Nieuw

CDA wethouder Den Haag juicht dat kerk in moskee verandert

Nieuwe moskee in voormalige Thomaskerk officieel geopend

In de voormalige Thomaskerk aan de Harmelenstraat in Den Haag is vanmiddag een nieuwe moskee geopend. Wethouder Karsten Klein was bij de officiële openingshandeling aanwezig.

,,Mooi dat een kerkgebouw een nieuwe functie heeft gekregen en zo behouden blijft”, liet Klein na afloop van de opening via Twitter weten.

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on CDA wethouder Den Haag juicht dat kerk in moskee verandert

 1. Sinds ongeveer 1970 zijn er zo’n 500 moskeeen in Nederland gebouwd. Dat is zo’n elke 1,5 maand een moskee erbij. En een moskee is geen kerk, een moskee is een kazerne, zie wat erdogan hierover gezegd heeft dan zou je genoeg moeten weten. De heer Klein ook.

  Like

 2. Karsten Klein, die denkt dat een kerk behouden blijft als de moslims er intrek in nemen.
  De onnozelaar. Tref je vaker aan bij politici van CDA (en ChristenUnie uiteraard).

  Like

 3. templars2017 // april 21, 2018 om 22:25 //

  Kijk naar het verleden waar de moren (islamieten) in Spanje de kerken omvormden in moskeeën.
  Het ging er in die tijd wel wat geweldadiger aan toe ,maar het einddoel was hetzelfde ,totale overheersing, die vent zou een les moeten krijgen in geschiedenis in plaats van te capituleren voor iets wat hem vroeg of laat naar het leven gaat staan ,zij snijden hun eigen strot over en die van het volk erbij…….

  Like

 4. antiislamnu // april 21, 2018 om 22:27 //

  Het ene verrot onzin geloof wordt vervangen voor een nog erger geloof de haat ideologie die islam heet priester verkrachten stiekem kinderen en de islam doet het openlijk Mohammed neukte kleine aisha toen zij negen was

  Like

 5. Karsten, jij bent een vuile vieze landverrader, wat een goorlap!

  Liked by 1 persoon

 6. Ergelijk.Moslims zijn alleen uit om Joden,.christenen, niet moslims te verdringen/vernietigen. Dat doen ze subtiel door de ruimte van de zogenaamde ongelovigen te islamiseren. Mensen waak daar tegen.Wat een onnozele wethouder en wat een schoffering om een kerk te verkopen aan de islam, wat haat,geweld, Joden en christenaanvallers/-doders, vrouwonderdrukkers, homo-ophangers(o.a. in Iran).inhoudt.Hier worden homo’s verbaal en fysiek aangevallen. Idem voor Joden. Kunnen niet met keppeltje over straat zonder bespuwd of geslagen te worden. Nu ook kerken aangevallen of diensten verstoord door islamfascisten. Zal de wethouder een worst wezen. Islamieten hangen een rammelend oorlogzuchtig boek koran aan. Waar verzen zijn weggelaten, gewijzigd, toegevoegd. Ontstaan is uit 6 sektarische stammen 215 jr (dus geen ooggetuigen) na de dood van de zeer perverse psychopathische moha..d.In Jemen 2 islamistisch geschriften onafhankelijk van elkaar gevonden. Overeenkomsten? Nee. Wel maar liefst 15000 verschillen.Terwijl de Bijbel transpirant is. Zorgt Jemen dat die islamgeschriften niet onder de aandacht kan komen. De moslims zouden zich maar bedrogen voelen. Nietwaar?
  Maar deze wethouder verloochent de beginselen van het CDA waar het volgen van het evangelie leidraad is. Niet het onrechtvaardige islamfascisme.Wethouder ga u schamen en u vertegenwoordigd niet de samenleving. U zorgt voor vernietiging van ons erfgoed en ONZE vrijheden. Precies wat de islam ook wil. Stop zulke mensen. Stem beter.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s