Nieuw

Identitair Verzet kraakt woning in de Rudolf Dieselstraat – links antwoordt met geweld: vuurwerkbommen en bestorming

Rudolf Dieselstraat in betere tijden, streetview

De uitgeprocedeerd asielzoekers van We Are Here hebben nieuwe buren. De extreem-nationalistische actiegroep Identitair Verzet heeft naar eigen zeggen ook een pand gekraakt in de Rudolf Dieselstraat.

De extreemrechtse activisten lieten zich vanochtend met vlaggen en een spandoek zien in een woning in de wijk. ‘Wij praten niet, wij doen. Sinds deze morgen hebben wij een pand in gebruik genomen in de Rudolf Dieselstraat. Wat illegalen mogen, mogen wij ook natuurlijk’, melden ze in een persbericht. ‘Wij zullen deze woning  gebruiken om activiteiten te organiseren in en voor de wijk. Een cultureel centrum voor alle Nederlandse ingezetenen.’

AT5 >>

Volgens totaalwappie Tim Engelbert van De Dagelijkse Standaard zijn het extreem-rechtse nazi-krakers.

Tegenstanders van de extreemrechtse actiegroep Identitair Verzet, die in een woning in de Rudolf Dieselstraat in de Watergraafsmeer zit, hebben de ruiten van het huis ingegooid.

Dat bevestigt een woordvoerder van de politie na berichten van getuigen aan AT5. Op beelden is het ingooien van de ruiten te horen. Ook is te zien dat er vuurwerk is afgestoken. De actievoerders worden door mensen op straat uitgemaakt voor ‘nazi’s’.

AT5 >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

19 Comments on Identitair Verzet kraakt woning in de Rudolf Dieselstraat – links antwoordt met geweld: vuurwerkbommen en bestorming

 1. JackvanderVeen // april 21, 2018 om 18:19 //

  Nazi’s, enige verwarring over wie die eer ten deel valt.
  Ik zeg: de lynxen.

  Like

 2. Henk der Niederlander // april 21, 2018 om 18:43 //

  Ik vind het trouwens wel een strakke actie van de Identairen.
  De weledele heer burgemeester is nou in een moeilijke spagaat terecht gekomen.

  Like

 3. Henk der Niederlander // april 21, 2018 om 18:44 //

  Huh identitairen dus

  Like

 4. Als bij die illegalen vuurwerkbommen naar binnen gegooid waren dan was de wereld te klein, maar nu..

  Zelfs mensen die van de andere kant van de wereld komen en hier illegaal verblijven zijn voor onze overheid meer waard dan autochtonen wiens genen al eeuwen op dit stukje aarde bevindt en meegewerkt hebben aan een land waar mensen van over de hele wereld naartoe willen komen, en worden nu uitgekotst als rotte vis. Hier zijn geen woorden meer voor…. dit gaat zelfs veel verder dan hoogverraad, ik kan in de hele geschiedenis van mensheid niet een soortgelijke situatie, dit is gewoon te absurd en te ziek voor woorden. Een volk wordt door z’n eigen gekozen volksvertegenwoordigers verraden en uitgespuugd ter eer en glorie van ieder ander volk zolang het maar niet het autochtone is.

  Liked by 3 people

 5. Sorry voor de fouten maar af en toe begin ik te stuiteren, gelukkig weet ik me nog wel in te houden want….

  Liked by 1 persoon

 6. Dom volk.

  NSDAP= nationaal socialistische arbeiders partij.

  Nazi =

  Nationaal: wordt bij links niet gebruikt.

  Sociaal: Voor wie sociaal? Nietszeggende term.

  En arbeiders partij = 100 % pvda

  Nazi’s hebben nog meer met het communisme te maken dan met rechts.

  De Mandela’s waren ook communistische terroristen.

  Like

 7. antiislamnu // april 21, 2018 om 21:56 //

  Super actie geweldig gedaan hoop ook dat door deze geniale actie bij meer Nederlanders de ogen open gaan.
  En die linkse rakkers schieten zich zelf in de voet met al die agressieve geweldsuitbarstingen nu kan heel Nederland zien wat voor proleete tuig het werkelijk is met hun zogenaamde love en peas regenboog en transgender vegetarische shit .
  Identitair verzet bedank voor het opkomen voor Nederland respect

  Like

 8. Inmiddels wordt overal de term ‘rechts extremistisch’ bijgesleept waar het de links extremistische agenda in de weg staat.

  Iedereen die Nederland wil behouden,…aansluiten bij IV zou ik zeggen.
  1 van de eerste opdrachten zou zijn, dat afa rattentuig op te sporen, te elimineren en drie meter onder de grond te werken. Dit gajes kennen we nl al vanuit WOII. Waren toen overigens beter gekleed in hun bruine pakjes.

