Nieuw

‘White men you must die’ say South African blacks at Overvaal school

After losing a court case against a school over language, a provincial education department whipped up racial hatred against white pupils, their parents and teachers.

A video that has gone viral shows members of a black South African student organisation calling for genocide against all white men in South Africa. The incident happened during a protest by COSAS (Congress of South African Students) against the language policy of a high school in Vereeniging, a city south of Johannesburg. COSAS and the radical Afro-Marxist party, the EFF (Economic Freedom Fighters), are opposed to children at the school being taught in their mother tongue, which is Afrikaans. Although there are two English schools in the vicinity, radical black groups insist that the school should not be allowed to use Afrikaans which, although standardised in South Africa, is a language originating in Northern Europe and therefore “inherently racist”.

Free West Media >>

Doe mee met 937 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8488 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on ‘White men you must die’ say South African blacks at Overvaal school

  1. skeeter // april 21, 2018 om 20:18 //

    Alles wat de blanken hebben opgebouwd de fik in en de blanke bevolking eruit. En dan ook geen ene rot cent ontwikkelings hulp. 10 jaar en het land zal compleet naar de kloten geholpen zijn.

    Liked by 1 persoon

  2. Het is hoog tijd om alle zwarten en ook moslims hun slachtofferrol af te nemen waar ze heerlijk mee kunnen schermen om hun eigen racisme en fascisme af te dekken. Dit moet zelfs wereldwijd gebeuren, een soort revolutie! Geen ontwikkelingshulp meer, geen asiel meer en geen enge linkse marxisten die hier ook een bestaansrecht aan ontlenen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s