieuw

Berlijn: ‘het eigendom’ wilde een scheiding – Ahmet steekt zijn vrouw neer: “Ik snij je hersenen uit”.

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

Het was een moord met een aankondiging. Volgens berichten in de Poolse media zou Ahmet T., afkomstig uit “Palestina”, de moeder van zijn vier kinderen, herhaaldelijk met geweld hebben gedreigd. Ten slotte zou hij op vrijdag omstreeks 16.00 uur hebben aangekondigd haar hersenen er uit te snijden met een mes in zijn hand. Toen de politie arriveerde was hij voorlopig gevlucht. Uren later, rond 20.30 uur, belden de bewoners de politie opnieuw.

Toen de officieren aankwamen bij het appartement in Fehmarner Straße in Berlin Bruding, vonden ze de 32-jarige levenloze vrouw met gapende steekwonden. Ahmet T. (39) nog ter plaatse kon worden gearresteerd. De vier kinderen van het paar, van twee tot elf jaar oud, moesten de brute moord op hun moeder meemaken, ze zitten nu in de jeugdzorg. De oudste dochter had wanhopig geprobeerd het leven van haar moeder te redden – tevergeefs, zelfs de paramedici konden haar niet meer helpen. Patrycja, een inwoner van Polen die zich bekeerde tot de islam, stierf ter plaatse.

Het motief, zoals zo vaak: jaloezie. De 32-jarige wilde scheiden. Een buurvrouw meldde dat de politie de hele tijd voor huiselijk geweld moest komen, Ahmet had vaak gedreigd haar te doden en de politie had de gewelddadige man al lang mee moeten nemen vanwege de kinderen. Het was een moord met een aankondiging die voorkomen had kunnen worden.

Nu is Ahmet eindelijk gearresteerd. Vier kinderen zijn getraumatiseerd en hebben geen moeder. En weer staan bloemen en kaarsen voor een deur, waarachter een “Ahmet” heeft gewoond – een geïsoleerd geval.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/04/ahmet-sticht-ehefrau-ab-ich-schneide-dir-das-hirn-raus/

Ahmed T. erstach Frau vor Kindern und wollte ihr das “Hirn rausschneiden“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9554 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Berlijn: ‘het eigendom’ wilde een scheiding – Ahmet steekt zijn vrouw neer: “Ik snij je hersenen uit”.

 1. skeeter // april 22, 2018 om 22:11 //

  Weer een bekeerder, wil niet grof doen maar zoiets als “eigen schuld…………….”
  Komt ook in aanmerking voor “darwin award”

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // april 23, 2018 om 00:43 //

  Stom wijf een schande voor Polen geen medelijden mee .
  Voor de kinderen is het verschrikkelijk die kunnen er niets aan doen.

  Liked by 1 persoon

 3. Tjah twee geloven op een kussen daar slaapt de duivel tussen .

  Like

 4. Kraftavilqa // april 23, 2018 om 09:03 //

  Dit is niet nieuw, dit is hoe het vrouwen vergaat die in de klauwen van mohammedanen vallen. Desondanks zijn er steeds opnieuw van die stomme wijven die denken dat ’t Hun niet overkomt misschien komt dat doordat ze zich veilig voelen binnen de westerse feministische cultuur maar ze beseffen niet dat dat feminisme alleen beschermt tegen westerse mannen niet tegen exotische zwartkoppen. Daar ligt nog veel opvoedwerk voor het feminisme maar dan moet het feminisme eerst de eigen fouten erkennen en aangezien feminisme een door en door links instituut is zal dat niet snel gebeuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s