  De laatste jaren is meer duidelijk geworden dat de NL politiek -met name- ter linker zijde dit genetisch afval als verlengstuk gebruikt voor de uitwerking van de eigen perverse agenda.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // april 22, 2018 om 00:14 //

  Het eerste dat door mij heenging toen ik deze berichten las was; wat jammer dat Identitair Verzet niet beter voorbereid was op een eventuele aanval maar bij nader inzien is het maar goed dat ze niks teruggedaan hebben want dan was het bericht geheid andersom in de media gekomen. Nu is het Linkse schuim ontmaskerd.
  Toen liet ik mijn gedachten nog even verder dwalen.
  Was het niet zo dat de politie had gezegd intensiever in de wijk aanwezig te zullen zijn ?
  Waar waren zij dan of hadden ze net lunchpauze ?

  Like

 10. Agent Provocateur

  Like

 11. trebor2110 // april 22, 2018 om 11:21 //

  En achteraf bleek het huis helemaal niet gekraakt te zijn maar woonde er een antikraker die IDverzet had uitgenodigd .

  Liked by 1 persoon

 12. Horatius // april 22, 2018 om 11:48 //

  Dit zijn de allereerste oprispingen van een breed georganiseerd verzet tegen de Islamisering en de massa-immigratie in ons land.

  Als er een bepaalde limiet wordt overschreden – en dat is hier overduidelijk het geval – komt het gewone volk in actie.

  Uitgeprocedeerde asielzoekers die zich met het air van een bezettingsmacht menen zich van alles te kunnen veroorloven en daarbij gesteund worden door eigentijdse NSB’ers worden vroeg of laat geconfronteerd met een oprecht geuite volkswoede.

  Het is hierbij echter van essentieel belang de zaak slim aan te pakken en het excessieve geweld over te laten aan de Linkse activisten en uiteraard de bezettingstroepen.
  De rol van de politie is overduidelijk: niet ingrijpen om verdere escalatie te voorkomen op aanwijzing van een burgemeester die totaal de weg kwijt is en met deze situatie hopeloos in de maag zit.

  Vergeleken met hem was zelfs zijn voorganger nog een autoriteit die op bepaalde momenten wel wist in te grijpen en ieder geval de schijn wist op te houden dat hij de baas was in Amsterdam. Een beter brevet van totaal onvermogen kan men de huidige burgemeester dus niet verschaffen!

  In Linkse kringen is het al decennialang heel gebruikelijk iedereen die bezwaren maakt tegen verloedering, verpaupering, Islamisering en het verliezen van onze nationale identiteit te bestempelen als zijnde extreemrechts.
  De staatsomroep en de overige media nemen dit klakkeloos over en de diverse talkshows doen de rest.

  Maar intussen worden ons via de sociale media de beelden getoond die de realiteit laten zien en die op zijn zachts gezegd weinig opwekkend zijn maar aan de andere kant toch ook enigszins hoopgevend. Staan we aan de vooravond van een breed maatschappelijk verzet tegen de religieuze baardmannen, bronstige Afrikanen, economische profiteurs en andere avonturiers en criminelen?

  Ook vanuit het buitenland bereiken ons berichten dat tegenstanders van de mosliminvasie zich nu in internationaal georganiseerd verband ze willen tegenhouden en het schijnt nog te werken ook.

  Er zijn maar weinig volkeren op deze wereld, misschien met uitzondering van de Zweden, die al bij voorbaat bereid zijn het hoofd op het hakblok te leggen. Dus het Recht op Zelfbeschikking is een volkomen legale reden om de strijd aan te gaan tegen individuen die hier de samenleving bewust komen ontwrichten en zelfs op termijn een Islamitisch Kalifaat willen stichten.

  Het gaat hier om onze normen en waarden en die zijn het waard om voor te strijden op alle mogelijke manieren.

  Op de politiek hoeven we niet meer te rekenen. Of die zijn de oorzaak van deze mistoestanden of hebben de zaak in het verleden niet voldoende slim aangepakt en zich buiten het machtssysteem geplaatst door het ventileren van goedkope oneliners waarvan het effect op de langere termijn totaal niets opleverde.

  Het woord en de daadwerkelijke actie is nu aan het gewone volk, vaak de zwijgende meerderheid genoemd. En dat zal uiteindelijk veel meer effect gaan sorteren dan bepaalde politieke partijen die ons al jarenlang veel beloven maar door het spel te spelen op het niveau van de dorpspolitiek zichzelf volkomen buitenspel hebben gezet.

  Liked by 2 people

 13. Hein // april 21, 2018 om 20:36

  Het socialisme heeft absoluut niets te maken met sociaal doen en zijn. Een maatschappijvorm gebaseerd op gelijkheid, sociale rechtvaardigheid en solidariteit, elke reguliere politieke partij heeft een of meerdere van deze eigenschappen in haar portefeuille, of althans proclameren de partijen dat uit te dragen, in de praktijk ziet men er steeds minder van terug. Het lijkt er veel op dat de asielparasieten wel allemaal in de watten worden gelegd met de eigenschappen van het socialisme door de reguliere politiek.

