Nieuw

Duindorp in opstand tegen de multicul

Duindorp, streetview

Buurtbewoners Duindorp hakken ramen van Marina in met bijl

Het is in de Haagse wijk Duindorp weer volledig mis met ernstige agressie en vernielingen tegen allochtone mede-bewoners. Op de ramen van Marina, die van Surinaamse afkomst is, is met een bijl ingehakt door buurtbewoners en ook haar auto is vernield.

Zij was afgelopen winter al eens slachtoffer van vernielingen en bedreiging in de buurt, vermoedelijk omdat ze toen een Zwarte Pieten-tweet van de gemeente had geretweet.

AD >>

‘Eerder deze maand was een Marokkaanse familie in de wijk het slachtoffer van buurtbewoners’, schrijft het AD.

Slachtoffer ?

Vijandigheid werkt:

De Partij van de Eenheid pleit vervolgens in de beste islamitische traditie voor etnische zuivering van Duindorp.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Duindorp in opstand tegen de multicul

 1. JackvanderVeen // april 21, 2018 om 18:25 //

  Alle Marokkanen gedwongen(terug) naar Afrika.
  De enkele uitzondering daargelaten. Die mag vrijwillig vertrekken.
  Uiteraard geldt deze regel niet alleen voor Marokkanen, want ik wil niet aan racisme doen, maar voor ALLE Afrikanen.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // april 21, 2018 om 22:15 //

  Islam is kanker dus opkankeren ze kwamen ff provoceren en nu hebben de bewoners het weer gedaan?
  Ik liep laats met mijn gezin en een ander gezin over de Haagse markt 7 blanke nederlanders bij elkaar nou we werden gewoon na gekeken zoveel Nederland bij elkaar hadden ze daar lang niet gezien dus oprotten met je geloof van de pedofiel en multicultie shit.

  Like

 3. Wanneer bijvoorbeeld Molukkers in opstand komen tegen niet Molukkers die per ongeluk(!) in hun wijk geplaatst zijn dan worden er verontschuldigingen aangeboden door de gemeente en worden de nieuwe niet Molukse bewoners geherhuisvest want Molukkers zouden recht hebben op hun eigen wijk. Maar autochtone Nederlanders die recht hebben op hun eigen wijk in Nederland? Whoehaha…. tuurlijk niet, we leven niet in Nederland gekkie..

  Like

 4. templars2017 // april 22, 2018 om 15:23 //

  Als het werkelijk zo is dat er zaken geregeld worden die elke oppositie onmogelijk gaan maken zoals je stelt Duchesne dat is dat het recept voor opstand ,niet?
  Als de gewone burgers een slavenstatuut krijgen ,voor zover het al niet zo is dan is er geen weg meer terug.
  Het is wel een opmerkelijkheid dat er verzet groeit ,dat wil zeggen dat er een grens van tolerantie is overschreden .
  Het is inderdaad zo dat hadden de identitair verzet hetzelfde gedaan naar asielcriminelen en hun antifa aanhang dan was het op een oorlog uitgedraaid ,het is een goed iets dat de gasten van IV niets hebben teruggedaan ondanks het feit dat er twee gewonden zijn gevallen .
  Het is in feite de tactiek van antifa gebruiken tegen henzelf ,normaal gaan de linksen het slachtoffer spelen nu zijn ze het die slachtoffers maken.
  Het was al lang overtijd dat ze eens duchtig aan de kaak moesten gesteld worden.
  Het is ook duidelijk dat ze geen inmenging van IV dulden op de plaatsen waar ze hun donkere activiteiten uitvoeren en plannen.
  In ieder geval is het het klaar dat er wel dingen aan het bewegen zijn , hetgeen nodig is ligt in het feit dat de versnippering van verschillende groeperingen nog moet verdwijnen ,elk alleen is niet krachtig genoeg en zal de kop ingedrukt worden .
  Maar als de bewustwording groot genoeg is dan kan alles gebeuren..
  Politiek kan deze situatie niet meer opgelost raken ,woorden gaan het niet meer oplossen, we weten allemaal wat dat inhoud………
  Zolang er niets ondernomen wordt dan zal deze situatie blijven zweren……

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // april 22, 2018 om 17:42 //

  Nee Templar hier moet ik je toch even corrigeren, Duindorp is gewoon een van de oudere delen van Scheveningen, zelfs Hagenaars/Hagenezen moeten daar op hun tellen passen, ze hebben ook geen moslimhaat zoals de Partij voor de Eenheid stelt, ze zijn gewoon tegen alles en iedereen die geen Scheveninger is. De wijk is zolang ik me kan herinneren berucht en vele jaren hebben ze de komst van allochtonen tegen weten te houden en dat ging er vaker niet zachtjes aan toe.
  Een kennis van mij is daar in 2000 in een nieuwbouw appartement gaan wonen, haar man was Scheveninger van geboorte en sprak ook het dialect, kort daarvoor was al een Marokkaans stel met de staart op de hielen vertrokken, die waren bij wijze van spreken hun leven niet zeker. Als je door de buurt rijd moet je ook niet gek opkijken als er ergens een Scheveningse vlag uithangt (met drie haringen).
  Het gaat te ver om het allemaal tokkies te noemen maar ze stammen wel allemaal af van de vissers uit het oude Scheveningen en ze vormen een behoorlijk hechte groep. En geloof mij, daar wil je geen ruzie mee krijgen !!

  Like

 6. Duindorp moet op de werelderfgoedlijst komen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // april 22, 2018 om 23:05 //

  Weet wat je wenst Dick, om een voorbeeld te noemen; Barbie de bekende/beruchte BN’er woont en is afkomstig uit Duindorp en is wel een goede vertegenwoordiger van de gemiddelde Scheveninger. net als natuurlijk haar broer en schoonzus. Hoogst genoten opleiding is zo’n beetje de Lagere School. Ook haar voormalige echtgenoot Michael voelde zich in Duindorp als een vis in het water dus die komt er waarschijnlijk ook vandaan.
  Niet bepaald de fine fleur van Nederland zal ik maar zeggen….

  Like

 8. Ik heb geen problemen met Barbie, ik volg haar niet maar volgens mij valt ze niemand lastig en pleegt ze geen aanslagen. Ik heb wel een probleem met de sensatiebakken van de media die dat soort mensen continu in de schijnwerpers zetten, en iets zegt mij dat degenen die dat soort mensen in de schijnwerpers zetten niet uit Duindorp komen maar eerder uit het gooise matras, wat onderhand vol zit met luizen. Dus laten we dat lekker weg pleuren, aan die ruggengraatloze goedmensen heb je sowieso niets, dus voor mij 10x liever een Duindorper.

  Like

 9. Trouwens, dorpjes als Volendam, Urk, etc, zouden van mij ook op de werelderfgoedlijst moeten, de laatste restanten van een Nederland die niet meer bestaat. Het zou me ook niet verbazen als sommigen van die dorpen inderdaad op de werelderfgoedlijst staan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s