Nieuw

Aanhoudende vrouwenhaat bij terrorisme-aangeklaagde Marokkaan in Finland – bespot en  beledigt zijn slachtoffers

Terreuraanval in Turku, Finland. Foto: Twitter

Momenteel speelt zich het proces af tegen de moslim die met een mes twee vrouwen heeft vermoord in Turku, Finland. Hoon, gelach en weigering om het hof te gehoorzamen hebben ertoe geleid dat de islamiet uit de rechtszaal werd gedragen. Een langdurige vrouwenhaat is het motief, volgens een psychoanalyticus.

Door: Anna Ernius – Vertaling: ‘Rommel’

Abderrahman Bouanane, een 18-jarige Marokkaanse asielzoeker, werd in augustus verleden jaar in Turku gearresteerd voor een terroristische aanslag, waarbij het vermoeden bestaat dat alleen vrouwen het doelwit waren. Bij de aanval werden twee vrouwen gedood en acht personen verwond, van wie zes vrouwen. Nu wordt Abderrahman Bouanane door de districtsrechtbank Turku aangeklaagd voor twee moorden met terroristische doeleinde. De aangeklaagde heeft bij meerdere gelegenheden zijn slachtoffers uitgelachen en bespot, en geweigerd de voorzitter van het hof te gehoorzamen. Bouanane heeft dinsdag gezegd dat hij  vrouwen haat en een psychoanalyticus gelooft dat zijn gedrag in de rechtszaal kan worden gezien als een psychologische voortzetting van zijn misdaad.

– Hij heeft twee beweegredenen met dezelfde aanval kunnen realiseren, zowel een terroristisch motief als op emotioneel niveau, gebaseerd op een langdurige vrouwenhaat, zegt psychoanalyticus Gustav Schulman.

Hij gelooft dat de drijfveer al lange tijd bestaat en dat de moslim waarschijnlijk heeft ervaren dat hij door vrouwen slecht is behandeld en zichzelf als een slachtoffer ziet. En nu wil hij wraak nemen op al diegenen die zich slecht tegen hem hebben gedragen.

Psychologisch geweld
De hoogmoed, arrogantie en de minachting kunnen worden beschouwd als psychologisch geweld tegen de slachtoffers en het hele Finse volk. Hij geniet van zijn pressie in de rechtszaal. Hij is zich bewust van het publiek en wil laten zien dat hij een geweldige jihadistische held is, zegt Schulman.

Maar er was iets wat hem uit het veld liet slaan en uit de rechtszaal deed gooien – dat was toen een slachtoffer hem lafaard noemde.

Weigerde te zitten
Op woensdag werd Bouanane uit de rechtszaal gestuurd omdat hij weigerde op zijn stoel te gaan zitten. Op dinsdag werd de sessie om dezelfde reden geannuleerd.

De man mist echter geen empathie, volgens de psychoanalyticus, hij heeft verteld dat zijn impuls om iets te doen een aanvang nam in een vluchtelingenkamp waar hij hoorde over het lijden in Syrië.

– Toen gaf hij blijk van empathie voor het lijden en wilde daarna wraak nemen op westerse landen.

Rechtvaardige vrouwenhaat
De jihadist ziet het als gerechtvaardigd om te doden in Finland, volgens Schulman.

– Hij kan niet echt onderscheiden waarvoor hij wraak moet nemen, en ik vermoed dat het jihadistische terroristische motief een soort rechtvaardiging is die hij heeft gevonden om zijn vrouwenhaat te verrechtvaardigen.

Bron:

https://samtiden.nu/2018/04/langvarigt-kvinnohat-hos-terroratalad-jihadist-i-finland-hanar-och-skrattar-at-offren-i-ratten/

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7754 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Aanhoudende vrouwenhaat bij terrorisme-aangeklaagde Marokkaan in Finland – bespot en  beledigt zijn slachtoffers

 1. polderboy // april 21, 2018 om 09:26 //

  De kansparel wordt toch maar mooi beloond met volpension in vijf sterren hotel de bajes.
  Menige bejaarde zal er een moord voor doen (figuurlijk bedoeld zijnde, die moord).

  Daarnaast wordt het criminele Mekkaanse aandachtshoertje verwend met de bemoeienis van een leger uit de ruif vretende ambtenaren, op een manier die zelfs het dagelijks om aandacht krijsende stoep hoertje Erdogan nog niet voor elkaar krijgt bij die EU ambtenaren in Brussel.

  Like

 2. Wat een ouwehoer verhaal weer, hij zou slecht behandeld zijn door vrouwen.
  Ze moeder had ‘m beter kunnen verzuipen, dan liep die ellendeling hier niet.
  Hij doet exact zo als ie het geleerd heb van ze pa en de imam, vrouwen als vee/ slachtafval behandelen.

  Liked by 3 people

 3. skeeter // april 21, 2018 om 09:43 //

  een uurtje aan de ballenklem stuurt ie wel bij of effe met zijn zak bellen met een ouwe slinger telefoon en als dat niet werkt gewoon als hondevoer verwerken. maar ik heb hoop dat mijn schok methodes werken. Die ene keer met de telefoondraden was de pijn een raadsel want klant was onmiddelijk bewusteloos.

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // april 21, 2018 om 10:04 //

  of met spijkers

  Like

 5. Een half enkeltje met een Argentijnse piloot voor dit vuilnis.

  Liked by 1 persoon

 6. templars2017 // april 21, 2018 om 19:53 //

  Zo te zien en heetgebakkert ventje, Finland hé ,wel hou hem binnen ,tot het flink vriest ,dan maak je hem kletsnat en zet je hem buiten, de natuur zorgt voor de rest ,nooit rammelen met moeder natuur die regelt zelf haar zaken……..

  Liked by 1 persoon

 7. Waarvoor is dat marokkaanse misbaksel een asielzoeker??
  Sodemieter hem het land uit terug naar dat rifgebergte van hem samen met zijn hele gore familie, die er ook al wel zal zijn!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s