Nieuw

Thousands of US Troops Amass on Syria’s Border in Jordan for Military Drill

Foto ter illustratie. Amerikaanse militairen testen een Javelin-antitankraket. Bron/Auteur FLICKR/THE U.S. ARMY

In what can only be described as a remarkable coincidence, thousands of U.S. Marines arrived in Jordan at around the same time the U.S., U.K., and France were organizing a direct military strike on Jordan’s neighbor, Syria.

According to the Marine Corps Times, nearly 3,600 U.S. troops, including roughly 1,800 Marines with the 26th Marine Expeditionary Unit, arrived in Jordan for the start of an almost two-week training exercise known as Eager Lion.

On Sunday, thousands of Marines and U.S. troops kicked off a major training exercise that is reportedly set to include civilian evacuation operations, as well as chemical and biological drills. The drills followed the U.S.-led Anglo-alliance’s assault on neighboring Syria, which was allegedly in retaliation for a chemical attack in the Syrian city of Douma.

AntiMedia >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9579 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Thousands of US Troops Amass on Syria’s Border in Jordan for Military Drill

 1. Fubar, Antimedia is een onbeveiligde website met groot risico!

  Like

 2. Don, geen enkel probleem hier. Ik zie niks vreemd hier.
  Misschien moet je dat filter eens uitzetten wat jou internet bewaakt.

  Like

 3. templars2017 // april 21, 2018 om 00:45 //

  Toeval is een gevolg van een reden die niet gekend is (moliere),dus het bestaat niet ,er is altijd iets dat er aan de oorzaak van ligt.
  Vergeet niet dat verleden jaar hetzelfde scenario is gebruikt geweest om te kunnen bombarderen in Syrië ook dat is met een sisser afgelopen.
  Nu begint het te dagen dat macron veel informatie heeft verstrekt aan Trump, informatie die nadien beschouwd niet zo betrouwbaar was al er werd gezegd.
  Met de opeenvolging van ontkrachtende informatie kan een nieuw hoofdstuk aangesneden worden ,als er teveel informatie naar opgezet spel leid wat is dan de volgende stap.
  Het is reeds de tweede opeenvolgende verhindering van een globaal conflict in één jaar tijd .
  De agenda die de globalisten willen uitvoeren met als instrument een mensen verslindende oorlog lijkt op weerstand te stuiten ,het is dus heel goed mogelijk dat er een andere aanpak zal aangewend worden om dit doel te bereiken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s