Nieuw

Zuid-Afrika staat in de fik

Nadat de regering besloten heeft dat land van blanken onteigend mag worden zonder vorm van compensatie, lijkt de zwarte bevolking dit op te vatten als dat het tijd is om nu helemaal los te gaan.

Op blank en zwart, en op alles wat los en vast zit.

“They are acting on radical populist statements made by ANC and EFF politicians who play on people’s basic needs to score cheap points in the runup to the 2019 elections,” says Van Niekerk.

“Huizen worden geplunderd, mensen worden vermoord. De situatie loopt helemaal uit de hand. Ook de politie is niet in staat om alles tegen te gaan vanwege te weinig mankracht. Met name boeren in Zuid Afrika zijn het slachtoffer van overvallen, verkrachting, marteling en moordaanslagen”, schrijft NieuwsFrequent.

Plunderingen en brandstichtingen, het geweld heeft zich inmiddels al over 15 steden verspreidt.

Zie ook:

Blanke Zuid-Afrikanen worden geconfronteerd met genocide: “We snijden de keel van witheid door”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.046 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9554 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Zuid-Afrika staat in de fik

 1. Fransdo // april 21, 2018 om 17:31 //

  Ik heb Wilders wel eens met Mandela vergeleken. Die streed ook voor onafhankelijkheid en oneigenlijke bezetting door lieden van een land wat ook niet van hen is. Ik praat absoluut niet goed wat er nu gebeurt maar de zwarte bevolking heeft enorm geleden hier en nemen nu wraak en als wij de Zuid-afrikaanse geschiedenis volgen dan wacht ons hier een zelfde toekomst.

  Like

 2. Henk der Niederlander // april 21, 2018 om 19:00 //

  Is dat zo Fransdo.
  Welke zuid Afrikanen hebben zo geleden onder de apartheid.
  Toch alleen die zuid afrikanen die van andere landen kwamen om te profiteren wat de blanken opbouwden, wat bij afrikanen in de genen zit trouwens.
  De Marxcistische ANC heeft er vervolgens een politiek item van gemaakt wat met liefde en plezier werd over genomen door de linxen in het westen.
  Zoals jij steld denk je waarschijnlijk dat het nou goed gaat k9men met SA maar Ik kan je garanderen dat het land binnen vijf jaar bankroet is.
  Ik hoop in ieder geval dat Australie de Zuid Afrikaanse boeren gaat opvangen zodat het shithole Zuid Afrika gewoon helemaal vrijwillig naar de kloten kan gaan en zich binnen enkele jaren met trots Zimbabwe 2.0 mag noemen.

  Liked by 2 people

 3. skeeter // april 21, 2018 om 19:15 //

  Fransdo, domme vergelijking met wilders excuses maken voor dat smerige rot volk van mandela Het overgrote deel van de zwarten daar zijn allemaal invasiers en hebben recht op niets.

  Liked by 2 people

 4. templars2017 // april 21, 2018 om 22:07 //

  Het is een typisch Afrikaans probleem ,zolang er blanken waren hadden ze het beter ,er was ontwikkeling ,scholen ,functionerende hospitaals ,regel en wet er was orde ,doch hun stammencultuur ging er niet mee akkoord.
  Ze zagen dat de blanken het land naar hun hand zetten en hadden niet het besef noch het inzicht dat zij er op termijn konden van genieten en een betere levenstandaart opbouwen.
  Het besef dat ze in volle ontwikkeling waren en dat de vruchten ervan ook in hun voordeel konden werken ,als ze het een kans hadden gegeven, kwam er niet ,het is eigen aan de stammencultuur dat een ontwikkeling die niet op hun niveau is afgesteld geen doorgang kan hebben.
  In plaats van het samen op te lossen zijn ze verblind door hun eigen frustraties gaan opstandig worden tegen de “kolonisator” alles was goed om het zelfbesturingsrecht te forceren.
  Dit was echter iets dat niet zonder prijs kwam ,ze misten de vaardigheden om na de bloedbaden die zijn aangericht tegen de “meesters” hun landen recht op te houden.
  Van de orde bleef na korte tijd niets meer over en de infrastructuur hebben ze verwaarloosd door gebrek aan inzicht en inzet.
  Nu zijn de Afrikaanse landen die in het verleden een bloei kenden vervallen tot schimmen van wat ze waren en woeden de stammenoorlogen nog altijd in dezelfde hevigheid als voorheen.
  De redding wordt nu gezocht bij …..de blanken en het westen wat ze voorheen zo verfoeiden en bloederig hebben verdreven uit hun landen.
  Zuid Afrika is één van de laatste zo niet het laatste bastion waar de genocide tegen de “blanke overheerser ” in alle hevigheid woedt……………

  Like

 5. antiislamnu // april 21, 2018 om 22:51 //

  Intelligentie nivo is niet al te hoog daar geef de blanke maar de schuld van de orde en gezag dat er was .
  Vooral de blanke boeren in Zuid-Afrika zijn nu de klos maar daar wil de E.u en de Verenigde naties niets van horen.
  Als er dadelijk geen vreten meer is omdat ze de boerderijen verbranden en de blanke vermoorden dan moeten wij die zielige negertjes zeker weer asiel geven ze komen nu al met boten vol naar Europa.
  Dan moeten de blanken ze weer helpen

  Like

 6. Die zwarten geven de blanken overal de schuld van, maar het feit blijft dat toen de blanken alles in handen hadden ze allemaal te vreten hadden, en nu is het een zielig derde rangs land geworden met rovende en moordende zwarten, die te lui en te dom zijn om wat anders te doen!
  Wat heeft pruiknbuik ss hier over te zeggen,die zal dit wel allemaal normaal vinden dat haatkreng!

  Like

 7. Vroeger mochten zwarten niet op een bankje zitten en hadden ze een eigen bus. Maar ze hadden allemaal te eten, huisje, school voor de kinderen, kleren enz.
  Nu mogen ze ook op een bankje zitten en alle bussen nemen, maar genoeg eten is er niet fatsoenlijke kleding ook al niet en dan ook de laatste boeren vermoorden of verjagen. Lekker slim volk. En het drinkwater in Kaapstad is ook al bijna op. Halen we toch heerlijke wijn uit Europa of Zuid-Amerika.

  Like

 8. Fransdo // april 26, 2018 om 21:22 //

  Dus als ik jullie zo hoor en begrijp was de Apartheid eigenlijk een perfect systeem.

  Like

 9. skeeter // april 26, 2018 om 22:12 //

  Fransdo, heeft niks met perfect te maken maar meer met zelfbehoudt. Je gaat het nut er nog zeer binnekort van inzien wanneer jij een ziekte oploopt van een asiel parasiet via bijvoorbeeld een publiek toilet.

  Like

 10. Fransdo // april 27, 2018 om 10:30 //

  Skeeter, oh maar laat ik daar helder in zijn. Ik ben totaal niet blij met al die so called ‘vluchtelingen’ hier in Nederland en in Europa maar dat heeft niet zo veel met ZUID-Afrika of de apartheid te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s