  Like

 14. Duchesne // april 22, 2018 om 12:12 //

  Het is overduidelijk dat geweld door links tegen anders denkenden legaal is in Nederland en in Amsterdam in het bijzonder. Links geniet de onofficieele titel van overheids aangestuurde politieke knokploeg met leiding in betaald dienstverband.
  Behalve Paul Kraaier zijn er meer Antifa lieden die gewoon voor de overheid werken.

  Het principe van gelijkheid voor alke burgers volgens de grondwet wet is daarmee losgelaten.
  Het parlement heeft niets gedaan om dit te stoppen.
  We zijn officieel een dictatuur.

  …en u als burger bent officieel vrijwild, en strafbaar als u zichzelf of uw famillie beschermen wilt. Vroeger was dat de rechtspositie van slaven, het verbod tot zelfbescherming.

  Het schijnt dat de opvang “gelegenheden” voor anders denkende burgers en bijbehorende lijsten met namen en adressen al gebruiks klaar worden gemaakt, incluis “verhoor faciliteiten”.

  Ze zijn bij de EU bijna klaar met alle voorbereidingen, zodra de sociale platformen onder controle zijn word iedere vormmvan oppositie strafbaar gesteld en aangepakt. Het is voor de vorm dat eerst de wetten moeten worden uitgelijnd,, zodat het excuus dat alles volgens de regels is interne weerstand kan laten zwijgen.
  Als er nog verkiezingen komen in de toekomst is het om als loterij te dienen voor wie aan de trog mag meevreten. Niets democratisch systeem, het is een hele grote zwendel.

  Liked by 1 persoon

 15. Esperanza // april 22, 2018 om 13:12 //

  De kassa rinkelt.

  Like

 16. Waar was de Amsterdamse politie op het moment dat die perverse extreemlinkse meute de aanval op dat huis opende ? De politie had dit makkelijk kunnen voorkomen.
  Het kan dan ook niet anders, of de regie in deze komt van hogerhand. Deze regie is erop gericht om het de krakers zo veel mogelijk naar de zin te maken en elke tegenstand te ontmoedigen.

  Liked by 1 persoon

 17. “De politie had dit makkelijk kunnen voorkomen.”

  Ik krijg het idee dat die antifa fascisten daadwerkelijk door de gevestigde orde als stormtroepen gebruikt worden om hun problemen op te lossen want door de ludieke kraakactie van IV (wat achteraf niet eens een kraakactie bleek) werd van aartsen mooi in z’n hypocriete hempie gezet waar hij zonder spagaat niet uit zou komen, behalve wanneer het probleem voor ‘m opgelost wordt.

  Fascistische tijden herleven en ze doen steeds minder hun best het te verdoezelen, voordat we het weten is dat de modus operandi. Laten we hopen dat het tij nog op tijd gekeerd kan worden want het begint steeds enger te worden.

  Like

 18. Duchesne // april 22, 2018 om 18:51 //

  Antifa word aangestuurd laan, de door staatsveiligheid en lokaal door PVDA en GL burgermeesters. Dat zagje openlijk bij Van der Laan, de schaamte voorbij en openlijk terruer verdedigen en niet vervolgen, zelfs opsporing stopzetten. Is de figuur met de fietstassen en de “bom” erin die de Pegida demonstratie in Amsterdam verstoorde ooit gevonden…of was het een agent die in opdracht van Van der Laan de boel vroegtijdig aborteerde?
  Enkel die gedachte alleen zegt hoeveel vertouwen er nog is in overheid en bestuur….en ik ben niet de enige die nul vertrouwen meer heeft….ik heb het al meegemaakt, de smeerlapperij van politici en politie en het totaal rechtenloos worden gezet doorgenoemde figuren, compleet met Marrekanen intimidatie tot op de kraamafdeling.

  Van mij mag het snel bijltjesdag worden, niks meer te verliezen behalve zelfrespect, en sterven doen we volgens oude traditie met zwaard in de hand en tot de enkels in het bloed van verraders, toch?

  Antifa is de SA van Groen Links en de PVDA, met de zegen van de VVD en het CDA, en op aanwijzing van “staatsveiligheid”, al jaren.

  Democratie en wederzijds respect heeft door deze lieden nooit een kans gehad. We hadden beter Adolf en opvolgers gehad, wat we nu hebben heeft letterlijk geen benul van respect of eer.
  Niks, nul en zero, het zijn gedrochten die zichzelf mens durven noemen en anderen hun achterlijkheid opdringen. In de takken van de bomen, tot ze doorbuigen.

  Like

 19. Dit is het begin, rechts heeft een veel groter draagvlak onderde bevolking en dat is maar goed ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s